![]() |
|
refresh karty ice skylinkkdo my posle refres ice karty skylink 42551970546.moc vam dekuji za pomoc. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkfuuu bude ovocie :)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
@Tomikmal si zrobit parser ze ked da cislo 42... - filter na cisla kariet atp. hned to hodi chybovu hlasku ako ked dava clovek apostrof alebo ine nevhodne znaky. prip. sa to nahradi za "nevhodne slovo"takto to bolo useless, ked to prejde, bude to (uz druhy) precedens a top topic temu budu nadalej otvarat takto... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkJiste chlapci, a jeste zakazat dotazy na vyber prijimace, na sdileni, na zahranicni platformy, na digi a na klony a muzeme tu v klidu mlcet. Neni nic horsiho, nez aktivni. .... rekneme jedinec.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
refresh karty ice skylink Ariva 200Mám Ariva 200 s ICE karta skylink.Před par dny my skončila Multi, ták jsem si řek že zaplatím kombi.Po 2 hod. nic ne naběhlo - tak jsem udělal refres ICE- Irdeto karta na strankah SKYLinku - po 20 min.nic. Tak jsem to udělal zas refres - zase nic.Tak jsem skusil udělat refres na Cryptoworks( mám ICE )a to naběhlo áni né do dvou sekund.Doufám že ta moje skouska nekumo pomůže. |
bobyg
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkNevím jestli je to napsané španělsky, ale zdá se vám, že je téma refresch zakázáno?@wwe, jedině pro tebe, téma je založeno podle pravidel. @krikri, samozřejmě, můžem to taky všechno mazat a vyhazovat, ale záměrem této úpravy přece nebylo zakázat pomoc s refreší, ale..to už bych se opakoval, určitě to pochopíš. @kubíku, smysl tvé poznámky mi stále uniká. Ale kupodivu mě to nijak nepřekvapuje. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
kubaale ved nic sa nedeje, moze dat refres - ma moznost - TAM kde je na to vytvorena zvlastna tema.Na co sa to vytvaralo / robilo ak ludia - podla Tvojho nazvyme to jedinci - budu nadalej vytvarat svoje nove temy?!... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkice karty ktere mam pod placem fungujou vsechny OK a opravneni na ne chodej bez problemu. zadnej refres nepotrebujes, radsi si oprav ten krap !Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkTo, ze tomiku nechapes a navic te to neprekvapuje, tomu zas ja rozumim. Ale jen na vysvetlenou. Fascinuji me aktivni jedinci kteri si hraji na adminy. To fakt neni nic proti tobe.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkme zas fascinujou jedinci kteri se snazej prosadit svoji normu moralizace.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylink@kuba, wwe s krikrim se možná minuli povoláním ;) , ale nemohou zde nic zakazovat. Proto se nediv, že když píšeš o nějakých nesmyslných zákazech např. dalších témat, že jsem pak na vážkách, komu to vlastně adresuješ..Ale nebudu už zde dalším bezvýznamným rozjímáním otravovat ostatní, "nakonec" se snad spolu žít naučíme :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
ferencikNechaj si to zapnute mas tam! Autorizačné dáta boli zaslané na Vašu kartu. Karta bude reautorizovaná behom niekoľkých minút. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: refresh karty ice skylinkjiž několik let vlastním několik cslink a několik skylink karet a ještě nikdy jsem nepotřeboval refreš. Normálně si začínám připadat méněcenej, že nejsem IN. :))) Refreš je v kurzu asi jako fujzbůk, kdo nemá fujzbůk a refreš karty není IN. :laughing: :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@ferencikVždy sa nájde niekto, kto sa nakoniec zľutuje a refresh spraví. Tentoraz to bol Rosta1. Vážne už nechápem tieto žiadosti o refresh na ICE karty... Tak pripojiť sa na internet dokáže každý, požiadať o refresh tiež, ale spraviť si to sám už nie? Pritom stačí po pár kliknutiach sa dostať do svojeho účtu a ďalším to spraviť. Tomu sa hovorí neskutočná lenivosť, alebo ... :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
bobygJsi názorný příklad, proč je systém (systémy) provozovatelů zahlcen zbytečnými refreshi. Samozřejmě, že refresh CW Ti nepomohl, to jen konečně Tvým křápem (jak píše bublajs :))) a já souhlasím) prošla instrukce Irdeto, že to bylo pár minut po zbytečném odeslání refresh pro cw je jen shoda náhod.Osobně jsem také nikdy nepotřeboval refresh, jakékoli karty (CW, ICE, Irdeto) fungují v licencovaných přijímačích, ale třeba i Vantage, nebo Openbox 8xx naprosto bez problémů. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
bublajs službička...poprosím ,ak by si mi mohol do mailu spatko33@gmail.com poslať meno užívatela karty 2853150098 ,75 ročný pán má kartu registrovanú na českého užívatela a chceme urobiť zmenu užívatela a výmenu a pán si nepamatá na koho tá karta bola registrovaná a mne nesúhlasí zúčtovacia mena ;) ďakujemKeby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
PatkoNormálně na Skylink pošlete žádost na změnu s tím, že karta byla koupena na burze nebo někde podobně. Přiložte kopii karty (vyfocenou foťákem) a oni změnu provedou. Původního majitele (uživatele) karty vůbec ke změně nepotřebujete.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
ice karta zablokovana.všem co mě radily s tou mou kartou ice moc dekuji.dnes jsem volal do skylinku a dozvěděl jsem jse že nemam zaplaceno.což mě šokovalo.ja jim platil 18.7 2011.1560kc za kombi balik na pul roku předplatne + bonus 600kc-vymena.nechapu kam ty peníze přišly,mam samozřejmě ustřišek od poukazky.a ten jsem okopiroval aposlal na skylink.říkal jsem jim že tam mají pořadny neporadek.tak jsu zvědav jak to dopadne když mam pravdu ja.tak to je vše co jsem chtěl napsat pozor na skylink. |
ferencik
![]() |
|
ferencikA určitě jsi měl správně napsaný varibailní a konstatní symbol? Tedy číslo karty a kód balíčku? Proč rovnou osočuješ Skylink, když ani nevíš, jestli tam platba vůbec došla?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerBůhví jak to je-internet je anonymní a snese všechno,ale eště se ni nestalo že? by platba na Sky nepřišla.Párkrát jsem volal jestli platba přišla a oni řekli ano je tady a až vyprší limit tak naskočí nová platba.ale víš co je až s podivem??Že až??! teď 23.9 se schání jestli má či nemá zaplaceno.Klidně 2 měsice to nevadí a pak humbuk, bůhví jak to je pravdu se nedozvíš.a je s podivem!!?? že každý Skyliňák si může založit či má na webových stránkách svůj účet do kterého se podívá a hned ví na čom je, a nechce zde ptákoviny. ;) Měj se.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
ice karta stale nejedednes skylink platbu dohledal ,chyba byla v Tišnově na poště špatně opsaly variabylní simbol.poslaly mě i nove zapisy ale programy kombi mě stále nejedou,nevyte čím to muže byt.všechno co mě psala paní emailem jsem udělal a programy ne ane naskočit.skuzte my prosím ještě někdo poslat refresh karty ice.42551970546 a nějaké rady.diky za rady |
ferencik
![]() |
|
ferencikTy nemáš účet? Či jsi ho nedokážeš založit? To je takový problém si ho založit a spravovat si sám kartu aniž bys tady dělal obstrukce?Nic snad nejde udělat jednodušeji.P.S.tady je opět vidět že není!!potřeba žádné refleše a že opět je chyba někde jinde.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
ice karta už jedeice karta už mě jede ale naběhlo to až v jinem přijímači a to fergason 7600 ale showboxu vitamin to nešlo ale už to jde aji tam.99.57.tento soft je jeden z nejlepšich ani jednou my zatim nezamrzl.ale 99.60.je nejhorší soft,ten dělaly amateři.ten mě do tydna zamrzl 10krat a pak přišlo požkození satelitu,musel do servisu kde do neho nahraly novou pamět a zatím šlape jak švicarské hodinky.jde na něho i bulsat. |
ferencik
![]() |
|
![]() |