![]() |
|
HDDNejde mi nahrávat ze sat.přijímače Di-way7000 na externí disk Samsung D2 portable.Nechal jsem ho formátovat na přijímači,ale asi jen krátkou dobu(není vidět průběh).Poradíte prosím jak na to?Díky. |
milki
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: HDDNo ja neviem ale ked ten Di way nie je uplne (nevhodné slovo)ny stroj mal by vypisat ked skoncil s formatovanim.Co to je kratku dobu?To nemozes typovat cas ci to je alebo nie?Co navod?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: HDDFormatování běželo asi 15 min.Potom jsem ho vypnul.Mám ho nechat formátovat dokud nenapíše KONEC ?V návodu o době form. nic není. |
milki
![]() |
|
RE: HDDDo jakého souborového systému to formátuješ?NTFS, nebo FAT32? Obecně tohle formátování v STB stojí za vyliž... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: HDDkazdy disk by mal mat svoj obsluzny nastroj-soft na sformatovanie.formatovanie v stb a niekedy aj v pc moze disk aj poskodit resp. znefunkcnit. mne satoto stalo pri formate usb kluca na pc..pomohol az format cez specializovany soft od vyrobcu diskuskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: HDDTen sat.přijímač si zformátuje jak potřebuje,ne?Jde mi o dobu formátování,asi1hod,2hod.Není vidět průběh,tak nevím jak dlouhe to nechat. |
milki
![]() |
|
milkitobě se žádné formátování neprovádí, ten přístroj si s tim diskem za jeho současného stavu neporadí, chápeš?!Koukni se do návodu k přijímači, do jakého souborového systému maji být externí HDD naformátovány, pak se můžem bavit dál... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: HDDv normalnom stb ten format trva pol minuty..resp. podla velkosti disku..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HDDZalezi aj od velkosti disku to nemozes nechat alebo nie ako ked varis vajicka na mäkko.To musi skoncit ako ked pustis nieco na PC.Nie ze necham 10 min a hotovo!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HDDFormat do pol minuty je trt a nie poctivy format.Vtedy si vobec neosaha cely disk a oznaci pripadne vadne sektory.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HDDja ked formatujem disk.na pc tak volim rychly format..pri reinstale nemienim pri tom stravit tri dni. ale suhlasim rychly format je len pre niektore operacie vhodnyskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HDDten samej problém -dal jsem formátovat WW HDD do Vantage 7100 a fat32 v pohodě DIWAY jede |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: HDDJasne ved vies aky je v tom rozdiel tak ides na vlastne riziko.Ja som dal ako pripomienku,nic v zlom.Poznas uzivatelov skoro nikto sa nestara o stav svojho diku kym nezacne blbnut a potom byva neskoro.Hlavne ked si nikto nikdy nic nezalohuje potom skape disk a hladaju mur narekov.Asi to poznas. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HDDmam 4 disky...zalohujem pravidelne...ci na hdd ci na dvd..a cd a tie zalohujem tiez..o disk sa treba starat kontrolovat teplotu defragmenotvat..obcas formatnut..preinstalovat..nic nevydrzi vecne ale moje disky ste nehavarovali najstarsi ma 8 rokovskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HDDAj u mna este toci taky stary disk,sice nie casto ale stale v plnej kondicii... :)) Ak sa dobre pamatam este Maxtor,dnes uz tusim sa spojili su pod spolocnou znackou seagate ak sa nemylim.??!! Tusim je to tak.. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: HDDjj. ten dedko 8 rocny je tiez maxtor u mna..WD mam 2 ks a seagate 1 ks skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: HDDPripoj externý disk Samsung D2 portable k PC, otvor ho ho pravým, vyber Vlastnosti, Nástroje, Zkontrolovat, zaškrtni: Automaticky opravovat chyby, označ Spustit a po skontrolovaní ho možeš používať :D Pokiaľ si ho pred tým nemlaskol kladivom, bude fungovať...R^ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: HDDTen ex.dist je Samsung G2,ne D2.Nevím jaký je mezi nima rozdíl.V tom přijímači Di way se nezformátuje?Musím to provést v PC? |
milki
![]() |
|
RE: HDDKed to nemas vysvetlene v navode vrat to predajcovi!ten disk sa moze formatovat aj v pc,ale neviem ako bude spolupracovat s boxom,vies na aky system ho treba naformatovat?Ak nic nevies z navodu vrat to odkial to mas. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@milkiRád by som vedel, prečo si ho formátoval? Mal si na ňom užívateľskú príručku a ďalší software :Málý, lehká a kompaktní ECO friendly série externích 2.5" pevných disků Samsung G2 Portable s cool designem, v zelené barvě Specifikace: model HX-MU025DC/GB2 kapacita 250GB, 5400rpm rozhraní USB 2.0 (480Mb/s; možno připojit nastávající USB 1.1) nevyžaduje napájecí zdroj (s výjimkou některých starších notebooků s USB 1.1) EcoTriangle: nízká spotřeba energie, nízká hlučnost, eco-friendly výroba komponent Samsung Auto Backup: software pro plánovanou automatickou zálohu dat a zálohu v rálném čase SafetyKey?: chrání vaše data nastavením hesla při použití Auto Backup software Systém Plug and Go: stačí zapojit a pracovat, bez nutnosti instalace ovladačů Samsung SecretZone?: viratuální jednotka která vám umožní zašifrovat si vaše citlivá data kompatibilní s PC (Windows 2000 Pro / XP / Vista / 7) a Mac (Mac OS X 10.4.8 a novější) rozměry 111,3 x 17 x 78 mm (d x v x š), hmotnost 138 g retail balení: G2 externí disk, USB kabel (45cm), uživatelská příručka a software na pevném disku záruka 3 roky DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: HDDExterní disk Samsung Portable jsem si koupil na zaznamenávání pořadů v sat.přijímači Di Way 7000,jak už jsem psal a proto ho chci zformátovat do FAT 32.Poradíte čím a jak? |
milki
![]() |
|
manetoProč ho chce formátovat?protože se do něj hrabal, připojil ho k PC a dal formating z Windows, tam se mu to pochopitelně zformátovalo do NTFS a ted neví, kde by to zpátky naformátoval do FAT32, ve kterém se tento HDD prodává. milki - ztáhni si freeware prográmek FatFormater32 http://pocitace.wikidot.com/forum/t-66461 On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |