Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Nastavení T90 Praha

Hledám někoho, kdo má vybavení a zkušenosti s T90 a byl by schopen a ochoten provést kompletní nastavení (23,5E + 19,2E + 0,8W) na střeše v Praze 7 - samozřejmě jako placenou službu. Nerad bych si naběhl. Díky za tipy i nabídky.

VU+ UNO 4K, VU+Zero 4K (OpenPLi 9, NAS, parabola T90, 4 x Inverto BLACK Ultra Quad LNB 0,2 dB, DiSEqC 4/1 OptiSwitch) Sony XR-77A83K

clooney1
Registrace: 8/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nastavení T90 Praha

Prečo až T90? Na uvedený rozsah by bola táto kvalitná parabola dosť nevyužitá...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ale, na toto téma jsem diskutovat nechtěl, to už mám za sebou, ale i tak díky!

VU+ UNO 4K, VU+Zero 4K (OpenPLi 9, NAS, parabola T90, 4 x Inverto BLACK Ultra Quad LNB 0,2 dB, DiSEqC 4/1 OptiSwitch) Sony XR-77A83K

clooney1

jaká je

nabídková cena? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No, na tu právě čekám, třeba od někoho, kdo se tím zabývá, jak píšu v prvním příspěvku v poslední větě.

clooney1

tak ti mohu

poradit,vezmi si do ruky mobil,obtelefonuj 5 firem,nebo kolik chceš a vyber si R^ :laughing: R^

pierrepetr

Dobrá rada nad zlato! Koho bys, ze své vlastní zkušenosti, doporučil ty? Proto píšu do fóra. Montážníků mnoho, asi hodně z nich řekne "není problém" i když to nikdy nedělali. Tvoje rady hodnotím jako typ "nebude-li pršet nezmoknem". To moc nepomůže, ale klidně pokračuj, už budeš mít sólo.

clooney1

konkrétně mohu

doporučit několik firem z mého okolí,jenže mé okolí je od tvého vzdáleno 100km,proto jsem ti poradil obtelefonovat firmy z tvého okolí,jinak není problém ode mě,pokud ti nevadí 200km cestovné R^ :laughing: R^

pierrepetr

clooney1

no už to četlo do této chvíle 324 lidí,to je zájem o práci a ještě k tomu placenou R^ :laughing: R^

pierrepetr

První dobrej postřeh! R^ Třeba si časem přijdeme na chuť! :laughing:

clooney1

asi ne

,tvoje otázka už od základu nemůže nikoho oslovit,ale myslím,že rád využiješ moji radu,jinak se to musíš naučit sám R^ :laughing: R^

pierrepetr

abys viděl,

že s tebou cítím,ještě ti mohu dát jednu radu,pokud patříš k šetřílkům,najdi si montážní firmy ve tvém regionu na netu a rozešli jim email,já zpravidla na tyto nereaguji,ale možná se někdo chytí R^ :laughing: R^

pierrepetr

Dej do vyhledávače

dotaz na postup s T90. Už to tady bylo mnohokrát. Udělej si to sám, inteligenci na to máš, jen si sežeň potřebné informace. Selským rozumem na to přijdeš také. Stačí se jen nad T 90 zamyslet a samozřejmě znát ABC základy z této webové stránky.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

to je

nápad R^ :laughing: R^

pierrepetr

No tak jo, donutili jste mě, tak s pravdou ven. T 90 proto, že nemám rád kompromisy a snažím se věci řešit s trochou nadhledu do budoucnosti. Neláká mě představa lézt při každé změně obchodních podmínek na střechu a přetáčet parabolu. Stejně tak se mi nelíbí představa dvou (nebo i více - v budoucnu možná) parabol nad sebou. Skrblík nejsem, o žádném finančním limitu nebyla nikdy řeč. Že bych to "nějak" dokázal zvládnout sám, nemám, při vší skromnosti pochyby. Ale to jsme opět na začátku - nemám rád kompromisy a rád bych zaplatil někomu za opravdu perfektní nastavení. SatFinder to neřeší, o teploměrech na televizi snad ani nebudu mluvit, ale kupovat Rovera, nebo ROHDE & SCHWARZ kvůli jedné parabole - to by asi nebylo příliš racioální řešení. Takže jak z toho ven?

clooney1

pošli fotku střechy a konzole, kde to bude vyset.
Pokud to bude všechno na bezpečném místě, pak chci 3800kč i s cesťákem. Jsem z ČB.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon, myslím, že tento luxusní tendr vyhraje Franta Pípák z druhého patra za 1900.. :-/ ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Saxon, no musím říct, že o tobě se mi snilo, když jsem to psal. Hlavním motivem pro výběr T90 byl tvůj článek "Vliv parametrů transpondéru na kvalitu příjmu" a když jsem potom viděl tvůj výtvor v galerii, řekl jsem si "To je on". Pocit zintenzivněl, když mi Kuba Melín, napsal, že by rád, ale do T90 se příliš nehrne. Nevěděl jsem ale, že jsi z Budějc. Takže jakkoliv to asi bylo myšleno jako "joke" pro mě je to reálně ve hře, pokud neseženu nikoho blíž. Franta Pípák to určitě nebude!

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 22.09.2011, 11:44.36

clooney1

clooney1, to je sympatické, že to nakonec nebude Franta. Saxon mi to snad jednou odpustí :) , ale zkusím ti něco poradit. Nevyplatí se vykakat na cenu plus mínus jeden večer v baru a nechat si to udělat odborníkem, navíc takto mediálně pohlídaným? Vždyť ten ti to nemůže odfláknout ani kdyby měl přitom 3 promile v krvi..
Že ti to nabídl veřejně podle mne nesvědčí o nějaké přehnané odvaze ale spíše o vysoké profesionalitě.
Zbytek už je na tobě :))

Tomik535

Rada ode mě:Namontuj parabolu a smontuj vše dohromady a Saxon ti to přijede jen "změřit" až bude mít cestu do Práglu.....Budeš to mít za hubičku a možná i brzy. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Tak jen pro info - první nabídka pražské firmy 1850 Kč + 280 Kč doprava. Zkušenosti s T90 prý mají.

clooney1

clooney1

to víš že ti nenapíšou že se to budou u tebe učit :))) :))) kdo chce kam pomozme mu tam :))) :))) :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

To jsou frajeři aniž by to viděli už hází ceny! :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@satmam, to víš že ti nenapíšou že se to budou u tebe učit :))) ty jo tos mě dostal.

Skoro jsem tu Frantovu cenu trefil přesně ;)

Tomik535

snad se k Vám přestěhuji

Ku.. to jsou ceny :bigeyes: Saxon, třeba chápu. Má to štreku, ale i tak. Kdyby jsme počítali 1000-1200Kč na cesťák to je pořád 2500kč do kapsy. Další věc, že to bude na papír, tak 1900kč čistá ruka. Místní v praze 1850Kč, to je nářez. Toto kdybych si řekl tady na Moravě(na Zlínsku), tak mi hned položí Telefon a hotovo. Bohužel, tady je tolik šulků, co s pípakem by to udělali max za 800kč. Je sice pravda, když je problém tak nezvedají telefon, ale i tak! Je pravda, že dřív se tady dalo podobně vydělat, jenže ta doba už skončila. Fušeráku je najednou jak hub po dešti. A dnes je vše o penězích...

Rocco
Registrace: 2/2010

Kdo investuje přes dva tisíce do T90, tak musí počítat i s vyšší cenou za montáž.
T90 neni ofsetka...
Navíc, těch 2500kč neni jen za montáž antény, ale taky za skutečnost, že ten den už velmi pravděpodobně další kšeft neudělam.

Cesťák je cca 4kč/km.

Ale podmínka je rozumné místo pro instalaci, pochopitelně se T90 nedá dělat někde na příkré sedlovce, uprostřed krokve...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra