Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávní TV

Champions League vysílá veřejnoprávní TV v Rakousku, Itálii, Španělsku, Francii, bude v Německu, je na Slovensku ...

To jsou názory ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...

A kam patří na placenou TV????? ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Názor, že LM nepatří na ČT, napsal sám šéf ČT4 a žádná Nova, ta to možná jenom zopakovala! Nechápu proč tady někdo tak mystifikuje?!

http://hn.ihned.cz/c1-50647320-jiri-ponikelsky-ptam-se-jestli-liga-mistru-patri-na-ct

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Njn, po ztrátě Premier League se z toho jejich sportovního kanálu stal prakticky nesledovatelný odpad, tak špekulujou. Inu, dneska se pořádná placená televize bez fotbalových a filmových kanálů dělat nedá..

polulin
Registrace: 10/2007

Právě jsem se pobavil při reportáži v TN, když brojili proti reklamě na ČT. A žádali, aby se ČT zařadila mezi "elitní spolek" veřejnoprávních televizí bez reklamy.

petr121
Registrace: 4/2008

petr121

Jenže s tou reklamou mají naprostou pravdu. Nevím proč by měla ČT brát prachy za reklamu a zároveň nás ždímat z koncesionářských poplatků? Pak by samozřejmě odpadly ty nesmyslné závody ve sledovanosti a snad by program na ČT1 odpovídal veřejnoprávnímu mediu. Zatím tomu tak rozhodně není.
Aha já zapoměl.....ono by vlastně pak zbylo méně peněz na odměny pro generálního a to by pan soudruh Janeček nepřekousl. ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Noha, to je banda podvodníků a lhářů.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pro wladys

za novu zaplatíš stokrát víc, než těch pár korun co zaplatíš koncesionářskými poplatky

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

NovaSport - kanal o nicem

Plne souhlasim s tim, ze po ztrate prav na anglickou fotbalovou ligu je to prakticky mrtvy kanal. Presto, ze museli usetrit haldu penez nejsou schopny koupit poradny fotbalovy prenos nebo fotbalovou soutez - s vyjimkou sublicence na LM a francouzskou ligu. S temi jejich golfovymi turnaji, extremnimy sporty apod. diru do sveta neudelaji. Jestli nevznikne Digisport2, jako ze asi jo, stalo by za zvazeni koupit sublicenci napr. na EL, italskou ligu, a treba prava na argentinskou ligu a copa libertadores to jsou jedine fotbalove souteze, ktere jeste nejsou u nas vubec nebo jen castecne pokryte.

FI711010
Registrace: 6/2008

Kdysi jsem kvůli Nova sportu,tenkrát to byla ještě Galaxie,pořizoval satelit.Dnes se na tenhle kanál skoro vůbec nekoukám a to jsem přitom velký sportovní fanoušek.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

RE:

Tak mám pocit,že to tu je samý fotbalový fanoušek.Ano,je to sport č.1,ale koukat na něj zrovna já nemusím.Jsem rád za MotoGP nebo třeba tenis.Tak jen abych to tu trochu vyvážil.. :)

sigur
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra