![]() |
|
Plasma nebo LcdChci se zeptat co je lepsi,nejake nazory,dekuju,a jeste kdyz by plasmu tak jakou znacku,a kdyz lcd tak jakou |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211 | |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdJá se nechci dostat mezi mlýnské kameny, ale zajímá mne to technicky. Dokáže někdo vysvětlit proč by SD mělo být na plazmě lepší? SD má 720x576 bodů, to je zhruba 0,4 megapixelu. Když se taková fotka zvětší na 1m, tak je to stejná mazanice na papíře, na plazmě i na LCD. Čím vás ta plazma oblbne, že se vám to zdá dobré? Žeby stroboskopický efekt? Na mne to nějak nepůsobí. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
visperÚplne stručne. Technologia plazmy je velmi blízko CRT a na CRT aj Digi vyznie O.K. Tak isto aj nekvalitné SD vysielanie na plazme vyzerá omnoho lepšie, ako na hocktorom LCD či LED.Denne sa o tom presviedčam v mojom obchode....ale LCD- čkárom to nevysvetliš. HD vysielanie je lepšie na LED to je jasné, ale SD vysielania je stále viac....preto zatiaľ plazma. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcd:laughing: @Visper, a máš co jsi chtěl!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdNo dobře, ale já chci vysvětlit proč. Například: Na baby u tyče se bliká stroboskopem aby vypadaly mladší a hezčí. Ale mne to neošidí. ;) |
visper
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcd¨Přece úplně jasně: Technologia plazmy je velmi blízko CRT a na CRT aj Digi vyznie O.K.Nezdá se ti to dost technicky? :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdTechnologia plazmy je velmi blízko CRT a na CRT aj Digi vyznie O.K.Nezdá se ti to dost technicky? :razz: Bolo to vysvetlenie stručné a laické...podstata problému bola vysvetlená. Na odbornú diskusia treba prejsť na iné fórum... :) |
Milan C
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdVisper, to se proste musi videt. A potom to pochopis. Denne to vidim u zakazniku. A ty LCD jsou ve vetsine pripadu hole nestesti..Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdJá jsem viděl dost plazem i LCD, poznám TV špatnou od dobré, ale v typu displeje žádný podstatný rozdíl nevidím, tak proto se ptám. Dnes mají obě technologie stejný barevný gamut, kontrast, jas, podání černé. Plazma má navrch jenom v rychlosti, ale nevěřím, že to na obraze komprimovaném v MPEGU může někdo poznat. Ale každý máme jiné oči, ať si každý koupí co se mu líbí. |
visper
![]() |
|
@VisperR^ R^ tak nějak chlape!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
re: visperTu musis dat pozor, aby si nahodou nepovedal nic zle o plazme, lebo hned ti bude vynadane a budes poslany k ocnemu. Pritom k ocnemu by mali ist ti, ktori nevidia to blikanie plaziem. To je uz vazna ocna porucha! |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcdblikanie? :))) :))) :))) 90 percent to nevidí....ale to je jedno.Všetko je o kvalite, či nekvalite vybranej plazmy...ja vidim perfektne artefakty okolo loga stanic na LED...niekto vidí to, niekto ono... :) |
Milan C
![]() |
|
xpirinVětší blbost jsem ještě neslyšel. Je to pouze internetová povídačka, kterou šíří ti, co nikdy plazmu neviděli. A nebo mají oční vadu. Jo pokud neberu to, že je někdo tak hloupej a přepne plazmu na 50 Hz.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
re: kubaTo nie je ziadna "povidacka". Vsetky plazmy co som videl, tak blikali. Ty si ziadnu plazmu nevidela blikat? Tak mas ocnu vadu. |
xpirin
![]() |
|
ixpirinTí čo vidia blikať súčasnú plazmu, majú očnú vadu...som ochotný Ti zaplatiť cestu ku mne aj spať , ak mi dokážeš, že plazma bliká...a nielen to, ukážem ti že SD programy, ktorých je v étery najviac, sú krajšie na plazme, ako na tvojej LED-ke...aj tu spomínanú ostrosť Ti ukážem, ktorú si tak dehonestoval na plazme...a myslím to vážne. |
Milan C
![]() |
|
re: Milan C1. Si dislektik? Nedokazes spravne opisat meno?2. Videl som Panasonic TX-P50VT20 a ten blikal. Neviem, ci to je "sucasna plazma", ale ja som to videl na vlastne oci, co vsak neznamena, ze niekto iny to nevidi. Mne to vsak vadi. |
xpirin
![]() |
|
xpirinNo konečne si sa vymákol , že si videl jednu plazmu... Ja ich mám možno dve-tri desiatky....a nielen ich..len či tá "tvoja" plazma, čo si videl bola u predajcu správne nastavená.....ako ich poznám tak nie.Tak prosím, už tu nerob zo seba.....a ja končím,lebo vidím, že to je zbytočné niečo niekomu dokola vysvetlovať !!! |
Milan C
![]() |
|
@SancaMal by si dostať pochvalu vo forme potľapkania po rameni za založenie témy s neuveriteľne zaujímavou otázkou :DUž dlho sa tu neriešilo niečo tak dôležité... :lookaround: A viac sa tu neukázal Rv DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
re: Milan CTo ja neriesim, ci nejaky tebe podobny predajca nastavil alebo nenastavil TV. Mne sa ten obraz nepacil, predajca nepredal...To com si kupil, mi vyhovuje. To, co na tom pozeram je vynikajucej kvality. A o tom modeli som pisal uz par stran dozadu, takze netrep, ze "konecne si sa vymakol..." |
xpirin
![]() |
|
RE: Plasma nebo Lcd...a tu si prečitaj trošku zvyšok...ako je nastavená v predajni,prečo tak musí byť nastavená, ako sa obraz správa pri žiarivkovom osvetlení v predajni,o komôrkach na plazmovom panely a pod.Je toho hodne, poštuduj....t.v.f.r.e.a.k. a už naozaj končím!!!!!!!!!!!!!! http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=25855 http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41 |
Milan C
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdTo ja neriesim, ci nejaky tebe podobny predajca nastavil alebo nenastavil TV. Mne sa ten obraz nepacil, predajca nepredal...To com si kupil, mi vyhovuje. To, co na tom pozeram je vynikajucej kvality. A o tom modeli som pisal uz par stran dozadu, takze netrep, ze "konecne si sa vymakol..." Registrován: 04/2011, Autor: uživatel xpirin Potom čo tu riešime? Ty máš vynikajúci obraz, ja mám vynikajúci obraz!Houk!!!! :razz: Ideme riešiť kto ma ešte vynikajúcejší? :bigeyes: |
Milan C
![]() |
|
@xpirinto je boj s větrnými mlýny! Nemá to cenu :laughing: Milan C je prodejce,jak sám přiznal a plazmy jsou prostě už dávno OUT! Nejen k vůli spotřebě a lidé si prostě více berou to,co se jim více líbí... To je jasné a prostě takový prodejci jako on se tady snaží dělat "reklamu" něčemu,co se už málo prodává.Sám ani nevěděl,že je LCD s uhlopříčkou 150cm.Mimochodem-jednu z největších lcd v ČR má jeden nejmenovaný moderátor,který uváděl i Talentmánii a proto také uváděl onu reklamu na danou značku Lcd... :8)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdMas pravdu, ti dnesni predajcovia nielenze nie su technicki zdatni, oni ani neovladaju pravopis... :) |
xpirin
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdHlavne, že Ty si technicky zdatný, ale amatér!!!Pravopis? Neblázni... ten by som ťa mohol vyučovať :razz: |
Milan C
![]() |
|
jamess96Táraš, tak ako na inom fóre a tam si s teba robia už (nevhodné slovo)...a xpirin ti to žerie, lebo Ťa ešte nepozná,ako obhajuješ tu patlaninu čo maš doma...plazmy nie su out ,len ty si mimo...a predajca rozhodne nie som... :lookaround: |
Milan C
![]() |
|
RE: Plasma nebo LcdNikde som netvrdil, ze som profesional. Ja sa zivim poctivo. To, ze niekto predava TV z neho profesionala ale tiez nerobi. |
xpirin
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211 | |
![]() |
|
![]() |