, sekce: DVB-S přijímače |
|
ferguson hf8900 disk 2,5=Zdravim, prosim o radu(zkusenosti), který prenosny 2,5" disk bez problemu funguje bez externiho napajeni vcetne nahravani HD programu bez sekani? Eventualne kombinace disk+box (300-500GB).Nahravek uz mam celkem dost, ale bohuzel sat nezvlada bez problemu 3,5" disky nad 500GB(konkretne 1TB disky). Vzdy chvilku funguji a pak je prestane z neznamych pricin detekovat. Na chvilku pomuze az preformatovani, ale po case je to to same. Dale by me zajimalo, cim lze otevrit pro editaci jiz jednou upraveny a znovu prevedeny film do TP0 pomoci programu TS2TP0. Zatim jsem nic takoveho nenasel. Diky. |
bodlok
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: ferguson hf8900 disk 2,5=Ferda HF8900HD zvládne aj 1TB HDD. Používam 3,5" Verbatim s ext. napájaním. Problém nastane až po vypnutí napájania. Pokiaľ ho nechám pod napätím, žiadny problém. Viem, nie je to práve ekonomické, ale takto ho mám prípojený len po dobu, keď viem že budem nahrávať. To je obvykle 1-2 dni. Potom stačí pripojiť k PC - Vlastnosti/Nástroje/Skontrolovať a už len pripojiť vypnutý k STB v standby móde. Podobne aj keď plánujem prehrávať. Formátovať je u mňa nemožné. Predsa neprídem o takmer zaplnený 1TB HDD, všetko HD nahrávky. :) 2,5" HDD som ešte neskúšal. To ma ešte len čaká. Prehrávať filmy s koncovkou .TP0 sa mi osvedčilo v Elecard Player. Tu sú dva odkazy na stiahnutie: http://www.elecard.com/en/products/end-user-software/editing/avchd-suite.html a http://www.edownload.cz/sw/elecard-mpeg-player/DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
RE: ferguson hf8900 disk 2,5=Ta kontrola disku je dobry napad, vyzkousim.Co se tyka prehravani TP0, tak to je v pohode. Vsechno prehraji v media playeru classic. Mne slo spis o znovueditaci jiz jednou upravene nahravky po jejim prevodu zpet do TP0. Jediny program pro prevod co jsem nasel je jen ts2tp0, ale ten si tam neco prida a pak uz to zadny editor neotevre. Na strih je vyborny videoredo... |
bodlok
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 48 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|