Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Černá Hora-Česko

Musím smeknout před ČT,že zakoupila práva na zápas o baráž mezí Černou Horou a Českem,je to jediná TV u nás která má stále zájem o český sport.To se v žádném případě nedá říct o Nova Sport,která teď upadá na úroveň Sportu 5 a to se ještě pan Kidernay chlubí sledovaností Novy Sport na úkor Eurosportu,že ji mají větší.Jsem zvědav jestli se bude chlubit až na Eurosportu začnou zimní sporty,jak na tom budou s tou jejich Ruskou a Francouzskou fotbalovou ligou.

bojda
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Černá Hora-Česko

No, i kdyby to nekoupili, tak tady máme AlJazeeru, přeci. Jinak, z toho rozhovoru s p. Kindernayem lze hezky vyčíst, jak se s tou Premier League přepočítali. Ovšem pochybuju, že Rumuny příště přeplatí.

polulin
Registrace: 10/2007

A co dalšího

teda ta ČT dává, co dokazuje zájem o český sport? A co dalšího tak světoborného dávájí na ČT4 oproti NovaSport, že je potřeba ji vyzdvihovat do nebes? Kdy se tam setkám s MotoGP, F1 a GP2? A kdy s NHL?
A kde bude ČT4 až začnou na Eurosportu zimní sporty, když už ten ESP vzpomínáš? Proč ČT4 nedávala ženský Masters z Istanbulu. Alespoň semi a finále?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

to joscer

Master vysilala eurosport, takze prava byly prodany. Jinak souhlas ze CT jedina z domacich tv se venuje nejvic sportu. Neberu MOtoGP - bo sportum mimo fotbal a hokej rikam telovychova :))

jurasek
Registrace: 1/2006

Na 1 místě jsou jenom chechtáky :laughing: :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Synci,smaryja ,dyt je to pro nas -fanousky preci serie utkani roku.No a zaplatime to preci my vsichni danovi poplatnici.Proto ,jak bylo jiz receno,neni potrebi nikoho vynaset do nebes,myslim ze se muzeme pocitat za fotbalovy narod.Proto nevysilat tyto zapasy by bylo vysmechem doby.Pri te sledovanosti je skoda,ze tam nebude reklama,nebo bude? :)

hdpe
Registrace: 11/2007

Nova Sport bude mít vždycky mnohem větší sledovanost než Eurosport, protože je to prostě NOVA. oni moc dobře vědí co si můžou dovolit a co se jim vyplatí

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Tam právě

bude reklam,až budou oči přecházet. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

to vortimond: toz to je trosku silne kafe (oproti tvym jinym prizpevkum), co proboha ta soucasna Nova Sport ma spolecneho s aktualnim (live) atraktivnim sportem ? Lacine prisli ke Galaxii Sport vcetne vys. pravum na Premier League, ale kdyz meli nasledne uhradit beznou trzni cenu ( to ze Digi Tv je nehorazne preplatila je z kategorie pohadek) tak z kontraktu vycouvali. Jen mi prosim napis co tak zajimaveho tam vysilaji, abych byl ochoten si je jako placeny kanal zaplatit

kaos
Registrace: 2/2009

RE:Černá Hora-Česko

Souhlasím s kaosem,ty údaje o sledovaností Nova Sportu je třeba brát s velkou rezervou. ;)

pifl
Registrace: 4/2010

Nechápu jak může někdo napsat, že má ČT4 zájem o český sport, když nákup práv stojí na společným rozpočtu celý ČT ve výši 7,5 miliardy ročně a nikoho tam nezajímá, jestli si to na sebe vydělá nebo ne, což si komerční TV logicky dovolit nemůže :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

kaos - RE: Černá Hora-Česko

A co zajímavého na ČT4 by tě donutilo si to zaplatit kdyby to placený kanál? Teda abys byl ochoten si to zaplatit.

joscer

takto se to asi srovnavat neda, pokud by se za CT4 platilo asi by vypadala jinak. Ja to vyresil trzne, pote co (z pohledu meho) mi Nova Sport nema co nabidnout (a v tom pripade odmitam za to platit), migroval jsem k Canal+PL

kaos
Registrace: 2/2009

Přesně tak. Za 260,- měsíčně není co řešit.

polulin

joscer: Možná jsem to nenapsal dost srozumitelně, ale bylo tím myšlený to, že komerční TV musí počítat, jestli se jim částka vložená do nákupu práv (v tomto případě na utkání Černá Hora-Česko) vrátí nebo ne (resp. jestli vydělají), zatímco v ČT toto nikoho nezajímá, prostě koupí práva a vymalováno. Ovšem nijak to nesouvisí se zájmem nebo nezájmem o český sport.

Pitomec

.Pitomec.

Nemyslím, že jsem nějak rozporoval tvůj příspěvek. Řekl bych, že na tohle máme stejný názor.
Já jsem reagoval na KAOSe.

joscer

Jo, nějak jsem si nevšiml, žes to napsal do nadpisu, že to je myšleny pro kaose

Pitomec

Proč se hřeší na NOvu sport ?

Proč se hřeší na NOvu sport ?

Je to jasné - měli práva na Premier League, Serii A i La Ligu.
A už je NEMAJÍ ! - pro stanici jakou je Nova sport je místo jen pro jednu ligu mezi Serií A a La Ligou - zápasy časově kolidují - asi bych vybral La Ligu, i když v poslední době je to jako je Skotsku - jen dva týmy.

S Premier League je to jiné. To jsou daleko vyrovnanější zápasy a perfektně udělanou vizuální prezentací. To jsou v současnosti nejžádanější sportovní vysílací práva minimálně v Evropě, když ne na světě ...

Chtěl bych vědět odpověď na otázku, zda s odstupen 1,5 roku by za těch podmínek, které Digi žádalo od NS by ten kontrakt podepsali. Nepodepsáním toho kontraktu si zavařili hned dvakrát.

1. nemají práva na PL
2. dovolili vznik další sportovní stanici (konkurenci) - toto je možná horší než bod 1.

Pro nás, diváky by to bylo jedno, kdyby Digi Sport měl HD kanál i s anglickým komentářem a samotný stál 400 kč. Ale je to co je (nestojí to za moc) ...

Kdyby měl Digi sport HD kanál, tak se tu kolem PL už rok a půl nebavíme ...

Podle mne musí být projekt PL na Digi sportu pro CZ/SK region za ty peníze, které za to dali silně prodělečný.
Ceny nešly nahoru a těch xxx milionů dolarů co PL stála jim těch pár tisíc abonentů, kteří přešli nově k Digi nenahradí.

Dřív neplatili (Digi) za PL a PL v nabídce (na Nova sport) měli.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Myslím, že z toho rozhovoru u konkurence lze vyčíst vše.

polulin

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra