![]() |
|
Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEZajímalo by mne, zda je rozumné dnes používat kartu Skylink CW a nebo ji vyměnit za ICE.Předpokládám, že měnit to na poslední chvíli, bude přinejmenším finančně a časově nevýhodné. Proto by mne zajímalo, jaký by byl rozdíl v tom, kdybych ji vyměnil teď v rámci akce "Výměna". Mám přijímač Golden Media UniBox 9060 CRCI a na tomto přijímači, dle diskusí na netu, v uni čtečce karta ICE jede. Bude tam nějaký rozdíl? Např. blokování některých pořadů pro nahrávání jako u čistého Irdeta? Většinu pořadů nahrávám (dívám se na ně později) a některé i sestříhávám na Pc. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICETak to si budeš muset zřejmě koupit křišťálvou kouli, protože nikdo z nás tady neví, kdy a co s těma Ice a Irdteo kartama Skylink zamýšlí. Je to na tobě, rozhodnutí musíš učinit ty sám. To je holt život. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEPokud někdo nemůže žít bez nových programů, tak mu nic jiného než výměna nezbývá. Ale zůstává mi rozum stát, proč to mění ti, co mají jen neplacenou nabídku. Na to mají několik let času a za tu dobu tady nemusí být Skylink ani my. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEVer tomu je tam Stašne Velky Rozdiel. :))) A ANO ICE vie SurFlock. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEPS: a to je aj jeden zvodovou prečo sa tie karty menia ,aby sa zamedzilo Share a PVR v Odkodovanom Formáte.Podla určitého článku v ktorom sa Pan. J.G. vyjadril ,že nahrávka nesmie opustiť STB ,teda sa nesmie ani na inom STB dať prehrať ,atd. |
PISTOK153
![]() |
|
všetko čo končí na box nevie spolupracovať s ICECW je jednosystémová cryptoworks, ice je irdeto ale s možnosťou tváriť sa ako cryptoworks keď je strčená do prijímača CW. Mám odskúšané že na uvedenom golden media zápisy veľmi obtiažne prechádzajú, museli ho nechať zapnutý celú noc aby sa to rozbehlo. A to som asi trikrát poslal úplný refreš karty, aj CW aj Irdeto(samozrejme nie naraz ale s odstupom hodiny, a prijímač bol občas vypnutý zo siete aby nemal preplnený bufer)IPbox, ortonHD9600, PrimaIII
|
scientific
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEJá si právě platím balíček Multi. Líbil by se mi víc balíček Kombi, ale o tom si právě teď musím nechat akorát tak zdát.Ještě by mne zajímalo, zda nemá někdo zkušenost s dvěma kartama stejného providéra v jednom přijímači. Že bych koupil ICE kartu za plnou cenu a strčil do druhé uni-čtečky. Zda by to nedělalo nějakou neplechu, v jedné čtečce CW a v druhé ICE. Časem chci koupit ještě jeden příjímač. A prodej ICE karet už končí. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
PISTOK153No dobre je, ze samotna vymena karty k tomu nestaci, aby se zablokovalo nahravani v nekodovanem tvaru. Musi to jeste podporovat satelitni pristroj a pokud je karta vlozena v modulu, tak musi jak modul tak satelit podporovat CI+. Vizhttps://www.parabola.cz/tahaky/ci-plus/ Takze i kdyz mam dneska kartu ICE, tak mi Skylink nahravani nezablokuje, protoze zatim ani muj modul ani muj satelitni pristroj blokovani nahravani neumoznuji. Jedina moznost jak to protlacit i pres CI rozhrani je, ze by to satelitni pristroj emuloval CI+ softwarove jako v pripade HD+. Coz se nas zatim nebude nijak tykat. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
Alionja mam 2 ICE karty v jednom satelitu ve 2 CI modulech a funguje to super. Jedno je normalni karta a druha je karta Next. Mel jsem chvili i 2 ruzne karty, ale tam je problem ten, ze kdyz mas na jedne karte zaplacene muulti a na druhe ne, tak nevis kterou kartu si prijimac vybere pro zacatek nahravani a pak se clovek divi, ze mu obcas pri nahravani placene kanaly jdou a obcas ne. |
izidor
![]() |
|
@izidorDíky.Asi koupím kartu ICE za plnou cenu (na e-shopu jsem ji našel za patnáct set) a zaktivuji ji až si koupím další přijímač. Snad Skylink neblokne v nejbližších měsících registraci ICE karet. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
izidorTo není pravda ,stačí spustiť Surflock ,to CI+ nemusí byť vôbec a nenahráš si nič ,dokonca ani v UNI STB a dokonca sme už toho boli svedkom ,a ak cheš niečo aj nahrávať v odkodovanom formáte potrebuješ modul ktorí podporuje DUAL DECRYPT ,ako je napr. Mascom.Surflok funguje na obmedzení počtu ECM ,takže až ho nastavia zas na 1 ECM ,tak je smola. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi kartami Skylink CW a ICEhttps://www.parabola.cz/zpravicky/13679/test-modulu-mascom-se-sw-1-22-uspesny/ :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153Surflock byl nejaky cas spusteny a ja jsem jeho pritomnost nijak nezaznamenal, me nahravani fungovalo bez problemu i kdyz byl spusten. Muj satelit se tvari ze funguje tak, ze nahrava na disk nekodovanou nahravku, tedy ta 1 ECM je pouzita pro nahravani a muzu si tu samou nahravku spustit i live z toho jiz nahraneho odkodovaneho streamu. |
izidor
![]() |
|
izidorNo ten Surflock bol spustení iba pri platených kanáloch a keď si jeden kukal ,tak druhy nešlo nahrávať ,to je normálne zaujímavé ,že tebe to šlo. :))) dobrí STB asi. R^ |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153nikoliv, mam v jednom STB 2 karty, jak ICE tak Next :). Muj STB je naopak natolik blby, ze nezvlada na 2 tunerech dual decrypt pri vlozene pouze jedne karte. Proto mi to funguje i pri zapnutem Surflocku.CI+ je potreba na skutecne omezeni nahravani jako treba na nemecke platforme HD+, kde se napriklad nedaji pretacet reklamy. |
izidor
![]() |
|
izidorMyslel som si že to bude nejak tak ,ja zase používam CSlink-Skylink naraz v STB. :)))Ak by došlo k CI+ tak sme všetci v Prde...li ,a ešte zháňať aj STB s takouto podporou ,čo príme CI+ CAM ,no hrôza des na Certifikované črepy. ;P |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153To PISTOK153: zajímalo by mne, prosím, jak píšeš o dekodéru s dualdekryptem - jeden program sleduješ a druhý nahráváš odkódovaně, je to záležitost pouze dekodéru, který podporuje dualdekrypt bez ohledu na značku přijímače (předpokládám dvoutunerový, každý tuner vlastní LNB), nebo musí dualdekrypt podporovat také přijímač. Mám Topfielda 6010 - SD a Topfielda 2411 - HD. Podporují, nebo aspoň jeden z nich dualdekrypt? Díky za odpověď. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
@PatrikBez Ohladu na značku STB ,teda zoberme hocijaké napr. UNI 1 tunerové STB ,a chceš v nom použiť modul namiesto Internej čítačky,s ktorou môžeš ovšem nahrať aj viac prog. ak to provider dovolí ,tak pri vložení CAM vieš kukať iba TV a nahrávať zakodovane ,ale ak ti modul dovolí DUAL DECRYPT ,tak vieš jeden záznam nahrať v odkodovanom formáte ,všetko je záležitosť FW v tom CAM ,aby to šlo ,ovšem niekedy treba aktualizovať aj FW v STB.Ten HD Topfield ti to nahrá zakodovane ,ale potom to dodatočne nahrávku dekóduje ,nepodporuje myslím interné zdieľanie karty ,ale veľa sa už zmenilo aj vo FW aj v CAM ,teda je nova verzia FW do starších CAM Mascom a aj tie už potom podporujú DUAL DECRYPT. Na AB sa dozvieš o svojom STB a aj o CAM PS: ,ja som veľmi nepoužíval Topfild ,ale na AB ho viacerí používajú myslím a mali by to mať zmáknuté aj po FW stránke. Akurát včera sme na AB riešili ten CAM. |
PISTOK153
![]() |
|
@PatrikPISTOK153 Děkuji. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
![]() |