![]() |
|
registracia cs link cislo SIPOTreba vzdy uviest aj cislo sipo listka pri registraci?Co by sa stalo keby som ho tam nezadal aj napriek tomu ze platim koncesionarske poplatky? |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPOstane se to že nebudeš registrován-oni nevědí že platíš koncesionářské poplatky.Víš kolik lidí u nás a u vás neplatí poplatky za tv?To nejsou stovky a jsou to tisíce kteří neplatí.Takže udej číslo "sipa" či jiný doklad že platíš. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
reg...u nás platí zástrčkový zákontakže platí i ten,čo nemá tv. Na CS link sipo treba-neviem načo?! |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
reg...u nás platí zástrčkový zákonNeni treba zadavat cislo (sipo). |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPOJe potřeba udat VS platby ČT či "sipa", možná/asi/ to na Slovakii není třeba možno máte jinšé zákony a jste osvobozeni od platby.Třeba Sky to vyžaduje-dokázat že jsem placeným koncesionářem jak ČT tak rozhlasu,ale jiný kraj jiná mrav,třeba to tam máte jiné,ale to je takový problem když to se zde nevyřeší jednodušše zavolat providerovi co by požadoval?To přece jde ne?Nebo ne? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPOKe som sa ja registroval na cs link, nemali tam pozadavku na cislo sipa, len jak budem platit ja mam uvedenu (platobnu kartu)!Adresa atd.Slovensko.Skylink tak isto region cz. |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPONení třeba uvádět číslo sipa ani nic podobného. Je to nepovinný údaj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
tiež som muselbez toho mi to nezobralo! |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPONevím, ale mám stovky registrací a nikdy, mimo ze začátku, jsem to nevyplňoval.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPOTaky jsem zadny sipo nepsal a registrace v pohodě je to sice uz par let zpět :laughing:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: registracia cs link cislo SIPOČo to tu melete,kde to registruješ,už dobré 2 roky je to nepovinný údaj.Cez web ani na CS-linku a ani na Skylinku tento údaj nikde nepýta.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
číslosipa nemusíš nikde uvádět,jen pokud chceš placenou nabídku přes sipo,to že platíš koncese je ze zákona povinnost každého,kdo má připojení na elektrovodnou síť,tzn.,že platí každý,jen pár vyjímek nemusí ,pokud nemají životní minimum,nebo tak něco ,nebo nemají zařízení pro příjem,TV,PC,mobil,nebo nemají elektřinu,ale nutno doložit čestným prohlášením,hezkou noc přátelé R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |