Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

slovenské DVB-T

Může mi prosím někdo sdělit, na jakých kanálech a jestli vůbec, už vysílají VPmux a mux2 z vysílačů Bratislava-Kamzík a Valká Javorina? Nebo zatím jedou ještě stále na přechodných kanálech? Do 16.6 jsem chytal přechodný k66 Borský Mikuláš a teď,co ho odpojili, tam jede na k27 jen VPmux. Nebo jsou plánovány na tomto vysílači i další muxy? Díky

kedar1
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: slovenské DVB-T

http://www.zive.sk/DVB-T/sc-221/default.aspx

http://www.dvbtmap.eu/mapglobal.html

V týchto dvoch odkazoch máš vlasne odpoveď na tvoje otázky. V tom druhom odkaze máš vysielače a ich dosah....inak Javorina je 69 kanál a Kamzík zatial 66 kanál.

Milan C
Registrace: 4/2006

Plán spustenia 2. a VP. Muxu z VJ - 28.6. , Kamzík 29.6.

http://dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=232

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

BM uz zustane tak

Na Borskem Mikulasi uz nic nepribude, pobezi jen k27.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Tak počkám do konce června a pak zkusím točit. Uvidím, kde bude lepší signál. Díky všem

kedar1
Registrace: 7/2010

Slovenská digit. TV

Bude možno přijímat signál z Velké Javoriny a B. Mikuláše i v Prostějově?

navrazde
Registrace: 2/2006

Břeclav 66 kanál OK R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Bydlím nedaleko od Břeclavi směrem na Brno, přijímal jsem kanál 66 dosud naprosto bez problémů. Teď mi to začalo vypadávat a nyní nejede vůbec. Tak nevím zda se to zlepší nebo zda jsem skončil, případně na jakých kanálech ladit??

Daru
Registrace: 10/2008

Slovenske DVB-T

V Čechuvkách to jde je to cást prostějova antena pol. vert.

Lubos17
Registrace: 2/2006

Daru

Ten 66. kanál z Kamzíku jede nyní, pokud se nepletu, se sníženým výkonem. Jinak přímo v BV lze vcelku bez problémů chytat jak Kamzík, tak Javorinu. Ten Borský Mikuláš na 27. kanálu teď dokonce i na nasliněný prst.

polulin
Registrace: 10/2007

Polulin

Mám asi kanálovou anténu na 66 kanál, občas mi to jede občas ne. Asi budou nutné nějaké úpravy, bydlím v Přibicích u Pohořelic, tak snad to půjde, nevíš zda by se dali chytnout v těchto místech i jiné muxy? Díky

Daru
Registrace: 10/2008

Borský Mikuláš zatiaľ a asi aj na dlho len 27. kanál - verejnoprávny mux, kto chce na záhorí aj ostatné programy - JOJ, Markíza, ... jedine Kamzík alebo Javorina.

daali
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra