![]() |
|
převod z FLV do AVICau všem mám soubor ve formátu FLV o velikosti 1.53GB a potřebuju ho převest do AVI díval jsem se po internetu ale všude mi to převede jen 5minut ví někdo o nějakém programu který mi to celý převede...Díky |
Nagano98
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 14 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIVraj toto by mohlo fungovat, ale nemam to odskusane:http://www.brothersoft.com/downtube-download-62176.html |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVITreba aj VideoConverter Portable R^ |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIStáhni si Freemake video converter,v nastavení je duležité! |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVI...jednoznačně nejlepší je http://www.slunecnice.cz/sw/convertxtodvd/ používám ho již 5-6 let a neměnil bych... |
rinkoo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIDělal jsem to takhle:stáhnout všechny díly FLV např z YouTube Spustit AnyVideoConverter Nakopírovat všechny díly FLV, na liště nastavit vlastní Avi film Provedeme konverzi do xvid a spustíme Avidemux 2.5, dáme otevřít, Avidemux se zeptá spustit časovou mapu, dáme ano a postupně přidáme všechny díly a potom dáme Soubor..Uložit..Uložit_video, díly se spojí a uloží do jednoho souboru Avidemux neumí HD, když jsem to zkusil, tak koktal zvuk, proto napřed převod do xvid. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIAle takhle velkej soubor jsem nezkoušelI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
rinkooale to mi převede zase jen 5minut ne cele video potřebuju klíč abych to cele převed máš ho....... |
Nagano98
![]() |
|
má to z ČT Z ARCHIVUmá to z ČT Z ARCHIVU |
Nagano98
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIDělal jsem takhle celý Chobotnice z druhýho patra, postahoval jsem 1Oti minutový kousky a pospojoval a udělal film a dal na Ulozto.cz. Žádnej klíč to na mě nechtělo. Ale teď Ti neřeknu, jestli jsem to převáděl do xvidu nebo ne.Dělal jsem takhle i pár sekvencí z kompaktu. Jo a ten FLV jsem stahoval tak pomocí skriptu na http://video vsevjednom.cz .. vymaz mezeru. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIVyskúšaj formatfactory, mal by si byť spokojný :Dhttp://www.slunecnice.cz/sw/formatfactory/ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
serialové čísloještě jednou rposim mam program ANY VIDEO CONVERTER PROFESIONAL 3.1.7 je česky převádi z flv do avi ale převede to zase jen 3minuti potřebuju registrační jmeno a kod je nato nějaka stranka kde se to dá najít....... |
Nagano98
![]() |
|
můj email je Nagano1998@email.czmůj email je Nagano1998@email.cz kdo by vědel... |
Nagano98
![]() |
|
Super (c)pouzivam i na vetsi soubory, coz je tvuj pripadDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
pro Miguelmás ten kod prosimtě zašli mi ho na email i kdokoliv jíny děkuju Vám.... |
Nagano98
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVI3gp ultra video conv.... R^ R^ R^ R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
Nagano98ANY VIDEO CONVERTER převede to 3minuti ale neni konec musís počkat, až to skončí / hodinu nebo dvě R^ |
bobyg
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
a tube catcherje free a veľa toho aj vie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIDělam to taky na 3.1.7 a žádnej kod to na mě nikdy nechtělo. Dělal jsem i Bobule do mobilu a ohne problem. Zkus si stahnout jinou verziI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVINagano: já teď nemam čas, ale mrknu na to a když tak Ti pošlu večer nebo zejtra můj zdroják.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIMyslim ze program SUPER.2011 to vie urobit |
Peter292
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: převod z FLV do AVIBudeš to mít v mailu přes uschovnu. Hodně úspěchůI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Neradte blbosti a tazatel-kasli na aviAsi vam hrabe.Co je flv?Kontajner!Co obsahuje?Video a audio.V com kodovane?V poslednej dobe video vacsinou v h264 a audio aac.Staci prehodit do ineho kontejnera(mkv.mp4) bez rekompresie.Mal by to dokazat aj spominany Super-odfajfknut u videa aj audia copy.A ked tazajuci nema mimo pc kde prehravat spominane subory a chce ich prehravat v playeri u tv s moznostou prehravania iba mpeg2(dvd) a avi,tak sa rekompresii nevyhne.A to niejaku dobu trva-skuste napr u divx-insanne.Alebo u xvidu dat vsetko na max a este qpel agmc a aj super pc sa s tym pohra niejaky cas. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Super (c)je freewareDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
MorousOdlial mas taky blud,ze avidemux neumi hd?Avidemuxu,virtual dubu a podobnym programom je uplne jedno v akom rozliseni je video.Avidemux skôr môze mat problem s niejakymi videami vo flv,ale nie s hd. |
Kasr
![]() |
|
NaganoEste je jeden velmi znamy program na prevod do avi.Stary dobry Virtual dub.Len neovori flv priamo,ale cez frameserver Avisynth.Ty asi skusas platene verzie programov a pritom je kopec free.Jednoduchy scrypt pre avisynth(je moznost aj cez scrypt videa pospajat-niekto to tu komplikovane robi-najprv prevod do avi-xvid a spajanie v avidemuxe).A mnoztvo dalsich free programov-mediacoder,super... |
Kasr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |