Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink - žádost o refresh

Ahoj. Poslední téma se žádostmi o refresh je zamčené, tak zakládám nové. Doufám, že jsem blbě nepochopil pravidla a nedostanu za to BAN...
Prosím proto o refresh karty číslo 4295641990868
Prošvihnul jsem obnovu zápisů a nové mi ne a ne přijít... Děkuji. R^

kapiglo
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184
Odpověď v diskusním vlákně

@ Delta

Shoda náhod, programy Ti nevypnout kvůli nekompletním registračním údajům. Sice chápu, že by to dávalo smysl a že nevyplnění povinných registračních údajů vzniká v podstatě neplatná registrace, ale pochybuju, že by měli tolik času vypínat klientům programy a čekat na zavolání.

Fire
Registrace: 3/2011

Fire

A o to jim právě jde! Tam sedí slečny, co obvolávají telemarketing- na to čas mají,neboť jsou za to placené a udělají poznámku u klienta co se mu nedovolají a důsledkem je toto-tma- na něčem co chce či má! Pak se zde množí prřes víkend samé žádosti o zápisy, že to či ono nejde!
A samozřejmě, že to je pak různorodé. A ani podle série karet to pak není! ;)
Když je klasický-technický problém, tak vypadne vždy stejná série, ale takhle nikoli! :dead:

Také jsem zde občas posílal zápisy, ale z těchto a dalších důvodů, které už zde nehodlám probírat to již běžně nedělám!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@ Delta

To co píšeš sice dává smysl, jenže je to trošku jinak. Telemarketing je aktivní, tedy směrem ven, na to si můžeš najmout v podstatě jakékoliv call centrum, tedy je pravda, že kontaktní údaje jsou pro providera určitě důležité. Nicméně ve kmenovém call centru(pro příjem hovorů) je těch operátorů nepoměrně méně a provider si zpravidla nemůže dovolit uměle navyšovat počet hovorů(vypínáním), kvůli tomu že málokdo(málo který provider) má dostatečný počet kmenových operátorů pro příjem hovorů a najmout si nějaké externí call centrum na příjem hovorů, kde by ten operátor mě mít schopnost poradit klientovi v podstatě se vším je v podstatě nemožné, neb takový operátor musí obsáhnout v podstatě vše co daná firma provozuje a jeho zaškolení trvá nepoměrně déle než zaškolení jednolivých operátorů externích CC kde zaškolení týká jen pár produktů které aktivně nabízejí

Fire

@ Delta

ještě dvě poznámky 1. když by někde chyběl kontatk tak pro providera není problém tohle vyšechno vyselektovat z databáze a vypnout to najednou nebo po blocích, žádná slečna dělající poznámku není třeba. 2. nevypínal by to před víkendem protože nikdo si nechce zbytečně nasírat klienty a zároveň by to pro něj mělo nejmenší efekt, Tudíž, pokud by provider něco vypína, tak by to dělal v úterý nebo ve středu.

Fire

Fire

Nevím sice, kdo to má v Cslinku na starosti, ale vím že to dělá,jen jsem zde vyjádřil své zkušenosti, proč to padá vždy před víkendem či během něj a přitom někteří zákazníci měli a mají technicky vše OK, krom neuvedených dat (tel.email) v systému! :((

Delta1

@ Delta

hele a to by mě docela zajímalo, jak víš že to dělají :-) Já určitě neříkám, že to bylo jinak než jsi napsal, jen se mě zdá nepravděpodobné, že by to dělali. Rozhodně tedy né v součastnosti.

Fire

fire

Pokud je pravda to co rikas o postupnem zapisu na kartu tak se muzou jit vsichni odpurci refres vcetne bublajze bodnout. Ostatne ma to svoji logiku a proc jinak by tato moznost byla.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Fire

Hele a tovíš, že ti to na veřejném fóru neřeknu ;)
Ale jak sám píšeš, dělali to a občas to dělají dál!

Dříve to byla jen NOVA co nešla, nyní to odnese prakticky cokoliv!
:crying:

Delta1

@ kuba

Pravda to je, nicméně bulbajs má pravdu v tom, že pokud není přijímač šmejd, křáp, šunka etc. :-) tak refresh prostě vůbec nepotřebuje a že zasílání refreshe je pouze oddalování řešení problému. Nicméně je pravda, že NĚKDY refresh opravdu pomůže.

Fire

@ Delta1

:-) můžu Ti garantovat že máš špatné informace, respektive neuplné a nepřesné :-)

Fire

RE: CSLink - žádost o refresh

tak ten stream odchytte, a predvedte mi jak vypada blokovej zapis a postupnej. to bych opravdu rad videl.
schvalne mi tu teorii vysvetlete.
a myslite si , ze kdyby to fungovalo takhle bajecne a pohadkove, ze by to operatori nedelali takhle lehce a snadno ? a po zaplaceni to chodi taky blokove nebo postupne , kdyz to tam naskakuje do minuty co dvou ?
a i kdyby , pokud prijimac nedokaze zapsat standartni opravneni , tak je to strep
oni vam nemuzou poslat ani zadnej reset. nic. chyba je nekde jinde. hlavni seftechnik ti rekne, ze neni rozdil mezi tim co se posila v karuselu a tim co tam posle na zadost. vy tvrdite ze ano, tak mu zavolejte a zeptejte se na to, jestli si k nemu vubec protelefonujete. me jako dukaz nestaci postup , kterej je plnej soustavy dalsich spekulativnich neznamejch . pokud tam ta chyba je, vy ji musite jasne predvist jako dukaz . uvedomte si ale jedno. to k cemu se doberete, bude dukaz toho , ze ten co onen prijimac je strep. niceho jinyho se bohuzel nedoberete

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@ bublajs

Sorry nemám možnost Ti to dokázat a popravdě ani, potřebu, napsal jsem jak to je. Vím to právě protože jsem se bavil s člověkem co má na starost vytváření, zasílání EMM, přímo jsem se ptal na to jaký a jestli vůbec je rozdíl mezi standardní zasílám EMM a mezi Flashem a odpověděl mě to co jsem zde napsal. Pro operátory je jednodušší a méně náročně to posílat blokově než zvlášť a jen pro vybrané případy je tu ruční flash. Já vím, že nemůžou poslat nějaký reset nebo silnější signál jak občas slýchávám, to je blbost. Pokud jsi četl pozorně tak s tebou souhlasím, v tom že pokud to ten přijímač nedokáže zapsat ve standardním režimu a potřebuje refresh tak to je střep o tom žádná. Btw. Co je to karusel ?

Fire

v tom pripade to po zaplaceni chodi zvlast kdyz to je mimo blokovy zasilani a prijimac kterej tohle nezapise je strep.
vysvetleni by se mozna dalo hledat v tom, ze prijimac ma v cache opravneni z minula a pri prichodu novejch nedokaze identifikovat ze jsou jine a cache proste nesmaze a vsechny novy opravneni proste preskakuje a nezapisuje . jeste bych si dokazal predstavit i jine moznosti.
jinak je zajimave ze na cslinku uz dokazou tvrdit i dve protichudne informace.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@ bulbajs

Po zaplacení to chodí zlášť. Jaké protichudné informace tvrdí na CS Linku ? To co píše o cash a nezapsání nových dává docela smysl...

Fire

zde napriklad nejaka moudra :
https://www.parabola.cz/clanky/3724/emm-jak-pracuji-a-jak-se-vysilaji/

bublajs

@ bublajs

Takže karusel je v tomto podání kruh :-) Ouroboros. A jaké protichůdné info dávají na CS Linku?

Fire

No konecne diskuse o problemu a ne tlachy a posmesne urazky.

Jestli tomu dobre rozumim, tak se aktivaci a zaslanim refrese priradi instrukce na kartu do tzv. Maleho karuselu a jsou posilany rekneme alacarte a jsou opakovany po nejaky cas v nekolika vterinovych intervalech. Zatimco ve velkem karuselu jsou posilany v blocich,kvuli usppre mista, a to zhruba jednou za tri minuty. Takze vyhoda refrese je v tom, ze jsou na kartu cpany instrukce pod tlakem a tudiz v daleko kratsim case je sance, ze larta zapisy zachyti. Potom to ale cele opravdu smysl ma. Problem se zapisy maji totiz i tzv certifikovane stroje. Nejen stroje s unicteckou. Pochopil jsem to spravne nebo ne?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

to neni o sancich a nahodach . to tam musi prijit pokazdy. pokud to tam neprijde vzdy je to chyba.
o zadnejch blocich neni rec. podle me se jedna o to samy co popisuje malej a velkej kruh.
jinak ty casy bych dneska bral jako orientacni

bublajs

Ale bublajz, pohled na vec mas dost zjednodusenej. Normalne chodi nejaky pocet EMM a pokud das reautorizaci tak tech instrukci EMM nejde tolik. Proste je jich min. A tim padem nedochazi k tolika chybam pri prenosu instrukci ktere se musi sw opravit stejne jako se dopocitava obraz.Nektere ctecky proste vysoky pocet instrukci EMM nezvladnou. Irdeto je proste narocnejsi. proto ten refres je nekdy asi potreba.Upozornuju te ale, ze tyto moudra jsou jen vygoglovany. Nejsem schopen se za ne poprat.

kuba

to si delas prd.el nebo ses vazne tak blbej ?
na svem tvrzenim ze si ten srot mas opravit nehodlam nic menit. refres nikdo nepotrebuje a ty to obhajujes uplnejma pic.ovinama, ktery si vycucavas z prstu, bez aspon zakladnich znalosti.

jen pro tvoji informaci, od okamziku zaplaceni do prichodu vsech opravneni karta zapise stejnej pocet opravneni jako 3 dny od tohoto okamziku . celkovej pocet je ale po tech 3 dnech mnohem mensi. to se bavime o cryptoworks
a co se tyce irdeta, tak nevim co s tim ma spolecneho. irdeto emm stream nema s cryptoworks streamem nic spolecnyho. mozna tak princip. prijde mnozstvi N instrukci, ktery jsou po dekodovani zapsany na kartu. pres cache si jich tam posles kolik chces, ale jako ze by jich chodilo min po refres, to je teda sila :)))

bublajs

Bublajs. Ze toho moc nevis to jsi uz ukazal. Ale ze neumis ani pouzit googl to je fakt sila.tvoje zblitky jsou opravdu opravdu obdivuhodne. Je te lito. ze neumis ani cist

kuba

a co si teda vygoogloval?? vyguguloval sis akorat suchy z nosu. ty vis velky (nevhodné slovo) o dany problematice a jedinej z koho delas celou dobu vola, ses ty sam. radsi uz zalez a prestan tady exhibovat svoji hloupost. to uz neni ani trapny ani vtipny

Dejte si už pokoj. Třeba dobrovolně..

Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 11.10.2011, 07:19.45

bublajs

Tomiku, chtěl jsem aby se tady pokračovalo v diskusi o technické výhodě a nevýhodě refreše a o tom co načal myslím fire, ale bohužel, demagogie opět zvítězí. Ale mě by opravdu techniceké aspekty zajímali. Ale to by asi bublajzům a spol nevyhovovalo, že? škoda, nech si tu ty demagogické výkřiky které vaří z vody. Technická stránka věci asi není podstatná.

kuba

732074696D20766F6C656D206B6F6C656D206B6F6E63696D

bublajs

Kopírovat umím taky, heč!

kuba
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 184

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra