![]() |
|
refreshDíky všem za ochotu 42570756595 už mě to s.. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
RE: refreshTakze som to zaplatil zbytocne? Tak diky |
Pipo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
Pipoto nikdo netvrdí-na kartě to je ale zápisy nepřišli tak je chyba někde jinde -čtečka- sw?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Rosta1to je tvuj omyl, lide kterym si to posilal tady druhy den breceli , ze jim to nejde. tusim ze petr33 na to prisel :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: refreshA co jste pánové montéři montovali před dvěma třemi lety , když frčelo emu , jen se pochlubte :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Rosta1Asi jsem měl nastavený blocer já ten přijimač neznám předtím tam bylo EMM Message disabled tak jsem to změnil na enabled je to správně nebo ne jestli ano tak se omlouvám a znovu žádám o pomoc děkuju |
kanon
![]() |
|
refreshjinak mě ten kámoš požádal o pomoc tak se mu snažím pomoct a vy mě tu kamenujete co jsem koupil já jen tu prostřednictvím netu žádám pomoc jinak budu muset psát na cslink ale myslel jsem si že je tu forum na pomoc a ne na nadávky každej není tak chytrej. |
kanon
![]() |
|
RE: refreshpro bezproblemovy provoz karet IRDETO je zapotrebi certifikovany prijimac nebo modul IRDETO. pokud ty jsi nekomu nebo sobe koupil zarizeni, ktere neni certifikovane, tak si jiste byl obeznamen s tim, ze si budes muset pomoct sam kdyz to nepujde. tou pomoci pro tebe neni nejaka refres, ale prijimac s certifikovanym irdetem, nebo opravdu kvalitni soft pro nejakej krap.tyto informace ti mel dat podejce , ktery ti to dodal. pokud ti je nedodal, jdi mu to omlatit o hlavu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: refreshstalo ti to za to usetrit tech par stovek za modul ? nestalo.pokud budes priste chtit informace rychle musis otazky pokladat jinak. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsnikomu jsem nic nekupoval kámoš mě poprosil o pomoc no dneska se tu pomoci asi nedočkám tak budeme psát na cslink ještě mám jeden dotaz mám svůj modul od Mascomu ver. 1.21 irdeto/crypto dal jsem tam svoji kartu irdeto a tu kartu to čte v pohodě ale psalo se že irdeto by to mělo umět od ver. 1.23 jak to je pokud to čte tu moji kartu projdou ty zápisy přes ten modul? |
kanon
![]() |
|
RE: refreshpodivej, pokud ti tam kluci jednou ten refres poslali, tak te zadnej mail na cslink nespasi. chyba je v tom krapu .upgraduj ten modul na vyssi verzi pres sat a melo by to projit. modul ale primo neznam, ale z podstaty veci by to melo fachat. to ze to cte kartu neni duvod k tomu, aby to s ni pracovalo uplne bez problemu. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsJo poslali ale podle všeho tam byl zapnutý blocker na který jsem došel asi před 20 minutama tak prosím ještě o jeden pokus jinak ta karta bude asi mrtvá ale myslím si že nebude díky za trpělivost |
kanon
![]() |
|
RE: refreshTak a teď začni bublajsi nadávat do vo.lů, konečně to máš schválený, že můžeš porušovat pravidla fora.Kanon podívej se na tuto diskusi https://www.parabola.cz/forum/topic-65739/ a uvidíš, že je vše trochu jinak a bublajs a spol pouze prudí. Když jim to tak vadí, tak ať si těchto temat navšímají. Vypouštět urážky můžou doma a ne na foru. Jinak amika zapisuji bez problémů, nemá obráceně kartu? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaDík za zastání to je tak když chceš pomoct kámošovi který je na tom úplně laicky , karta je ok jen potřebuju ještě jednou asi byl zaplý blocker |
kanon
![]() |
|
RE: refreshTeď jsem ti to tam poslal. Ahoj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaTak konečně díky díky Kubo naběhlo vše ok konečně někdo kdo má trochu trpělivosti a ne bublajs co tu buble jako vařící hrnec.Jo když te přístroj neznáte tak jsem hledal až našel bylo to blockerem každý není chytrý jako bublajs. |
kanon
![]() |
|
bublajsjo kámo trochu trpělivosti a ty ji asi nemáš,nevím jestli je to šrot je to možný já mám jiný šrot a ten funguje jak s kartama tak se zdílečkou kterou mám víš každý si koupí na co má nevím co za šrot máš ty měj se a večer si pořádně zašukej aby jsi nebyl nervozní jinak díky kubovi to šlape a ne že je to šrotem ale blbým blockerem měj se čau |
kanon
![]() |
|
RE: refreshChytrý??????? Já nevim, nevím!Kanon, není jedinej důvod, aby to po refreši nenaběhlo. Ty amika jsou bezproblémový. Opak tvrdí ti, co tomu moc nerozumí. Jinak děkovat nemusíš, udělám to rád, ale u počítače moc nejsem, tak když můžu tak pomůžu. Ahoj. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
vykendy a emm streamo vykendoch je to hold spomalene ovšem žadne refreshe nejsou nutny všechny vyrieši zapla čt1 cez noc !!! emm stream v pracovne dni každych cca 15 minut , cez vykendy tak 1 x za hodinku tak si to aktivujte v patek do 18.00 a hold mate o vykendu klidek venovany maminkam ,babičkam,jidlu,pivečku,fotbalku :))) hodne zdaru |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
dalsi zcela zbytecna refresmilej zlatej, kdby si byl trpelivej , tak ti to prislo i bez refres, je videt, ze trpelivost chybi predevsim tobe . ono ne nadarmo se rika, ze nejvic krici ten co to od nej fici.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
Odpůrci reautorizaceChtěl bych reagovat na odpůrce reautorizací karet CSlink (typicky bublajs) v kontextu se svými zkušenostmi: S kartami CSlinku jsem přišel ve větší míře do styku až nyní (se smrští ročního Totalu mezi lidmi). Neměl jsem důvod dřív preferovat CSlink před Skylinkem (proč taky, že). Tvrdíte, že škemralové o refresh mají "šroty". OK, beru tento argument. ALE: Pokud někomu nepřišly zápisy přes tento "šrot" (v drtivé většině případů ale dotyčným po telefonické žádosti na placené "katastrofické" lince CSlinku zápisy IHNED došly), několikrát jsme udělali pokus. Vložili jsme kartu do fialového modulu SMIT a ponechali ji tam často třeba i dva dny (zapnuto nonstop na ČT1 :-). A ZÁPISY STEJNĚ NEDOŠLY !! Takže v čem bude zakopaný pes ? A mezi námi - vidím-li programovou nabídku Total od Cslinku, tak na to se snad ani nevyplatí nic "lepšího" pořizovat :-)). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
bublajsJá nekřičel jen jsem chtěl trochu trpělivosti neznám každej přijimač a taky co je v něm aktivovaný nebo deaktivovaný jinak jsem trpělij myslím docela dost hledal jsem zkoušel a našel jinak nic ve zlým je to forum o pomoci a ne o nadávkách pomluvách a proto díky všem co mají zájem pomoci a ne jen hanit kde co |
kanon
![]() |
|
RE: refreshtedka je rec o irdeto kartach ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: refreshJasně, protože když prodejce udělá refresh, tak ty zápisy přijdou opakovaně a ne jenom jednou. Celý vlákno je naprostá zbytečnost a někteří prodejci tady ze sebe dělají zbytečný kašpárky když pomáhají těm, z kterých stejně kulový kápne a jenom řeší jejich vlastní neschopnost. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: refreshano ten kdo pomoc potrebuje ten ji dostane. ten kdo ji nepotrebuje , ten ji nedostane. o jakych nadavkach vuci tobe mluvis ??Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
PeVyVelký souhlas můj otec má taky cslink ne roční ale neomezenou vloženou do certifikovaného modulu a taky mu zdechla a já musel žádat o refresh takže bublajsi kde je zakopaný pes asi v tom Vantagi co má je to asi šrot podle tebe |
kanon
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
![]() |