![]() |
|
televize s internetemjako bednu koupit aby měla vestavěný browser. existuje nějaké označení smart tv, to je ale pouze pár stránek- youtube atd. |
tonda1t
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: televize s internetemSMART uz ma aj prehliadac, pri oznaceni internet@TV bolo par stranok |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: televize s internetemjde mi např o filmy online např stránky http://dlouhy-filmy.czabych mohl sledovat filmy on-line |
tonda1t
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: televize s internetemkup si k tomu PC a bezdrátovou klávesnici s myší. je to asi tak miliónkrát lepšíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: televize s internetemTV s přípojkou na Internet - jsou tam buď předprogramovaný služby jako YouTube, DailyMotion apod, nebo je tam brouser, a někde je i možnost nebo se připravuje připoj na webkameru. Taky už je někde služba Skype.Já mám SONY full HD, wifi modul jsem k tomu nekupoval, protože za něj chtěli 5000,- a připojil jsem to metrovým kabelem přímo do routru. Záleží taky, jaký máš připojení na NET. Já mám UPC/10M, HD videa,např. z DailyMotion jdou v pohodě, ale někdy když je to přetížený se HD nenačte. Do budoucna-3D mě moc nebere, ale počítám s novou telkou, která bude mít přípojku na webkameru a tím pádem full Skype. Tady mam jenom NET vyhledavač, ale najde to na YouTube v pohodě téměř cokoliv, i soukromá videa přes konto na YouTube. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
bacha na tie filmynainštalovaný browser nemusí podporovať flashpalyer a ani ho tam nedoinštaluješ, napr. Philips prehráva YouTube cez vlastnú aplikáciu, v browsri (opera) je len prázdne okno. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@tonda1tPokiaľ máš kvalitný televízor a ide ti len o možnosť využiť pripojenie na internet a sledovanie online filmov, mohla by ti pomocť táto srandička:http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=19473 Ja som pred rokom kúpil LG 42LE8500, som pripojený na net cez Wi-Fi asom nadmieru spokojný :D R^ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: televize s internetemJinak na sledování celovečerních filmů on line přes Internet ve slušné kvalitě zapomeň. Internet je strašně přetíženej. Dělají to hlavně provideři jako UPC apod, protože tam lejou co nejvíc služeb, a ta síť to nezvládá. Rychlost sice naměříš v pohodě, ale data neprotečou. Ale vedle v Německu je to - i když lepší, ale někdy a někde dost podobný.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
@ManetoAhoj, tahle věcička vypadá dobře. Můžeš se podělit o zkušenosti? DíkI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
@MorousRád by som sa podelil, ja mám však v LG TV už všetky aplikácie, ktoré tento SMART TV modul obsahuje, zabudované. U mňa som ju len krátko odskúšal a šla známemu, ktorý ju chce využívať po tom ako mu pripoja internet. Pripojený som cez Optiku od Pomaranča a aj cez Wi-Fi v TV všetky aplikácie (aj filmy) šlapali bez akéhokoľvek zaseknutia.R^ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: televize s internetemano, ten LG ST600 vyzera velmi dobre, nielenze za 90 EUR spravis zo svojej starej TV Smart TV, ale myslim, ze aj pri kupe noveho televizora sa viac oplati toto riesenie ako hotovy Smart TV |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: televize s internetemDík, mrknu se v Německu. Ale u Conrada to maj za E130,-I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
@rodalacoByť táto možnosť pred rokom, keď som kupoval LG 42LE8500 za pomaly 1200 Eur, tak to vyriešim kúpou tejto srandičky a lacnejšieho televízora, možno až dvoch :D, a ešte mi niečo aj zostane. Tým, že mám všetko v jednom, som si poriadne priplatil. No neľutujem, všetky ponúkané možnosti využívam k plnej spokojnosti. :DDM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: televize s internetemk plný spokojenosti. jsem zkoušel internet na Playstation 3 a myslel jsem, že to vyhodím z okna :))) nevěřím, že tohle bude o moc lepší. PC je v tomhle nenahraditelnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: televize s internetemJen taková poznámka: Jsem taky čerstvým vlastníkem TV s netem a všemi různými blbinami, až to doladím tak to (hlavně dětičky) určitě užijem, ale chtěl jsem říct, že by se pomalu měly začít dělat TV pro seniory a-la aligátor u mobilů, protože při pohledu na ovladač a nedej bože do menu takové TV se musí udělat kdejakému dědulovi šoufl...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: televize s internetemZatial je to len frajerina pre mladez,realne vyuzitie internetu je pocitac,ostatne je len zahlcovanie siete.10 ludi nadava lebo jeden pako chce po internete kukat film.Ked nemate optiku a provider nema dostatocnu rezervu tak len lezete niekomu inemu na nervy a sami z toho mate tiez trt lebo to seka a vypadava. :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@vortimondK plnej spokojnosti, som samozrejme myslel možnosti, ktoré TV ponúka... S PC sa to veru zrovnávať nedá. Využívam to hlavne na prezeranie filmov, počúvanie internetových rádií, prístup do svojich fotografíí v Picasa, Facebook, Twitter, You Tube, aktuálne správy,naplánovanie trasy cez Google Maps, rýchle skontrolovanie počasia a podobné blbinky, keď nemusím púšťať PC ani notebook...Všetky aplikácie sú rýchle, ale vždy je to len rozšírenie využitia televízora, nič viac. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: televize s internetemTy kecy o seniorech jsou blbosti. Ovladač ovládáš intuitivně a další ovládací prvky máš přes celou obrazovku a je to v pohodě.SD videa např z YuouTube jsou v poho. Do vyhledavač napíšeš název nebo krátkou sekvenci např. Shaun the Sheep nebo Garry Moore a jede to několik hodin. U HD dost záleží na síti. Nejlepší HD je DailyMotion, např seriály Alaska, moc pěkný. Ale někdy se to nenačte-přetížená síť. 2 x mi teď volali z UPC kvůli navýšení rychlosti, když je upozorníš na to že se to hltí, tak vykládají něco o cookies apod. Neví vůbec která bije. Nejhorší jsou manageři. Nerozumí skoro ničemu a blbnou pěšáky, jen aby prodávali. Pevně doufám, že UPC jednou zkrahuje a veme to do ruky někdo moudrej. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: televize s internetemMudrejsi by mali byt aj uzivatelia.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: televize s internetempozor, pokud zvolíš Samsung: prohlížeč je ve smart TV tuším až od řady D65xx. pozorně si proto vždy přečti, jestli tebou vybraný model prohlížeč opravdu má. Označení Smart TV v tomhle směru není vždy rozhodující.btw. ten prohlížeč je stejně nepoužitelnej, je to pomalý a ovládání ovladačem TV nehorázně nepohodlné a zdlouhavé. Až budou TV s Androidem, tak to bude o něčem jiném. ale takhle nee :( |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
@pejvl2U LG ST600 mysleli aj na pohodlné ovládanie:"Váš iPhone alebo LG telefón s OS Android môže byť diaľkovým ovládačom k ST600." ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
![]() |