Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

SKYLINK OPERATORY

Vyzera to tak že Skylink neplaty operatorov dovolat sa na Skylink je zazrak sproste cesky asi nevedia zvihat telefon :8)

DJ1981
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK OPERATORY

Zajimave ja jsem tam volal a do 2min. spojen i s technikem..... :)) :)))

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Ak si vytočil číslo s takým množstvom chýb, aké obsahuje tvoj príspevok, bol by zázrak aby si sa na Skylink vôbec dovolal Rv :laughing: Rv

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

nedovolas a ked hej tak ti daju blbu odpoved ako mne ze zatial sa karty plosne nemenia a ze ked chcem tak si ju mozem vymenit za 24e,oni chcu aby si vymenil ale aj zaplatil tak nech si pozeraju na svoje blbe dodatky programov ktovie ci si pre seba vysielat budu lebo normalny clovek si za peniaze nevymeni kartu ,vsade vo svete operator to menil plosne ak menil system lez hold na slovensku po slovensky ,ja sa len cudujem ze aj tieo info nie su spoplatnene..... :))) :))) :laughing: :laughing: len tak dalej konkurencia to isti....

easy
Registrace: 8/2006

@easy

To už akože vysielajú programy kôli ktorým potrebuješ meniť kartu? Podľa toho čo zverejnili, oficiálne začnú nové programy vysielať 1.5.2011 a teda až potom spustia akciu bezplatnej výmeny. :bigeyes:

bobsk
Registrace: 3/2007

jj přesně. Dovolal jsem se sice po šesti minutách, ale je to jak říkáte. Žádný zadax ( jak tady někteří tvrdí) ale zaplatit výměnu. A ty rady ať si klienti nechají "kvalitní" settopboxy a koupí si jejich moduly ( i když je dražší poštovný), to mě dostalo. A pro "oponenty" - tohle není žádný "brečení" - to je fakt a současnost hromady klientů kteří platí ( a platí multiHD - to pro příad, že budu označen za neplatiče a emulátora čehokoliv). Já mám klid - výměna a nový příjmač, ale jak tohle vysvětlovat lidem, kterým jsem doporučil "nejmenovanou" firmu a ta jim nas..a střepy a pár šupů... (ase brečím?) :laughing:

pf09
Registrace: 8/2010

Samozrejme keď zavoláš teraz tak ti povedia že výmena je za 24,-€. Akcia bezplatnej výmeny bude zrejme až od 1.5. teda keď oficiálne rozšíria ponuku.Všetci ten rozhovor s p. Glisníkom čítali ale asi ho niektorí nepochopili. Teda dajte si to niekomu prečítať a vysvetliť. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

bobsk
Registrace: 3/2007

to tu tvrdím všem a jsem za blbce a uplakánka... prostě kdo platí, zaplatí i teď. Kdo nemá ani tušení dostane vše časem zadax. howgh

pf09
Registrace: 8/2010

Maneto!: mas na mysli muj prispevek ?...tak se nezlob slovensky neumim :dead:

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

@kos

Nemaj boja :) nehnevám sa :D nepatrilo to tebe, ale zakladateľovi témy :D Písať bez diakritiky je celkom bežné, ale dať po ť "y",vynechať čiarky a písmená už bežné nie je :laughing: Veď sa tomu potom ani nedá poriadne rozumieť :laughing: :laughing:

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@DJ1981

...asy mavayjú poryatňe viťažene lynki, lepo fela luťý ym vivolava a ňeveďja sy radi. :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra