, sekce: DVB-T přijímače |
|
TV LG32LH2010 a podobneDnes som za nastavenie nového televízora nemenovanej značky ako odmenu dostal tento typ LCD-TV .Dôvod bol,že neobsahuje modul DVB-T.Podľa menu v televízore sa nedalo vôbec dostať do ladenia DVB-T.Príslušná dokumentácia ani neoznačovala,že tento typ LCD umožňuje príjem DVB-T.Prekvapenie nastalo až keď som doma začal skúmať po internete originálne dokumenty od tohto typu LCD.Televízor bol kúpený na Slovensku a v menu bol udaný "region" SLOVAKIA.Zmenil som region na CECH a razom sa dal nastaviť aj signál DVB-T.Na prekvapenie som naladil všetky naše programy na 26 a 52 kanáli a plus české programy na kanáli 29 a 40. Na záver pre majiteľov podobného typu LCD-TV ak nefunguje DVB-T, skúste zmeniť región v menu televízora.Tento typ v originálnom dokumente obsahuje modul DVB-T2. :)))Poloha ladenia: 48°54´šírka,18°53´dľžka |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobnetoto je bezne aj pri tv typoch samsung. staci zmena regionu na iny nez slovakia a razon je tam dvb-t tuner :))) :)))motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneMá pravdu ja som dal region cza máš tam vyhladávanie DTV |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneTo ako naozaj neviete co kupujete,ved ked to ma uvede DVB-T a nema ho potom co?Mavnete rukou a roky utekaju?Z vas maju obchodnici radost.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneliquere , ale na obale a v manuále pre tento typ nebolo označenie ani možnosť príjmu DVB-T.(Možno pre predaj výrobku na SLOVENSKU. Neznalý zákazník nemá ani potuchy čo kupuje a hlavne keď TV kupoval pred dvoma rokmi a v servise ,alebo v predajni mu povedia ,že tento typ nemá tuner DVB-T namontovaný (aspoň pre slovensko).Dva roky dozadu nebolo pre bežnú verejnosť dosť informácií o zmene terestriálneho vysielania na Slovensku.Na tom základe ľudia kupovali čo najlacnejšie.Veď ak mal televízor udané DVB-T tak bol v momente za iné peniaze.A tento stál v tej dobe cca 300,-€. |
RATOS
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneTo myslis ze LG dodal telku s namontovanym DVB-T tunerom a zatajil to.Keby dodal pre SVK bez neho z nejakeho dovodu to viem pochopit,ale takto by len prerobili nie?A co to bolo predavane ako monitor?Alebo to mozno riesi novsi soft ak to ma moznost aktualizovat fw.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneMomentálne si trafil klinec po hlavičke.Celý problém je riešený softom,ale pre slovenskú lokalizáciu bol tento tuner zablokovaný.Nastavenie som robil cez originál soft v TV. Ja sa môžem tešiť ,že som "kúpil" takzvane bezcenný televízor. |
RATOS
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneNeviem aký máte problémčo Cze region sa vám nezdá ja mám 2 roky 94 cm Full HD všetko OK aj DVB-T už cca 2 mesiace :laughing: |
Vladi
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobnePostup:Možnosti Obnova Výrobných Nastavení Ano Next Ok Language Daj Česky a použiť domácnosti Zeme:Česko Automatické ladení |
Vladi
|
|
VladiPresne tak ako si to hore napisal, tiez mam 2 roky 94 cm FUll HD.Treba si dat pozor na chladiace mriezky,skoro som je mal zanesene od plavajucich parket. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
|
|
viete niekto, kde sa prepina na LG dualny zvuk?Len tak pre srandu ma to napadlo, lebo vsetky veci idu OK, len ten dual I. a II som nikde na ovladaci ani v manuale nenasiel, mam LG 42LE5300 led, ak to nahodou niekto vie, dajte mi vediet, lebo ani cez quick menu sa to zmenit neda... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 367 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneLG řeší hodně věcí softwarově. Před 2 lety jsem koupil LG 37LH4000 full HD. Přes USB uměla pouze MP3 a JPEG. Úpravou v servisním menu bylo možno zprovoznit přehrávání i HD videa. ;) |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
|
|
RE: TV LG32LH2010 a podobneV tom pripade je skoda ,ze LG nerobi aj auta.Softom by sa dal urobit z benzinaku diesel a naopak.Podla potreby! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@miskocaK televízoru LG je manuál na dodávanom CD. V ňom máš uvedené, že - stereo/duálny príjem (I/II), je možný len v analógovom režime... ;)DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|