Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta skylink

Zdravim, mam kartu skylink cis.03436 ak si ju nevymením teraz za ice, prosím vás do kedy my bde funkcna.dík

pavco
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta skylink

hned po registrácii bude deaktivovaná jak ju vymeníš

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

No, pokud ji nevyměníš, tak bude fungovat do té doby než bude vypnutý CryptoWorks. A kdy to bude, to teď nikdo definitivně asi neví.

ZdenekMi

pavco

platíš si nějakou placenou nabídku, nebo si ji chceš začít platit???? Pokud ne a stačí ti základní nabídka, tak se na kartu výměna zatím klidně vyšer!...
.... nebo na starej kartě ti nejde nova HD a ty ji chceš??? Pokud ne, tak se na ní taky vyšer.... :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Mne stačí základ,ale čo potom ked bude končit cryp.čí sa bude dat vymenit?dik

pavco

Samozrejme že sa bude dať vymeniť aj potom. Som presvedčený že to bude zadarmo. Kto má kartu skylink (Slovaklink) už dlhšiu dobu, pamätá ako sa vymieňali staršie karty: najprv ich vymenili(bezplatne) len tým ktorý si predplatili balíček alebo doplatili CZ programy a neskôr všetkým, tiež samozrejme bezplatne. ;)

bobsk
Registrace: 3/2007

Potom si ju vymeníš zase len za Irdeto ICE, alebo Irdeto P-sys. Nebude však už výmena s BONUSOM, ale bez, možno s iným a je celkom možné, že ti ju Skylink vymení zadarmo, ako pri poslednej výmene :)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Dakujem

pavco

Jen aby to bylo zadarmo! Dal jsem podobný dotaz emailem do skylinku a dosud mi na něj neodpověděli.
Možná je to také proto, aby prodali co nejvíce karet "výměna".

člověk
Registrace: 3/2006

Přesně tak, je to podle mě, jen a jen obchodní trik, aby se lidé nachytali. Stačí trochu počítat jaké jsou pak příjmy.
Na co mi je např. ČT HD, když se mně stále seká, natož Nova HD ? Přitom je zajímavé, že ten samý program na dočasným slovenským HD z hokeje držel... A teď babo raď.;)

Ajap
Registrace: 12/2008

Ajap

aj CT HD aj Nova HD aj STV1 HD vysiela(li) kazdy z ineho transpondera {frakvencii}...CT HD a Nova HD maju FEC 5/6 co je horsie na pridem ako tam kde vysielalo STV1 HD (FEC 3/4)

radolaco
Registrace: 2/2010

...horsie na prijem...

radolaco
Registrace: 2/2010

raz se seká čt hd a už je zle ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

po registracii bude cw karta deaktivovana?? a preco mi hra uz treti tyzden??

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Ked skonci platnost zapisov tak novy uz neposlu mne tak vcera skoncila nova hd ostatne zatial idu.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Dnes jsem koupil kartu výměna, bude fungovat promo akce 20 dní, když ji aktivuji třeba až v srpnu?

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

20 dni promo ano ale prides o bonus ten je do 30.6.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Už ked sme pri tom ,prečo mi nejde na mojej Modrej CRW Nova HD ,ked mi voľakedy než zmenili TP išla Normálne ,ale ku koncu vypadla aj na Starom TP ,Reautorizoval som a nič ,a mal som požičanú aj Kamošovu Bielu CRW Kartu ,a on tam má iba základ ,Registrovaná je tiež na SR ,a všetko ide. :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pele1, dědek1

Kartu lze zaregistrovat teď (tedy do 30.6.), aby uživatel nepřišel o bonus a do přijímače ji vložit (teda aktivovat)až třeba v srpnu. 20 dní global free (ne promo, to je něco jiného) půjde i tak. Ale stará CW karta samozřejmě přestane po registraci fungovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

znamemu jsem kupoval pred rokem a pul kartu skylink,na ktere se plati multi hd,a docela me stve ze tam nepusti ten spektrum hd + pardalsih hd,kde pisou ze jen prijem pouze ice a irdeto,moznost vymena za 600 pricemz teda nejak do cervna tech 600 pripisoupote na zakaznicky ucet aby za to slo neco objednat.jake s tim mate zkusenosti?tak karta prijde na dobirku?diky za pripadne reakce

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007

@bob85

Skúsenosti s kartou výmena mám dobré. Kartu som neobjednával ale kúpil priamo v predajni. Po založení do sat. prijímača naskočila plná ponuka na 20 dní. Na 20. deň som kartu cez účet na internete na pôvodnú kartu zaregistroval a nabehol okamžite kredit 24,-€ za ktoré som si predplatil balíček programov. Pre zákazníka s Hd prijímačom platiaceho si balíčky programov je to dobrá akcia nakoľko okrem vrátenia peňazí za kartu dostaneš ešte plnú ponuku na 20 dní. ;)

bobsk
Registrace: 3/2007

doplním

Pokud už na původní kartě je placen nějaký balíček, lze požádat Skylink, aby připsaný kredit rozpočetli na příslušný počet dní podle ceny zaplaceného balíčku a o takto vypočtený počet dní prodloužili platnost zaplaceného balíčku. Tímto způsobem lze nechat prodloužit balíček i na jiné kartě zákazníka, pokud je u Skylink vedena na stejném účtě, jako zaregistrovaná karta Výměna.
Pro příklad uvedu: zákazník může mít kartu, kde má nějaký balíček zaplacen třeba k polovině dubna a to na celý rok. Dále má starou kartu, na kterou se vztahuje akce Výměna. Požádá o zaslání karty Výměna, zaregistruje ji a naběhne kredit 600,- Kč. Ale kredit musí vyčerpat do konce roku. Požádá tedy Skylink (kontaktním formulářem) o prodloužení balíčku na v současné době používané kartě.
Tohle jsem si nevymyslel, tohle mi sdělili ze Skylinku, když jsem se na to ptal.

joscer

RE: doplním

No a co v prípade ,ak som MULTI stihol dopredu zaplatiť za 99eur ,keď nedajbože vymením Kartu a to MULTI zdraželo cca.o 20Eur ,tak mi zvýšia iba o cca. 4 eur. nie ,a to není ani na 1 Den. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Rozhodující je aktuální cena Multi. Pokud máš zaplaceno na rok (a je jedno jestli ještě za cenu před zdražením) tak z aktuálně platné ceny Multi (tedy podle ceníku) vypočítají cenu jednoho dne a pak z 24 Euro vypočtou, na kolik dní to bude stačit.
129.80 / 365 = 0.355616 a pak 24 / 0.355616 = 67.5. Platnost balíku Multi ti prodlouží o 67 dní.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra