![]() |
|
Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávní TVChampions League vysílá veřejnoprávní TV v Rakousku, Itálii, Španělsku, Francii, bude v Německu, je na Slovensku ...To jsou názory ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...A kam patří na placenou TV????? ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...Názor, že LM nepatří na ČT, napsal sám šéf ČT4 a žádná Nova, ta to možná jenom zopakovala! Nechápu proč tady někdo tak mystifikuje?!http://hn.ihned.cz/c1-50647320-jiri-ponikelsky-ptam-se-jestli-liga-mistru-patri-na-ct Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...Njn, po ztrátě Premier League se z toho jejich sportovního kanálu stal prakticky nesledovatelný odpad, tak špekulujou. Inu, dneska se pořádná placená televize bez fotbalových a filmových kanálů dělat nedá.. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...Právě jsem se pobavil při reportáži v TN, když brojili proti reklamě na ČT. A žádali, aby se ČT zařadila mezi "elitní spolek" veřejnoprávních televizí bez reklamy. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
petr121Jenže s tou reklamou mají naprostou pravdu. Nevím proč by měla ČT brát prachy za reklamu a zároveň nás ždímat z koncesionářských poplatků? Pak by samozřejmě odpadly ty nesmyslné závody ve sledovanosti a snad by program na ČT1 odpovídal veřejnoprávnímu mediu. Zatím tomu tak rozhodně není.Aha já zapoměl.....ono by vlastně pak zbylo méně peněz na odměny pro generálního a to by pan soudruh Janeček nepřekousl. ;P Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...Noha, to je banda podvodníků a lhářů. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
pro wladysza novu zaplatíš stokrát víc, než těch pár korun co zaplatíš koncesionářskými poplatkyDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
NovaSport - kanal o nicemPlne souhlasim s tim, ze po ztrate prav na anglickou fotbalovou ligu je to prakticky mrtvy kanal. Presto, ze museli usetrit haldu penez nejsou schopny koupit poradny fotbalovy prenos nebo fotbalovou soutez - s vyjimkou sublicence na LM a francouzskou ligu. S temi jejich golfovymi turnaji, extremnimy sporty apod. diru do sveta neudelaji. Jestli nevznikne Digisport2, jako ze asi jo, stalo by za zvazeni koupit sublicenci napr. na EL, italskou ligu, a treba prava na argentinskou ligu a copa libertadores to jsou jedine fotbalove souteze, ktere jeste nejsou u nas vubec nebo jen castecne pokryte. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: Nova - Liga mistrů nepatří na veřejnoprávn...Kdysi jsem kvůli Nova sportu,tenkrát to byla ještě Galaxie,pořizoval satelit.Dnes se na tenhle kanál skoro vůbec nekoukám a to jsem přitom velký sportovní fanoušek.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE:Tak mám pocit,že to tu je samý fotbalový fanoušek.Ano,je to sport č.1,ale koukat na něj zrovna já nemusím.Jsem rád za MotoGP nebo třeba tenis.Tak jen abych to tu trochu vyvážil.. :) |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
![]() |