![]() |
|
VU+ duo obrazova kvalitaAhoj, chcem sa opytat ludi, ktory maju tento stb, ako v sucasnosti vnimaju jeho obrazovu kvalitu. Na zahranicnych forach nie je velmi vychvalena, no diskusie sa koncia pri datumoch z konca minuleho roka. Ako je to s nim v sucasnosti? |
ivanpav
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaAno bohužel obrazová kvalita je opravdu špatná.To platí stále.Jinač poměr cena,výkon vynikající přijímač. Ovšem díky kvalitě obrazu který je u TV a koukání to hlavní jsem si tento přijímač nikdy nenechal ač už jsem ho měl 2x. Ale někomu to nevadí nebo to nepřizná.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaaha aha takže lepší dreambox ju? |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitas obrazovou kvalitou SD aj HD som spokojny, kombinacia s plazma LG 50 PK760.Redakcny clanok tu: https://www.parabola.cz/clanky/3804/vu-plus-duo-opravdova-konkurence-pro-dm-8000/ |
peto75
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaMam ho asi 3 tyzdne a obraz na SD/HD OK. V porovnani s DM800HD skoro zhodny. Je zaponeny na panasonic plazme. Mozem doporucit, skvely stroj...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitamozeme sa stretnut a porovnat, ukaz co mas. |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
pre patprepacte to malo byt patovimozeme sa stretnut a porovnat, ukaz co mas. |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaMam ho uz asi 8 mesiacov, pri originalnom image bol obraz naozaj zly (mozno teraz uz je to lepsie), ale okamzite po nahrati VTI image mozem povedat, ze obraz je vynikajuci. Mam full HD TV LG 47LF7700 s freesat HD tunerom a mozem porovnavat obrazovu kvalitu SD/HD programov cez vstavany tuner a cez VU+ DUO, rozdiely su, ale obraz je vzdy vynikajuci. Odporucam |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaJe potřeba nechat upscaling SD na televizi, rozhodně tedy použít plugin Autoresolution. Pak je vše OK, pokud tedy je solidní TV. Na špatné je to stejně jedno. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaOd doby co ho mám je mi nevolně, točí se mi hlava a zvedá žaludek. Do přístroje jsem nacpal valetol vyroba 12/2010 ani ten nepomohl. Zkoušel jsem ruzné možnosti: brufen, endiaron, ale nic nezabralo.V červnu mám slíbeno od výrobce výměnu hlavy, břicha, žaludku i očí Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaMám ho pár měsíců se Samsungem7000,nejspíš nepoznám špatný obraz,spíš spokojenost.Za to bych potřeboval poradit s linuxem.Asi se nenajde mírně pokročilý začátečník s trpělivostí? Tam jsem přecenil své možnosti.Pozor na to. |
Janek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: VU+ duo obrazova kvalitaChod na "ab-forum.info", tam ti poradia |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
nebo nau Ultimo :)) |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |