Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

NHL na Nova Sport

V dnešní Mladé frontě je článek s Markem Kindernayem ohledně nákupu práv NHL.
"Je tedy pravděpodobné, že se NHL na Nova Sport v příštích týdnech přece jen objeví."

super

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL na Nova Sport

Jinak dnes zařínají Jardovi letci v Bostonu uvidíme co ukáže Jágr R^ R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Podobně se vyjadřovala NovaSport chvíli před tím, než definitivně přišli o práva na PL.

polulin
Registrace: 10/2007

mě spíš zaujal ten článek na hlavní stránce. stát uvažuje jestli si bude konopí pěstovat sám a nebo ho bude dovážet z holandska :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Mladá fronta to neni ako unás Nový čas bulvár :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

vyfoťte nám někdo ten článek s kindernayem. ať nemusíme chodit do trafiky a utrácet

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti
vdrž zachvilku bude tu otom článok :)

🇸🇰

Jupi

To bylo přece jasné dávno, že NHL bude alespoň na jedné české pay TV. Ken Yaffe se o tom zminuje celkem jasně, i když na první pohled v hádankách.
Přece nezůstane největší česká hokejová ikona bez live přenosů do ČR. :))

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

osobne som skeptik..nova sport okiestuje co sa da..nezda sa mi pravdepodobne zeby tolko "zainvestovala.."
ako sa v minuloasti vyjadrili kedysi ich vysielanie stalo skutocne na NHL ale teraz maju uz ine priority..tym je povedane myslim vsetko..a este aj usetria pekny balik..ze im miznu atraktivne sutaze z ponuky ich zda sa netrapi..kym maju zmluvy s providermi..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

"Je tedy pravděpodobné" :))) to nevím teda, jestli tohle je v případě Novy příslib čehokoliv

vortimond

sken článku

je to na :

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=13131788428210

nic si ale o tom neslibujte

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

dik za sken /p.s nic si od toho neslubujem/ :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen

Pokud to koupí Nova Sport tak to bude Pyrrhovo vítězství.
Jak se zde uvádí v diskuzi Gamecenter LIVE přenosy NHL nám pak mohou zablokovat tak jak to udělalali ve Skandinávii a peníze vrátit. Němci to mají také zablokovaný ten Gamecenter což nechápu, protože ESPN přenosy nedává a jejich Sport HD také ne. Takže co pak bude lepší sledovat přenosy na intenetu nebo na Nova Sport. Já bych řekl na internetu.

viking
Registrace: 9/2005

Ja mám gamecenter, ale asi bude môžno na dve veci, ja si myslím, že človek by sa mal sám rozhodnúť. Dúfam, že práva nekúpi nikto.

hrenss
Registrace: 3/2011

Hádam ty to bolo u nás miernejšie a blokli by iba zápasy vysielané na Novasporte...

Paterliny
Registrace: 1/2006

RE: NHL na Nova Sport pro Paterliny

Otázkou je kolik zápasů během sezóny či Play off ve Skandinávii Viasat koupil, že jim Gamecenter blokli. Pokud Viasat koupil tolik přenosů, jak měla dříve ESPN tak dejme tomu, ale pokud Nova Sport koupí cca 2 přenosy za týden, (protože nevěřím tomu, že by měli tak dost peněz, že by dávali cca 5-6 zápasů týdně.) a oni pak bloknou Gamecenter pro ČR tak to by bylo v háji. Pokud bloknou jen to co je na Nova Sport tak klidně, ale ať Gamecenter funguje. Zatím ale Nova Sport nic nekoupila, ale podle ředitele to prý vypadá dobře dle článku tak budu sám zvědavý jak to dopadne, ale nijak nespěchám Gamecenter je super a nerad bych, aby to blokli kvůli Nově Sport.

viking

No, dle mého názoru, to bude za chvilku v háji a GameCentrum nám bloknou. NovaSport vysílala v listopadu 2009 normálně 17 zápasů, což je řekněme 4,2 na týden. Takže zase tak pozadu oproti Viasat nebyla. http://image.tn.nova.cz/media/document//566402.pdf Ale o to nejde. Co mě ale štve, že každý brečí nad pirátským příjmem v podobě nelegálních příjmů či sdílení karet, ale svým způsobem tomu nahrávají. Pokud můžu mluvit za sebe, tak já jsem si GameCentrum již předplatil. Těch 370 Kč za měsíc mě nezabije. Hokej sám hraju a byl jsem nadšenej toutu možností. Jedná se fakt o velmi dobrou službu s kvalitním obrazem. NHL se snaží propagovat v Evropě v podobě různých přípravných nebo prvních soutěžních zápasů a pak se stane to, že se začátkem sezóny skoro nikdo nemá do poslední chvíle práva. To nepochopím. A jestli je nějaká třetí osoba tak vyčůraná, a koupí práva jenom proto, aby na tom trhla balík, tak kde je někdo, kdo za to zodpovídá? Vemte si, že se všude snaží potlačit překupníky s lístky na super zápasy a tady v tomle případě je to v pohodě. To je totiž, dle mého názoru, úplně to samý. Vadí mi taky ta nemožnost volby jenom proto, že žiju v ČR. Není to jenom NHL, ale dalších X věcí, jako je např. XboxLive. Ale ať to zkrátím. Můj tip je ten, že GameCentrum nebude do měsíce u nás dostupný. Doufám ale, že se pletu. :(

radeksuk

RE: NHL na Nova Sport - pro radeksuk

Může tak být - ale spíše mě připadá reálnější varianta od Paterlinyho, že bloknou jen co bude dávat Nova Sport pokud tedy nějaká práva získá. Jinak můžu řici, že jsou to zatím spekulace. Navíc Nova Sport se zdráhá zaplatit velkou sumu, za práva, ale něco chce mít, aby se neřeklo, že jim utekla i NHL. Kolik zápasů týdně to zatím nikdo neví.
Viasat dává přenosy pro celou Skandinávii, proto asi jim to blokli. Možná oprávněnou odezvou lidí co si to předplatili jim to vrátí, ale to se uvidí časem, možná ne.
Vypadá to divné, když to povolí a pak zakážou.
Já mám Gamecenter teprve první rok a pokud to fungovalo minulou sezónu, když NHL dávala Nova Sport i ESPN tak nevím, proč by nám to blokovali, když jsme ještě více před sezónou ochuzeni o NHL a jednání o právech stále trvají.
Souhlasím s názorem od Paterlinyho, že bloknou jen to co bude dávat Nova Sport pokud vůbec něco koupí. Např. Němci na NHL mají ESPN to NHL dávat nebude a přesto mají bloklé Gamecentrum a jejich Sporty, že by dávali NHL o tom pochybuji. Je to velký stát myslím si, že nás ČR nechají na pokoji, kéž bych měl pravdu.

viking

RE: NHL na Nova Sport - pro radeksuk

Ještě jeden dotaz na ty co mají Gamecentrum zaplacené. Zaplacení a registraci jsem udělal včera pozdě večer cca po 22 hodině. Přišel mi i potvrzovací email cca do 58 minut. Přihlásit se jde, ale když jsem si chtěl pustit odehrané připravné zápasy u kolonky Watch ze začátku října tak nic nejelo jen krátké sestřihy a statistiky apod ze zápasů. Jak to je s těmi odehramými zápasy. Jedou také, nebo se čeká až mě strhnou částku z platební karty.
Včera se připravné zápasy nehrály takže dnes by mělo být Live takže uvidím.

viking

ako som pisal zapasy v plnej kvalite ide iba pozriet 48 hodin po jeho skonceni. Ked chces pozerat neskor ako 48 hodin, teda aj tyzden stare zapasy,alebo zapasy za posledne 4 roky, alebo vybrane zapasy za poslednych 40 rokov, da sa to cez Nhl VAULT. Ale pripravne zasy aj tak nesli vobec vsetky, kazdy den tak dva. Ale od dnes pojde kazdy jeden zapas. Preto ked chces pozerat nejaky pripravak tak mas ciernu obrazovku. Klikni si napr. Na dnesny zapas a daj WATCH, ak sa ti ukaze stadion bostonu a veta ze sa caka na feed tv spolocnosti tak ti to uz funguje a cez nhl VAULT uz mozes kludne pozerat zapasy minuleho roku.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Díky moc - snad to do měsíce nebloknou tohle je milionkrát lepší než nějaká Nova Sport.

viking

http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/podpis-smlouvy-je-blizko-rika-sef-nova-sport-kindernay-k-pravum-na-nhl.html

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra