Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

je tu nějakej distributor cslinku?

big průser, potřebuju pustit nutně sporty na 1 měsíc, v pátek jsem nekoupil u místních obchodníků kupón, páč ho neměli, číslo karty sem nevěděl, abych dobil na místě, že teda doma zaplatím katrou, 2 karty spořka odmítla, neznámo proč, 3 karta fa Maestro namá zase vzadu cvc (nebo jak se to jmenuje) :fuming:

no a dneska jsou už krámy zavřené

potřeboval bych nutně dobít, za platný kupón přepošlu výpis z bankovní transakce (před obrdžením, aby byl prodejce krytej) + nějakej rozumnej bonus navíc

sice jsem se tu už dlouho neukázal, ale starousedlíci mě snad ještě znaj

poky1
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: je tu nějakej distributor cslinku?

JJ,tiež som tak pomohol vlani pri priplácaní na neobmedzený chod pani Vierke,ktorá mi potom sumu pedisponovala cez účet.Všetko prebehlo k obojstrannej spokojnosti.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

ještě dodám, že pokud má někdo vcelku obstojné internetové připojení může novu sport sledovat přes net, zde je plně funkční link, ale metrová tv je přecejenom jiná liga

http://cdn15.nacevi.cz//nova-sport

poky1
Registrace: 7/2007

Túto možnosť mám ako zálohu v prípade nefunkčnosti satelitného vysielania. Vysokorýchlostné pripojenie na net cez optiku je síce v pohode, ale na 42" TV HD si viac detajlov vychutnám cez satelitný prijímač...:D
R^

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Není možná, ty ještě žiješ? Dorazil jsem až teď, kupóny za pár litrů mám stále po ruce, ale koukám, že už ti bylo vyhověno k spokojenosti. Tak to má být. Tak se zas někdy ukaž, hoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

také koukám....chtělo by to rychle udělat nějaký sraz neutrálně na jihu moravy či čech, bylo by to zajímavé

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra