![]() |
|
CS Link: Universal Channel zdarma všem zákazníkůmZdravím, už Vám někomu jde?!http://www.cslink.cz/cs/news--universal-channel-zdarma-vsem-zakaznikum-209/ |
skyi
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Ano jde,ale nějak se to kouše.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Už je to OK.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Tak to je tedy ze strany cs linku pecka jako blázenSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Pecka by to byla kdyby to bylo napořád a ne jen na měsíc :-)FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...To je proto aby na to někdo koukal :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...bigj preco kritizujes? ved to mas zadarmo ak nechces nepozeraj to! |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
Univ.Chanel.Bezva ,teď Vraždy v Mit.Jinak rád kouknu zdarma.Cs link díky. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Cslink: Universal channel zdarma všem zák...Kdyby radši místo podpory socek zvýhodnili stálé dlouhodobě platící zákazníky... Rv |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
stale kodovaneo com to hovorite?! - teraz som tam prepol aProgramme is scrambled Conditional Access: Irdeto(666), Cryptoworks(d0f) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
pardonaha nie free, ale mimo predplatenia ak mam kartu,pardon, tak to asi ide... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Rosta1zadarmo se můžeš koukat na reklamy i jinde Rv :laughing: ,až bude v HD možná tam přepnuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Mě teda zatim nejde.Nevíte kde by mohla bejt chyba? |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
U sousedůpíšou že budou i novinky dokonce balíček HD programů,ale kdy to je ve hvězdách :laughing: :bomb:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
@Mara72můžeš mi vysvětlit jak podle tebe podporujou (nevhodné slovo) a kdo je podle tebe (nevhodné slovo)? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilJá jen,že pokud na něco chci koukat,tak si to zaplatím. Tady na fóru jsou každou chvíli témata kdy dá kdo co zadara. Zakládaji je lidi,právě ty s...y,kteří si stejně nikdy nic nezaplatí,a jen čekají co kde kápne. Cslink pro lidi kteří si platí stále např Total neudělá navíc ani ň,a přitom ho tihle lidi živí. Pochybuju že po téhle akci se cslinku navýší počet předplatitelů... |
Mara72
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Hm, bohuzel zjisteni, jaky je to reklamni kanal, spise budouci abonenty odradi! Skoda, ze i ten Midsomer ma jiny dabing oproti Prime :( Ale i tak se tato akce ceni! Diky!Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 267 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...Ale CSLink i Skylink si na těch jak ty říkáš sockách založili živnost. Jejich karty mají hlavně ti, co za TV nechtějí platit. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
lukas79V tom s tebou naprosto souhlasím. Ono v době přechodu na digitál byly karty s tv zdarma hodně dobrej kšeft. Ale trh už se naplnil,a z prodeje nových karet už se operátoři těžko uživí. A od stále platících zákazníků mají svých 290 každý měsíc,proto by si jich měli vážit a hlavně jim poskytovat věrnostní akce. U cslinku platí "když ptáčka lapají..." Ale jak si člověk začne platit třeba přes Sipo,s výhodama je konec... |
Mara72
![]() |
|
Universal ChannelNechci polemizovat, co dát zadarmo a co ne.Ale mě seriály z nabídky UCh nenadchly. Asi nejsem cílová skupina tohoto TV kanálu. Před pár lety jsem si nedovedl představit kabelovku bez příplatku za HBO. Nyní ani po něm neštěknu. Možná, že přes zimní období budu mít náladu trávit více času u bedny. |
shmack
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Akce CS Linknebudu se vyjadřovat k tomu jestli universal channel k něčemu je ať je zadarmo nebo není, ale Mara72 nemá pravdu CSLink snad jako jediný zvýhodňuje stávající klienty a do dokonce automaticky bez jakýhokoliv doprošování nebo vyhrožování výpovědí. Když si člověk zaplatí předplatné a stihne ho prodloužit než mu to původní končí tak dostane 10% slevu. Já jsem to udělal tak že jsem si koupil Total na měsíc za 330 a pak jsem dostal slevu na Total na celý rok. Sice mě to nespasí, ale nachodníku to jen tak nenajdu. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: CS Link: Universal Channel zdarma všem zák...toto snad je len prva lastovicka v zmenach na cslinku lebo tap latforma jaksi odkedy ju kupili sa nepohla ani o decimeter..a to boli plany..to boli reklamy..a velke nica universal channel je nepozeratelny..to neprepnem ani ked ide FTV teraz skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
FireA kolik tě teda ten Total na rok vyšel po té slevě? Jestli nás nelakuješ.Total na měsíc stojí 330 a při zaplacení na rok dopředu je to 290 za měsíc. Ale to je normálně v ceníku. Není to závislé na tom jestli jsi nový, co zaplatí na rok nebo jestli prodlužuješ předplatné z měsíce na rok (tedy jsi "stávající" zákazník s nárokem na slevu). Takže pokud jsi dostal 10% slevu, znamená to, že tě to na rok stálo 3132,- Kč? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Nevímjak vám,ale mě se zdá,že se krapet zlepšíla obrazová kvalita U channel R^Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
to joscerJasný platil jsem 3132kč pokud máš sám nějaké předplatné(jadnojaké) tak když se podíváš tak po přihlášení na svůj účet a nebo přes rychlou aktivaci na stránkách cslinku hned uvidíš že cena u ročního předplatného bude 3132kč u všech variant předplatného(jakákoliv doba) budeš mít 10% dolu |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
![]() |