Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TW1

Prosím jde vám tato stanice?Díky

betisa
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TW1

Nejde,je tam ORF, ale okopíroval jsem toto.Rakouská veřejnoprávní televize ORF plánuje na 26. října velké změny v portfoliu svých programů. Ukončí vysílání turistického programu TW1, na jehož pozici spustí stanici ORF 3, která bude na satelitu kódovaná a zaměří se na společnost a kulturu.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

je to dělená stanice teď normálně běží golf (ORF sport plus)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

z medialne sk

Rakúska verejnoprávna televízia ORF plánuje na 26. októbra veľké zmeny v portfóliu svojich programov. Ukončí vysielanie turistického programu TW1, na ktorého pozícii spustí stanicu ORF 3, ktorá bude na satelite kódovaná a zameria sa na spoločnosť a kultúru. Tematický kanál ORF Sport Plus, ktorý sa naopak delil s TW1 o svoju pozíciu, sa stane plnohodnotnou celodennej stanicou. Ako sa teda ukazuje, šport na verejnoprávnu obrazovku patrí. Aj v Českej republike sa však v minulosti objavili jeho kritici.

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006

nevím, ale zatím jde stále TW1 jak má, že je tam teď sport je normální už nějakej ten pátek (ORFSport+). Koukněte ráno - bude tam zase TW1 - krásná panoramata z celýho Östereichu a přilehlého okolí. Na změnu je ještě čas.

pf09
Registrace: 8/2010

lubo540

Vždyť je to zpráva z konkurenčního webu! V pátek to tam vyšlo jako velký článek.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Nejde mi vubec najít v manualním skenování na 12663 H DVB-S SR 22000 FEC 5/6 ani tw1 ani žádné orf vubec žádná stanice...kde by byla chyba?

betisa

Tak opravdu nevím kde mám chybu.Provedl jsem automatické skenování všech družic i manuální skenování několikrát ať celé astry 19,2 tak jenom samotného transpondéru ale prostě mi to TW1 nevyhledá.Přitom z packetu orf digital mi to najde 11303H i 12051V ale 12663H nevyhledá nic zkoušel jsem i 12662 stejně nic.Přijímač dreambox 800.Už jsem opravdu bezradný.

betisa

co mas zadane pro ladeni,FTA-volne ci FTA + kodovane.

HYPER
Registrace: 11/2010

mel jsem FTA +kodované,ale ted jsem zkousel projet ten transponder i jenom volne a proste nenajde mi nic

betisa

:))) Tak to všechno smaž!Zadej:Síťové vyhledávání-TV a dej si pár facek,sám ať se probereš. :) :) :))) :))) :))) :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner promin ale nechapu i prohledávání sítě jsem zkoušel dal jsem 12662H i volbu prohledavaní sítě a stejný výsledek

betisa

Nemáš to tam už náhodou v přijmači??Nejlepší je smazat a znovu naládovat!! :)

zzaner
Registrace: 9/2006

ok zkusim ještě dát novou image a vše od začátku nastavit.Dík

betisa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra