![]() |
|
Gamecenter live - ps3Všem , kteří mají zaplaceno GCL doporučuji si i stáhnout z US storu zdarma aplikaci Gamecnter live, vynikající věcička, graficky krásná, propracovaná, navíc mače jedou jako po másle, jsem moc spokojený a této službě dávám obří palec nahoru! R^ Tak dnes v noci, Go Flames go!!!!! Ale s tučňáky to bude hooodně těžké, mají vynikající tým. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3R^ super. hlavně aby nám to Kindernay z Novy nevypnul :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3No spíš si myslím, že by maximálně byly blackouty mačů, které by dávali. Pochybuju, že by Nova dokázala udělat online službu, tudíž oni spíše koupí jen TV práva. Nejlepší by bylo, kdyby nikdo nekoupil nic a nám zbylo GCL! Celé TV práva jsou mi u pr.... GCL je pro lidi s kvalitním připojením SEN!!!!! |
cgyfan
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Hele plamínku aby si se ne....lSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3a funguje to taky na CFW? například Rogero Kmňau V2 LV1 Patched 3.72 SpoofVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Mimochodom kto má GCL, fungujú Vám v NHL Vault zostrihy zápasov /condensed/ z 6.10, resp.7.10 ??? |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Neviem či sa aj vám to robí ale, keď kukám na plazme tak my to tak ani nie, že seká, ale vidno, že to spomalí na to sa dá zvyknúť. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3jackino: V klidu to už mám cca 32 let pod kontrolou :-) Condensed mi jedou v ps3, ale přes pc ne, zvláštní. Přes ps3 se mi to zdá uhlazenější, než přes pc, ale obojí je super. |
cgyfan
![]() |
|
Gamecenter live - ps3Za jak dlouho vam prisel od nich email? Dík jenom jestli to mam dobre,zadal jsem udaje jaky tam chtějí,naskocilo na další stránku s udaji co jsem zadal,to je vse a ted mam cekat na email? Neumím anglicky. |
fany0
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Draku email došel během cca 10 minut, prostě tak nějak do půl hodiny čekej. Nebo toho možná mají víc a dojde později. Každopádně služba už by ti fungovat měla. Zkus restartovat browser a do GCL se normálně přihlásit. Já si to dnes propojil jak jsem psal s ps3 aplikací GCL a jsem teda fakt nadšený, ten komfort sledování zápasu jaký chci, zkoušel jsem i condensed games, stejně tak juknul na archiv......Za ty peníze je to prostě 1*. Doufám, že už od této sezony bude i pro Evropu GCL dostupné vždy a nedojde zase k nějakým změnám...situace kolem NHL a online a TV práv je značně veselá.......Já mám jedinou prioritu, vidět každý zápas Flames, to mi žádná TV s jejími právy nenabídne, tudíž pro mě je logicky jasnou a prvotní volbou GCL! |
cgyfan
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Cena je teda tych 159 dolacov ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Gamecenter live - ps3Jojo, nejde to koupit jinak než jakoby celek, a to bud jednorázově, nebo na "splátky", to je těšch 8 plateb. Prostě jen třeba na měsíc to nekoupíš. |
cgyfan
![]() |
|
Gamecenter live-ps3Aha já to chtěl za 19,95 dolaru na mesic,takze musim na celou sezónu,chtěl jsem to vyzkoušet. |
fany0
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
![]() |