![]() |
|
JOJ a JOJ Plus HD na podzimvíce na konkurečním webu.No jestli to bude na satu se ale neví. Nebylo by to ale špatný. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimdufam ze to nebude ako s primou hd ;P ;P ;PAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimKtory je to ten konkurencny web . Nevyznam sa. |
migrena
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimwww.JPP.com |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
migrenaDal bych ti link ale měl bych asi problémy :bomb:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimhttp://www.zkracovatko.cz/Qa1Ljizdroj huste.sk nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimNo kukol som pána riaditeľa a mám pocit z jeho vyjadrenia ako keby nevedel o čo ide. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
JOJ a JOJ Plus HDno Ku..A!!!!! :O |
pavel00s
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimLen cez satelit to urcite nepojde ako markiza HD takze si ju mozu... |
Stani
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimprvý slovenský HD program cez satelit je plánovaný v roku 2021.Už aj Bulhari budú v tom čase vysielať pár programov v 3D bez nutnosti používať okuliare.Slovensko bude v roku 2020vyhlásené za skanzem SD vysielania |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimveríme skylink to dá :))) R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimuvidime, jestli na podzim neodstartuje take nový kanal Joj klub. |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
???O Markiza HD som len pocul ale nikdy nevidel.O Barrandov HD som len pocul ale nikdy nevidel. O Prima HD som pocul, aj som videl, ale len HD za logom. Takze akokeby som nevidel. Zda sa, ze tychto teoretickych HD programov tu bude viaca viac. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
Jupiskylink už ne R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimMarkíza HD v štúdiovej kvalite je k dispozícii v Bratislave v sixe , ktorýkoľvek operátor si ju tam môže hocikedy prebrať . Neochota bude naskôr zo strany Skylinku , pravdepodobne očakávajú že Markíza si zaplatí distribučnú trasu cez satelit. Ale to je podľa mňa blbosť. Kábloví operátori ktorý to myslia s HD vážne budú preberať a preberajú SK televízie z optiky. Ergo pre Markízu nemá zmysel distribučná trasa HD cez satelit zmysel no a Skylink nebude platiť za kapacitu pre program na ktorom nič nezarobia. Nova prišla s HD oveľa skôr a teda chtiac nechtiac distribúciu cez SAT zaplatiť museli Prima sa snimi zviezla , lebo keď nova je v HD na satelite tak musíme aj my.No a teraz sa uvidí či pôjde JOJ s HD na Astru ak hej tak ich bude rýchlo nasledovať aj Markíza no a keď JOJ povie nie a tiež im bude stačiť distribúcia do SIXu, tak na nejaké to slovenské HD na Astre môžeme nadlho zabudnúť. |
ixo333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
je jasné,že skylink jde cestou,kdo neplatí ,ať nekouká,spíš to vidím,na další tah CSlink,uvidíme po prodeji,kdo to koupí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimMoc sa netešme,lebo Joj HD a Joj Plus HD budú vačšinou u káblových operátorov,viz článok zo serveru zive.sk,,Zatiaľ však nie je jasné, na aké platformy sa HD verzie oboch kanálov dostanú. Pravdepodobne ale pôjde najmä o káblových operátorov". VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimno mne to zily netrha lebo o tom "HD" si myslim svoje a o vysielacej strukture tohoto paskvilu tiez..takze Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimNeviem či tam drichmú,ale zdá sa mi,že sa tak skoro aspoň jedného SK kanálu v HD rozlíšení tak skoro nedočkáme.Za to v ČR plánujú spustiť nabudúci rok druhý HD kanál Českej televízie - SUPER R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimsag to je fuk kosťo...budu mat cesi budeme mat aj my.. :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimu nas tych nasich lemrochodov nic netlaci do HD:..naco by aj..najvacsiu sledovanost maju vselijake turecke telenovely a tie v hd nejdu ani nema dovod to do hd davat ked ti co to sleduju maju crt tv a nemaju peniaze ani zaujem platit nic navyse...takze markiza tu sefuje a kym tan epovie ide sa do hd tak nepojde ani konkurencia naco minat zisky na take cosi pofiderne? ale ak by niekto do hd siel..na slovensku musela by aj konkurencia..takze mi to pripada ze maju dohodu navzajom sa nevyciciaavat z penazi na abonenta hadzu bobek spolocne,..a zisky si delia akcioanri a o nic ine ani nejde.. :sly:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimBolo to myslené,že sa nedočkáme SK HD kanálov v Skylinku,prípadne v CSLinku. RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimn o pokial si maju distribuciu platit same tak sa ich nedockame..tomu ver..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: JOJ a JOJ Plus HD na podzimved nech to daju v dvb t dalsi multiplex a hotovo alebo doplnia namiesto stv 3 v multiplexoch v dvb t a je po problemoch v dvb s vysielani ;)VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
![]() |