Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plazma LG 42PQ6000

Zdravím,
potrebujem pomoc. V spalni mám uvedenu TV, kupil som si bezdrôtove sluchadla Philips SHD 8900 a zapojil som ich do výstupu pre Audio, ale zvuk do nich neviem dostať, ked ich napojím normálne na satelit čo mam k tejto TV, je to Ariva HD200 combo tak mi zvuk ide. V čom je problem, skušal som v TV skoro všetko nastaviť, ale neviem dostať odtial zvuk.
Ak má niekto podobný telkáč nech poradí ako dostať z neho zvuk do slúchadiel. Ďakujem pekne. :O

poldo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Plazma LG 42PQ6000

Zapojil si to do vstupu Audio :( LG 42PQ6000 nemá výstup audio... Výstup zvuku je jedine v Scartoch.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

ha ha lol ,tak to panačku nerozjedeš :)))

pedrodc
Registrace: 4/2011

Nevidím vůbec žádný problém ze scartu zvuk dostat. Stačí obyčejná redukce ze scartu na cinche. Nebo, pokud je na scart napojeno nějaké další zařízení, tak rozbočovač s cinch konektory. Roky jsem měl takhle Tv zapojenou na analogový zesilovač.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007

re: všetkým

zatiaľ díky, mám niekde redukciu na cinche, vyskúšam a dám vedieť. Ináč na zadnom paneli je audio, ale asi to bude vstup...teraz som si pozrel manuál a je to vstup, hm tak idem skušať scart....

poldo

Ale ak to chce/potrebuje polda pocuvat na sluchatkach, tak ako bude regulovat zvuk? Nijako. Iba ist so zvukom zo scartu do zosilovaca a tam ovladat hlasitost zvuku do sluchatka. LG je proste dobra znacka ... a asi aj ten model samotny

losparabo
Registrace: 2/2007

re:

No tak som nepochodil, vyskúšal som oba scarty, ani z jedneho nemám žiaden zvuk do slúchadiel...hm tak len asi tak ako to mám doteraz, že zo satelitu mi ide v pohode zvuk.
Ale je to divné, predsa nie je možné, aby sa nedal počuvať na sluchatka... berme že by som nemal ani satelit ani domáce kino, čo nebudem môcť počúvať cez sluchátka telku...

poldo

co si si kupil to mas
zo scartu neziskas priamo zvuk do sluchatok, len zvuk, ktory mozes poslat do zosilovaca a az do toho zosilovaca mozes zapojit sluchatka

losparabo
Registrace: 2/2007

re:

dal som to do domáceho kina a ide , resp. je to to iste ako ked som mal cez satelit, len som myslel, že taká telka bude mať ako samozrejmosť výstup pre audio...
Ano čo som si kupil to mám...

poldo

re:všetkým

Tak mi to nedalo, bol som dnes kupiť kábel scart/cinch s prepínačom OUT/IN a napichol som to a čuduj sa svete ono to funguje. Tak že super a díky všetkým za nápady a pomoc. :))) R^ :)

poldo

re:všetkým

Hm, byl bych opatrný. Výstup ze SCARTu není určen pro zapojení "normálních" sluchátek. Aby jsi o ten SCART nepřišel. Nebál bych se toho v případě aktivních bezdrátových sluchátek.

KamilZ
Registrace: 11/2010

normální

sluchátka mu tam na asi nepojedou možná vysokoohmová ale
ani zkrat na scart nic neohrozi , nemá co ODEJÍT !!!

tonek
Registrace: 1/2009

re: KamilZ

sluchátka su aktívne bezdrôtové..... :)))

poldo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra