, sekce: Skylink |
|
Co zase SkyLink ?Volal mi svokor, ze mu prestala dekodovat oficialna karta 3436.... len s neplatenym zakladom. Na vsetkych programoch pise, ze zakodovane. FTA programy idu. Doteraz vsetky programy sli uplne bez problemov.Nokia9660, oficialny CW modul (stary asi 5 rokov). Ma niekto podobne poznatky ? p.s.: Svokor ma 72 a je odo mna cez 400 km vzdialeny. A samozrejme, za vsetko mozem ja ... |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 299 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
|
|
Reautorizacibych mu zkusil. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Stejný problém mi volá každý druhý den nějaký zákazník. Pomůže restart přijímače (na 5 minut ho odpojit od el.sítě), případně zaslat refresh karty (zavolat do Skylinku) Pořád něco dělají a denně jsou nějaké změny, novinky nám dávají každý den po troškách, už fakt nemámsílu to všechno sledovat- je to jako kocour, kterému uvážete k ocasu plechovku!!!! Rv Rv :fuming:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
Dejf"Pořád něco dělají a denně jsou nějaké změny,...".Proč mě všechno chodí téměř bez problémů? Jak "stará" karta v TechniSatu MF 4-S CC, tak v novějčím HD8-SX (ICE v Neotionu) a i v Technistaru S1 (Next ve SMITu)? "Téměř" píši proto, že jsem měl za dlouhou dobu menší problém s dekódováním minulý týden na 12109 u HD programů. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Reautorizacia nepomohla, zatial. Este svokor vycisti kontakty a znova vypne a zapne prijimac. Potom znova poslem zapisy nanovo. O vysledok sa podelim. Dufam, ze pomoze. |
vado
|
|
re :Nikdo z mých zákazníků (a,že jich za ty roky mám) mě nehlásí žádné problémy.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
Dejftiež to nechápem - u mňa dtto ako joscer - 2 Skylink CW karty (1x základ, 1x multi+HBO/Cinemax) v TechniSate HDS2X od oktobra 2008 bez problemov.U mnohých boli problémy aj keď bol čistý CRW (občas sa vyskytli také poznámky, že "mám super prijímač len raz denne treba vypnúť zo siete a raz denne vytiahnuť kartu"), stav sa možno ani moc nezmenil, len teraz sa to jednoducho napíše že "zase niečo skúšajú". :crying: |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 181 |
|
|
joscerTa ICE v Neotionu - jasná zpráva, mi CRW 3436 v Technisatu HD8-SX modul Eurocam SCM dělá, že po scanu jedno jaká pozice po návratu na pozici 23,5E Sky-link dá hlášku "inicializace CI modulu" a černo program nepřístupný + při přepínání např. z ČT1 na Novu Cinemu, ...atd.. Ale ta karta v Technisatu STR1 ve čtečce drží ?!?!? Zas 0285 CRW v HD8-SX je OK, no problém a drží. :ogre: R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?To je samej Homecast 200CR z roku nula a potom zase víc než 5 let starej cryptoworks CAM od Philipse. Hlavně že příčina je předem jasná (Skylink)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Jak vůbec může ten hajzlík založit téma "co zase skylink?" a napsat tam, že má jako přijímač Nokii 9600. To už se asi 10 let nevyrábíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondHmm, zeby slepota ? Ziadny homecast. Pokial viem, Nokia je doteraz povazovana za celkom schopny prijimac. Akurat je stary. Zaujimave, ze prezilo to aj s kartou vsetky pokusy skylinku, vratane zmeny opkeys bez akychkolvek problemov. Len dnes to "prestalo fungovat".Netvrdim, ze je za tym aktivita skylinku, len som sa spytal, ci niekto nema podobne skusenosti. |
vado
|
|
RE: Co zase SkyLink ?ten tvůj přijímač je muzejní exponátVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondZa ten "hajzlik" ti dakujem. Od teba to povazujem za vyznamenanie.Tymto koncim v tomto vlakne. Dakujem za ochotu pomoct vsetkym, ktori sa snazili poradit. |
vado
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Jo,jo dobrej přijímač pro sat freaky když jsi tam měl ten soft dr overload 2000 až moc technickej ale super to ten němec ale neměl nejmenší páru že jsou tu jedinci kteří by to chtěli provozovat ještě v roce 2011 nebo možná ještě na furt,holt škodou 100 se už taky jezdit nedá :)))Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?no fakt normálně. ten přijímač už nebyl žádná novinka v roce 2003 :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vadoKeď pán Glisník zo Skylinku povie že spravili chybu tak vortimond tu všetkých presvedčí že neegzistuje :laughing: (vorti nič v zlom R^ )VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
100 L se dájezdit,nemají prodejci náhodou spešl skylink,asi budou trochu jiné než ty vraky co norm.lidi zásobují !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Já ti nerozumím, to má jako Irdeto přizpůsobovat za každou cenu svůj systém přijímačům z doby, kdy internet byl celkem málo známý pojem?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
SkyLink and Homecast and vortimondvortiminde, ty šablo hrdzavá, v mnohým jsi zajímavej, fajn, ale ztrácíš paměť nebo se snažíš zklamat každýho, kdo se rád od tebe doví zajímavosti? Nebo propánakrále jsi natolik služebnej?Homecast - muzejní exponát - měl jsem tě naivně raději jako zastánce, byť realistickýho. Vím, že ti můj úsudek je úplně volnej ale zklamals mě. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
@spykov.o.l.e.sice dá ale pouze na srazy a fandovské akce tam to funguje to jo ale jestli to běžně dnes používáš tak si u mě normální nezodpovědnej (nevhodné slovo) a né že vohrožuješ sebe ale taky mě a to mě s.e.r.e.nejvíc.taky nechci vod Amstrada 600e co měl i sloty a stál 26 litrů aby dneska fungoval,to ani nejde nemůže jeho doba je pryč a neylob se na mě bulet u přijímače z roku 94 že nefunguje no teda seš fakt mago.r :scared:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
@spykop.i.t.o.m.e.c. je ten nezodpovědnej spoluobčanFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Máme doma 5 SAT přijímačů (3 druhy Technisatů a 1 Vantage)s různými kartami, 02..., 34..., karta "Výměna", karta "Next" (pouze Skylink), vše běží na 100%. Udivuje mě, že někteří mají stále problémy, nechápu to. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Pánové otec svého času měl ten samý přijímač,taky mně před půl rokem volal,že mu to přestalo jít.A nakonec za to mohl Skylink že.Zjistil jsem nakonec,že mu v přístroji odešel modul CI philips verze 1.15.15 .. Po jeho výměně vše ok a přístroj funguje dodnes.Tak jak vypadá ten modul v menu přístroje je načtený.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Ten ktorý má dialkové ovládanie Rv :laughing: |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Pokud by byl modul vadný tak červený modul cryptoworks v této nokii nefunguje.Musel jsem ho nechat předělat na výše uvedenou verzi 1.15.15 |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: Co zase SkyLink ?Chlapci ,však ak je niečo kompatibilne 100% tak to musi aj byť tak ,predstavte si ak by vam niečo odišlo v PC a vy si kupiťe náhradu a ak vám nepôjde ,tak si pojdete kupiť nove PC ,však pri tých rožširovacich moduloch čo mam ,tak už by som musel mať 7 ks doma a tak Isto je to z Operačným systémom nie. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|