Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Refres CZ Link karty

Prosim refres karty 0 4295 6452 1299 6
Dakujem

intel
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Refres CZ Link karty

Aj ja poprosím : karta 04295640294957 Ďakujem

lubomir63
Registrace: 6/2006

Refresh

Pánové máte to tam udělal jsem Vám Refresh.Prodejce karet CS LINK

pepinocz
Registrace: 9/2006

refresh

mozem ta poprosit o refresh na 04295644952535 dik

easy
Registrace: 8/2006

pepinocz

pepíno,dej jim sem email,ať ti to píší tam a ne z a s í r a j í to tady s těmi stupiditami R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

dej nam tvoje telefoni cislo, budem ti tam posilat vsechny zadosti o refres. ty tem lidem vubec nepomahas a proto ti nalezi po zasluze trest !!
tito lide potrebujou jinou pomoc a ne refres.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@pepinocz

srdečná vďaka, konečne - dnes o 8:35 - je to už v poriadku !

lubomir63

@pepinocz 2

tešil som sa predčasne :O . Stále ide všetko (okrem Discovery a CS filmu) Písal som aj do CSlinku - tak uvidím či sa im tie ostatné stanice podarí vymazať.

lubomir63

vytahni prijimac ze zasuvky , pet minut pockej a pak to pust na CT1. nebo po odpojeni od site vyndej kartu a strc ji tam az pobezi CT1. podobne to muzes udelat i s modulem, mas li nejaky. nebo ten krap vyhod z okna a kup si neco poradnyho.
zde je jasne a opetovne videt, ze tobe a dalsim zadnej refres netreba. ty se potrebujes na foru jen zviditelnit, jakej si spatnej uzivatel

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@bublajs

to čo mi píšeš, napíš takým ako si ty. Tá karta s full ponukou mojich 6 ide na AKOMKOLVEK stroji !!! A furt a furt !Toto som písal do cslinku: mám predplatených Mojich 6. Ale ide mi stále PLNÁ PONUKA z Mojich 6 !!!!!!!!!!! Tak mi prosím Vás pošlite na kartu len oprávňujúce zápisy na športové kanále - to sú tie ktoré mám teraz predplatené. Ostatné VYMAŽTE . ĎAKUJEM

lubomir63

@bublajs 2

ak mi napíšeš aspoň JEDEN prípad, kedy na cslink karte išli niekomu stále aj platené programy - aj keď si ich uživateľ nepredplatil - a niekto mu tu dobre poradil ako sa ich zbaviť - tak sa ti ospravedlním že nie si chuj a 100Eury ti pridám ! Preto teraz 12:11 kartu vyberám ako dôkaz že to na nej všetko ide a ak si pozrieš 04295640294957 tak zistíš že majú ísť len športové. Teraz poraď keď ani cslink nereaguje

lubomir63

lubomir63

A tebe vadí že ti jde gratis plná nabídka mě by to nevadilo ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

keby mi to nevadilo ,tak to sem nenapíšem. Ale ver mi - dôvod mám. Nemôžem si niečo overiť skôr ako mi nezmiznú tie platené programy. Nebudem to tu rozoberať, ale áno, v tomto prípade mi to vadí.

lubomir63

@jackino 2

taký je už život. Čo jednému sa javí ako prínos, druhému je to na príťaž. Jeden by to bral všetkými desiatimi a druhý sa nevie toho zbaviť. (ale kartu si nebudem preto s tebou meniť ;) )

lubomir63

lubomir63

Když ti jde plná "ponúka"tak jedině v.ů.l. by se rozčiloval že má něco zadara :laughing: A jestli máš trochu v mozku rozumu tak tady nepruď a laskavě si ty programy které ti vadí vymaž ty umělče a nevotravuj tady.To je takový problém?Ja taky v Kombi balíčku nechci šest programů a čílím tady? Vymazal jsem je a basta. Ty si ale případ Rv akorát nasereš lidi kterým to jde a těm to bloknou.Člověk žasne :O co se tady dokáže splodit za hlášky Rv :laughing: :laughing: Fakt hustý :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

a co tam mas za opravneni ??? vsechny opravneni koncej sedmyho v mesici. takze to ze sis tedka predplatil dalsi balicek nikdo na cslinku neresi. necha ti dojet to co mas a to co sis zaplatil ti jede. nebo mozna ne. to ty nevis, pac zjevne neumis nebo nechces precist co na ty karte je. dokud na to neprijdes, je bezpredmetny tvoje radoby problemy resit.

bublajs

@petr33

ty ako o čom točíš?
1. asi mám na to dôvod, ale keby som ti ho aj napísal (a to práve nechcem aby ostatný na to nedoplatili), tak podľa tvojho príspevku to aj tak nepochopíš
2.keby to išlo vymazať , tak si buď istý že to urobím
3. ...a to co sis zaplatil ti jede. nebo mozna ne ...

lubomir63

tak nam ty opravneni ukaz a netlachej tady ptakoviny. pokud tohle neumis udelat, tak neni co tu resit. protoze ty nevis, ty jen hadas

bublajs

Hlavně že potřebuje reflesch jako xy dalších.A nejlepší obrana je útok místo pokory. :laughing: a to co tady napsal klidně stačí aby někdo na tu stupiditu doplatil. :lookaround: Holt komu není rady tomu není pomoci. R^ A eště dělá uraženýho a nafouknutýho když se mu to jasně napíše nejenom ode mě.Někomu holt nejde a nelze pomoci když si jedou pořád tu svou. :laughing: :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Prosím o refresh karty 04295640033611 děkuji..

NeoCZ
Registrace: 5/2011

NeoCZ

Veškeré informace vám podáme na našem zákaznickém oddělení. Můžete zavolat na bílou linku 848 200 200 z České republiky a na 02 20 267 267 ze Slovenska, případně zaslat dotaz e-mailem na info@cslink.cz, nebo využít kontaktního formuláře Napište nám či Chci být telefonicky kontaktován.

Provozní doba zákaznického centra je 8:00 - 18:00 hod. v pracovní dny.
:O :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

NeoCZ

Nechápu jednu věc a to že to řešíš už v jiném vlákně a žádná reflesch ti nepomůže :lookaround: Měl jsi na vše dost času od toho je provider a to takové věci řeší.dneska máš holt smůlu-provider úřaduje zítra od 8:00 :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

@bublajs + petr33

môj prvý príspevok 31.05.2011, 21:32.01
Aj ja poprosím : karta 04295640294957 Ďakujem
(urážam niekoho, tlácham ptákoviny? chcem sa zviditelniť ? niekto týmto na mňa doplatí? nenapísal som to slušne? chcel som len pomoc)
môj druhý príspevok 01.06.2011, 08:38.41
@pepinocz
srdečná vďaka, konečne - dnes o 8:35 - je to už v poriadku
(urážam niekoho, tlácham ptákoviny? chcem sa zviditelniť ? niekto týmto na mňa doplatí? nenapísal som to slušne?chcel som len pomoc)
môj tretí príspevok 01.06.2011, 08:51.13
@pepinocz 2
tešil som sa predčasne . Stále ide všetko (okrem Discovery a CS filmu) Písal som aj do CSlinku - tak uvidím či sa im tie ostatné stanice podarí vymazať.
(urážam niekoho, tlácham ptákoviny? chcem sa zviditelniť ? niekto týmto na mňa doplatí? nenapísal som to slušne?chcel som len pomoc)
NO A POTOM UŽ NASTÚPIL BUBLAJS : ...zde je jasne a opetovne videt, ze tobe a dalsim zadnej refres netreba. ty se potrebujes na foru jen zviditelnit, jakej si spatnej uzivatel ...
No a potom sa pridal aj Bublajs 2 .
Tak čo páni, na slušnú prosbu o pomoc sa takto reaguje?

lubomir63

ale ty potrebujes pomoct uplne jinak. chapes to ??? ty nepotrebujes refles , ale neco uplne jinyho. rekni nam jaky mas na karte opravneni a pak se bude o cem bavit. do tohoto okamziku jen hadas, spekulujes a vyzadujes se pozornosti aniz by si o nejaky reseni projevil zajem. kdyz te zadam aby si neco predlozil, tak nereagujes, takze se nediv ze ja sem arogantni a ver, ze muzu jeste priostrit , pokud hodlas v tomhle tonu pokracovat

bublajs

lubomir63

mám taky několik zákazníků,kterým jde vše zadarmo a nikde o tom nevytrubují a koukají už přes dva roky rádi,asi chyba na cslinku,to se stává,pokud ti vadí ,že ti to jde zadarmo doporučuji kartu prodat a koupit novou,někdo bude rád koukat zadarmo a ty si budeš poctivě platit a mít dobrý pocit R^ :laughing: R^

pierrepetr

lubomir63

Skus se zamyslet nad tím co znamená slovo uražený !A nikde nepíši že "urážam".Tobě není pomoci a vystihuje to co máš v záhlaví"kázeň a pořádek sú pre blbcov. Hlavné je zdravie!!!"Jinak si teda pořádně přečti co napsal "slávista"Zvedni laskavě sluchátko a zavolej providerovi a práskni se - od toho tady je.A jestli neumíš telefonovat či nemáš na tlf tak ti ti 2kč zaplatím.Vypadá to asi na provokaci.A znova píši že nechápu a asi nikdy nepochopím reakce některých "pisatelů" že mají něco zadara a vadí jim to! :laughing: :laughing: MÁM NÁVRH!!!!-Já ti dám mojí CSkartu a zaplatím ti mých6 které chceš za tvojí s plnou ponúkou, co ty na to?A budeš mít klid! :bigeyes: Mě by se to hodilo mít něco zadara. ;) P.S.A jestli říkáš tomuto dotazu že žádáš o"slušnú prosbu"tak bez komentáře.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra