![]() |
|
Skylink - úroveň služebPrávě jsem chtěl koukat na film na kanalu FILMBOX EXTRA a já nevím pokolikáté mají zase posunutou zvukovou stopu a nedávno byl film vysílán v původním znění bez možnosti zvolit titulky.Měla by se panu Glisnikovi udělat antireklama na poskytování jejich služeb...protože ani po telefonickém upozornění s tím nic nedělají a na zákazníky z vysoka kašlou...no a to nemluvím o jejich tel.centru, kde poskytujou skužby pouze v pracovní dny, TAKŽE O VÍKENDU JE ZÁKAZNÍK NEZAJÍMÁ |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@Vojdaje to možné a stává se to občas i u jiných stanic.Zkoušel jsem proto i "dorovnání zvuku" neboli synchronizaci na Humax 5100s a funguje to super.Dá se prostě použít ,pokud je zvuk "posunut".Stačí jít do Menu,Předvolby,Zvuk a synchronizace řeči.Pak si jen zvolíš o kolik chceš dorovnat a potvrdit ok... ;)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebNejsi-li spokojen, udělej to jako já - přestaň to platit. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
jamess96;) díky za radu |
Vojda
![]() |
|
populinNo vždyť ja využívám naštěstí jen těch 600Kč za VÝMĚNU...ale myslím si, že jde o princip a pokud si pan Glisnik dělá na tomto webu reklamu, tak by mu měl tento web udělat i anti reklamu, když kašlou na zákazníky ...citace z jejich obchodních podmínek.... -- 4.1.5. bezodkladně odstraňovat poruchy vzniklé v souvislosti s poskytováním služby Skylink bez zavinění ze strany uživatele, a to v co nejkratší době od nahlášení poruchy uživatelem, resp. od zjištění vzniku poruchy; |
Vojda
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebPekný posun, tuším aj 2 sek. |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
@Vojdaje to prostě otravné,sledovat film,kde herec ještě ani neotevře pusu a už je slyšet "jeho hlas" a pak naopak,už má ůsta zavřená a on je ještě "slyšet".Není to příjemný jev a je fajn,že to aspoň některé "stroje" umí opravit a nepříjemné zpříjemnit ...Jinak není zač... :)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebMozno je to bruchomluvec.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereno teda!! :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebTo je asi vlastnost toho humaxu co ostatne masinky? :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerenašel jsem to v Humíkovi ůplně náhodou.A jak říkám,funguje to bezvadně a aspoň se člověk nemusí hledět na "břichomluvce" :laughing: :laughing: Je to někdy nesledovatelné,když je film se zvukem asynchronní.U ostatních nevím.Snad se někdo ozve ale myslím,že to nemá jen Humík,ale i jiné stroje.._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebNastastie som to este nezazil pravda je ze ten filmbox casto nepozeram.A keby nahodou tak nic....prepnem tam kde bude hlas pred obrazom a vykompenzujem to ... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jamess96Tak jsem to zkoušel, mám Vantage 8000S v tom audio menu, nějaká synchronizace tam je, ale nepodařilo se mi to dohonit... |
Vojda
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebDělá to i na mascomu už jsem si toho taky párkrát všimnul Rv :bomb: Rv oba 2 filmboxySkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebtakže toje v prímačoch nie u skylinkumne to ide ok zvuk R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
VojdaPředně si myslím, že posunutý zvuk není "porucha" a tak se na to článek 4.1.5 pravděpodobně nevztahuje.Spíše bude platit článek 4.3. Podnik nezodpovídá za obsah informací, údajů a dat přenášených k uživateli prostřednictvím zvolených programů. Filmox Extra je totiž převzaté vysílání. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebA to ste nerozmyslali nahodou, ze chyba nieje na Skylinku, ale vo Filmboxe? |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebhlavně že platíte včas , ostaní je nezajímá . Někdy mi to připomíná , že Skylink je na úrovni DIGI TV . Rv :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Nová ICE výměna kartaVšechny stanice sd jdou ale HD ne dělalo to někomu táké prostě na HD nepříjde zápis. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
standa111Ty si zřejmě myslíš, že lze Skylinku nadávat i za to, že dávaj fotbal, na který se nedá dívat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - úroveň služebPokud ten program nabízí a poskytuje Skylink a taky za to kasíruje prachy, tak se nemůže vymlouvat na to, že je to věc Filmboxu. Jistě jednorázově se taková porucha dá akceptovat, ale pokud je to opakovaně, tak má radši Skylink ten program vyřadit z nabídky. To stejný platí o CS Linku a jeho povedeným Eurosportu, kdy hlavně tenis je fakt paráda sledovat, jak letí míček a slyšet je to jako při bouřce s pár vteřinovým zpožděním :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |