Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

rozvod tv +sat

Mám tv rozvod sloučený ze satelitem(slučovač tv+sat) na konci je sat.účastnická zásuvka a děje se mi to že když zapnu satelitní přijímač(Mascom 2000HDCI s UPC kartou) tak mi přestane jít kanál 53-ČT) ,59(Prima Love) a kanál 41(TV Nova) funguje.Zesilovač použitý Alcad,rozbočovač teroz hybridní,rozvod pro 2 tv,ztoho jedna tv je sloučená ze satelitem druhá tv zatím nezapojena.Čím by to mohlo být?

satman10
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rozvod tv +sat

- nizke oddeleni pasem, pronikani sat signalu do TV.
nebo
- spatne nastavene urovne signalu, nizke urovne nebo vysoka chybovost signalu.

Napis co za slucovac TV/SAT mas, napis urovne signalu na vstupu zesilovace a na vystupu zesilovace. Pak se da neco radit.

J a
Registrace: 7/2005

Jak pravil Ja,nizke oddeleni TV pasma-aneb ze SAT pasma pronika ruseni na padesatych kanalech.
Absolutnim a nejspolehlivejsim kriteriem je zmereni,jinak kdyz pred slucovac TV/SAT (konktretne na SAT vstup),umisteny nekde u anten, strihnes po kulach napr. http://lhotsky-elektro.kabel1.cz/index2.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=9862&category_id=578&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1&pop=1&tmpl=component

hdpe
Registrace: 11/2007

Stačí slučovač od Alcadu, ten to oddělí spolehlivě.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Těžko spekulovat..pokud není změřená úroveň signálů jen se zeptám-co se stane, když vyřadíš toho Alcada a sloučíš nahoře TV+SAT a dovedeš jen k jedné zásuvce?

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

ME214 me opravdu zatim v tomhle nezklamal.

J a
Registrace: 7/2005

Též doporučuji ME214 ALCAD měl jsem podobné problémy ještě za éry analogu s rušením na kanálu 53 z Pradědu.

lev
Registrace: 1/2007

Jde o to jestli je větev s DVB-T napájena zdrojem na předzesilovač.Pak by to dělalo bordel.Já osobně používám TV+SAT slučovač od EMP-Centaury a nemám problém.Dělal jsem i jiné,ale nic moc spolehlivost.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Díky,vyzkouším Alcada ME214 nebo EMP,měl jsem tam SAT + TV slučovač BlueLine GC03-01.Napájení zesilovače je z jiného místa.Vyřadit zesilovač jsem zatím nezkoušel ale zkusím.

satman10
Registrace: 10/2009

Velmi slušné TV/SAT slučovače dělá nevim kdo pod logem Maximum.

http://shop.olmi.cz/zbozi/1504-maximum-tv-sat-slucovac

na obrázku je neaktuální krabička, nyní se dodává bílá, neprůhledná. Je to ale masivní konstrukce a chodí velice slušně.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra