![]() |
|
Vymena CSLink za hocico - skusenostiDnes som zavolal na helpdesk CSLink-u a spytal som sa na moznost vymeny sat karty za CSLink. Pani na telefone bola velmi mila a dala mi kontakty na styri obchody v BA, v ktorych sa to vraj da uskutocnit.To bola jedina pozitivna skusenost. Realne skusenosti: - telefon (mobil) jednej z firiem je trvale nedostupny - v dalsej o nicom nevedeli - v tretej som sa dozvedel, ze o tejto akcii sice vedia, ale nic take nerobia, len CSLink karty predavaju - v stvrtej bol pan dost vytoceny, ze im nikto ziadne take CSLink karty nedodal. Takze nema za co menit a vyjadril sa o CSLinku dost ... hmm ... necitovatelne. Tot realne skusenosti z Bratislavy. Vsetky 4 obchody su v ramci BA dost zname, ako obchody so SAT technikou na vysokej urovni. Tak neviem, ma niekto ine skusenosti na SK ? |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostija som vymenil v pohode... nie vsak v BA |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiA co to takhle poslat přímo na Cs link sice by to trvalo delší dobu(jestli je to vůbec možné).Kdo ví? :fuming:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiVado,znamy obdrzel rovnez od Cslinku akci s konkurencni kartou,ale nenabizi ji,protoze se muze stat,ze Cslink mu nemusi vyplatit penize zpet a ze budes ten cernej petr na koho se nedostalo.Akce je to hezka,ma ale hacek... |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostischválně jsem byl se zeptat u dobrého obchodníka na tuto akci tady na Moravě a . . .?Odpověd je že on takovou akci nedělá nebot celkem ztoho nic nemá.Znám jej už 10 let a tak mu věřím. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiNo a ja teda měnil Skylink za Cslink, zavolal jsem tam, zeptal jsem se kde je nejbližší partner, zavolal tam jestli karty mají, zajel za pět minut vyřízeno a cena 1Kč. Na kartě je ještě 100Kč bonus. Na aukru to jede velkem ale tam se hojí na poštovném. |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
VadoJa som v trencine,dost znama firma so sat.technikou-predajna u tesbu,vymenil bezproblemovo,karty na vymenu cslinku maju,personal ochotny,kto chce tuto vymenu uskutocnit,odporucam!akurat minus,by som dal tej registracii,trvalo to dost dlho,cca 20min.,ale zato predajca nemoze.inac by som este upozornil,ze je ta cslink karta,premium,ciste irdeto.tak pozor pre tych,ktorym to prijmac nepodporuje!ja pred 3tyzdnami som kupil HD BOX 9105,a tato karta vnom slape ako hodinky,zapisy mi ties rychlo prisli.Ja som v trencine,dost znama firma so sat.technikou-predajna u tesbu,vymenil bezproblemovo,karty na vymenu cslinku maju,personal ochotny,kto chce tuto vymenu uskutocnit,odporucam!akurat minus,by som dal tej registracii,trvalo to dost dlho,cca 20min.,ale zato predajca nemoze.inac by som este upozornil,ze je ta cslink karta,premium,ciste irdeto.tak pozor pre tych,ktorym to prijmac nepodporuje!ja pred 3tyzdnami som kupil HD BOX 9105,a tato karta vnom slape ako hodinky,zapisy mi ties rychlo prisli. |
joma77
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
vadoJa som tiež Vymenil v pohode ,ale tiež nie v BA v CSlink mi povedali kde a ako ,a všetko prebehlo na Jedničku. R^ R^ R^Funkčnosť zatiaľ OK ,testoval som na viac typoch xxx STB. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiAko citam, teda skusenosti aj pozitivne, aj negativne.Ak je to mozne, napiste niekto realnu skusenost, kde v BA je mozne tuto vymenu uskutocnit v kamennom obchode ? Vdaka za info |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostitreba sa radovat az po vyprsani demo zapisov. cslink ma vazne problemy s kartami, registraciou - so vsetkym. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
vymena cs linkja som tiez vymenil a to som z vychodu karta nabehla bez problemov |
MARO
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostivsetky karty "nabehnu" bez problemov. problem je udrzat ich v chode po skonceni demo rezimu. A pri cslinku nieje nic vynimocne, ze ti napriklad z trojrocnej neobmedzenej system kedykolvek vyrobi jednorocnu s nutnostou doplatenia 40€ poplatku. Alebo neobmedzenu novu kartu zaregistruje ako rocnu, alebo ti na rocnej karte irdeto vymena nezmeni pID, takze karta ide po skonceni demo len so zakladom a ziadny Total sa nekona. To su velmi vazne problemy. |
grantec
![]() |
|
opava výměnaZdravím všechny příznivce,máte někdo zkušenost s výměnou na opavsku,nikdo mi zatím s výměnou nepomohl.Doporučte někoho,a ještě jeden dotaz pujde mi cs link v Openbox 810,slyšel jsem dva názory ano i ne.Máte někdo zkušenost osobní dík :(( |
Al Bunda
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiV Ostravě,a máme. |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
grantec......alebo ti na rocnej karte irdeto vymena nezmeni pID, takze karta ide po skonceni demo len so zakladom a ziadny Total sa nekona. To su velmi vazne problemy.:))) Prečitaj si pozorne toto tu : http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=38716 R^ Asi nevieš ,že IRDT karta CSlink obsahuje zaujímavé položky a celkom zaujímavo sa tie položky správaju dokonca ak ju vložíš aj do iného STB ,teda z STB ,do STB sa položky na karte uvedu do Disable. :))) PS: Stymto nastavením som zatiaľ žiadny problém nemal a tiež na Fore sa nikto nesťažoval. Tak už vieš prečo to šľape v Demo. ;) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiPS: Jeden dotyčny tu písal že nebude poskytovať rady Zadara ,že ani jemu zadara nikto nič neposkytne ,mislím že to bolo pri téme z Kaonom STB ,takže keby som sa mal podla tohoto riadiť ......... :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostitusim to nebude polozkami. lebo ked nepride unikat ,tak mozes mat enable aj turbo na kardiostimulatore :))) |
grantec
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiAle bude ,potom ti poviem ,ale zatiaľ to chodí ,ináč to tam liezť nechcelo ani za 3 dni ,po aktivovaný to tam nabehlo do 5 minút.Podobne som mal viac SS že je Problém a týmto sa to vyriešilo ,čo ovšem nechápem ako sa mohlo toto aktivovať na Skylink ICE v CRW mode u Optiboxu. šak uvidíme po dlhšej dobe. :bigeyes: PS: Tá položka je v Podstate BLOKER ,ale nie SW ,ináč som si myslel že ak strčíš kartu do Origoš Ready STB ,tak položka sa Automaticky aktivuje ,ale zistil som že som sa mýlil ,myslím že tu na Parabole mal tiež niekto takýto problém ,ale asi z Skylink READY CAM ,ono CSLink piše niekde o určitej verzii FW atd.s čím to testovali tak neviem. Ináč tie položky ani nevidíš pokiaľ tam nenahráš správne FW ,ale na to teraz kašlať ,poviem ti 2 týždne či zhasnem či zhasnem. :))) Ináč keby tu šlo poslať SS niečo by som ti napísal ,ale súkromne. ;) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostipisto vsetko ide len treba ? |
MARO
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Vymena CSLink za hocico - skusenostiMARO ,normálne dýk už to budem len písať takto. :)))PS:všetko zatiaľ ide OK len treba ? R^ R^ R^ |
PISTOK153
![]() |
|
Al Bundakontaktuj eltasat,máš to za rohem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
pierrepetrkoukl jsem na eltasat,konecne jsem to videl nekde napsane,v pondeli to zacnu resit .a nevis nahodou jeste druhou mou otazku zda mi pojede cs link irdeto v openbox 810 se softem5,14 diky moc i za predchozi radu R^ |
Al Bunda
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
![]() |