, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Reklama Digi TvVčera při zápase Sparty jsem si všimnul že na bannerech okolo plochy běžela reklama na PL jedině na Digi sport.buď mají málo abonentů,nebo neví co s peňezi :laughing:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 925 Galerie: jackino |
|
|
RE: Reklama Digi TvTo běželo i v Rumunsku při předchozím zápasu, ta reklama běžela v češtině i v Rumunsku. :-X |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: Reklama Digi Tvcslink už krachuje vyhání je skylink se ani nedivím skylink je lepší než cslink má víc kanálu než cslink |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: Reklama Digi TvA ty máš v hlavě piliny :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Reklama Digi Tvsmsmania - Jak souvisí CSLink s Digi?Digi je podle mého nejbohatší platforma v ČR, takže ta reklama ji nerozhodí. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: Reklama Digi Tvto je ale kvalita obrazu je hrozná |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
|
|
RE: Reklama Digi TvJak se to vezme. Třeba mojí babičce to stačí. Pro tu je HD sprostý slovo a lcd nebo plazmu si na starý kolena kupovat nebude. Já mám CSLink, Skylink, UPC i Digi. Digi je obrazově nejslabší, to je pravda, ale zas taková hrůza to není. Mám plazmu LG a Arivu nebo IPBox podle toho co mně zrovna baví :) a koukat se dá i na Digi. |
lukas79
|
|
RE: Reklama Digi TvTo je asi pravda, sledovatelný by to asi i bylo, ale naprosto nepoužitelný jsou ty jejich hrozný digitálně-analogové přijímače... Kdyby alespoň nabízeli jen spárovaný CI modul s kartou...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Reklama Digi TvZas tak hroznej ten jejich Humax není. Digi jsem měl 2 roky než šlo k babičce a Humáč šlapal a šlape bez poruchy. Teď mám Digi na Arivě nebo IPBoxu přes net :))) Obraz je lepší, ale ne zas o tolik. Je to asi díky HDMI místo scart kabelu. |
lukas79
|
|
smsmaniaTy mas doma asi kristalovou kouli, co? Nebo jsi videl pana Glisnika litat pod okny s bicem a nahanet pana Klicku?ad2 - kup si lepsi zelezo, potom bude i lepsi obraz! |
aquaflex
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: Reklama Digi TvNo dneska ta mazanice na Digi sportu Chelsea ver. Norwich se vyrovná sportu2 na Cslinku. ;P A to se tu vychvalují, jak mají dobrý datový tok. ;P Vzdávám to na to se nedá dívat.Se divím, že ten obraz ještě drží po hromadě.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
RE: Reklama Digi TvTak mi to nedalo a přetočil jsem na Hotobird na Canal+Sport2,kde taky vysílají Chelsea a to se nedá absolutně obrazově srovnat. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|