Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink magazín

Došlo vám tento týden nové číslo? Mně nikoliv. Pro rýpavé - mám balík Kombi :ogre:

Ľudmila
Registrace: 12/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink magazín

Ano mě přišel R^ R^

GI 8300 CI Premium,motor Interstár HH 100,parabola Emme Esse 100 cm,družice od 53°E po 30°W,FW ze dne 25.3 2009, modul Cryptoworks a karta SkyLink.

Pitrs
Registrace: 9/2006

přišel ve čtvrtek

rojroj
Registrace: 10/2009

Pro rýpavé - mám balík Kombi

Pro rýpavé - mám balík Kombi vidim ze sa vyznas ;) R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Prišiel v piatok a na predposlednej strane sa dozvieš ako Bohdalka radí ,Maxa doporučuje a Michalem si múžeš hrát ,dlho to bez stupídnych reklám nevydržalo :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

mě nepřišel :lookaround:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

ked neprisiel - o nic si neprisiel .

grantec
Registrace: 3/2007

Ludmila

mne prisli dva. daj adresu

satan
Registrace: 1/2006

Nenašel cestu ani do mé schránky!

rodra
Registrace: 10/2010

mne tiež prišli dva

jklajban
Registrace: 2/2006

mě chodí

vždy a pravidelně a nic si neplatím R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mne neprisiel mam kombi

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

mě taky nepřišel, ale to proto, že jsem ho odhlásil :laughing:

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Skylink ma zjavne problem s dorucovanim tohto magazinu. Mne vacsinou pride az druhy alebo treti den v tyzdni, ked zacina platnost TV programu. Takze som prvy a druhy den bez programu :(
Iste, niekto oze namietat, ze existuje EPG alebo TV program na internete. To urcite ano. Ale papierovy program je pre mna najpraktickejsi. Zakruzkujem si programy, ktore ma na tie 2 tyzdne zaujimaju a potom jednoducho zapinam TV vtedy, ked to chcem.
Skoda, ze na zasielke nie je uvedeny datum podania na postu. Dorucovacia lehota je sice D+4, no kedze nie je uvedeny datum podaja, nedokazem vypocitat, ci bola tato dorucovacia lehota dodrzana.

xpirin
Registrace: 4/2011

Este dodam, ze u Skylinku som toto reklamoval asi 2x, no ku zlepseniu nedoslo... :(

xpirin

Volala Nicol že ho osobně přinese :laughing:

miku
Registrace: 10/2007

@miku, dej jí za to co proto ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

mne prišiel, chodí mi tuším vo štvrtok. V septembri sa stalo, že prišiel až v pondelok alebo utorok, ale vtedy akurát boli sviatky, tak meškal.

palo
Registrace: 1/2006

@xpirin

Keď si ho potrebuješ listovať v papierovej forme, tak si ho vytlač a môžeš krúžkovať do zblbnutia... :laughing:

http://tv.skylink.cz/magazin-skylink-tv-5.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_16

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Mne dochadza pravidelne vo stvrtok s platnostou od nasledujuceho tyzdna. Minuly nedosiel. Volal som skylink, kde mi povedali, ze vraj bol odoslany (malo to byt v pondelok). Zasiel som na postu, kde ma odpalkovali s tym, ze to nie je zasielka ani doporucena, ani 1. kategorie, ani ... co ja viem, co este, a ze posta nemoze zarucit, ze takato zasielka bude dorucena.
Je celkom mozne, ze bud Skylink oblbuje (mozne), ze si to nechal niekto na poste (celkom mozne), alebo si to niekto v panelaku vytiahol zo schranky (nie nemozne).
p.s.: Dufam, ze nasledujuce dve cisla (platne pre vianoce a silvester) dojdu v poriadku.

vado
Registrace: 6/2006

@vado

máš problem ? zavolej Nicol ta ti ho přinese domu když bez něho nemužeš byt :laughing:

miku

Tak dneska dorazil. R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Tak, dnes je utorok, a magazin stale nemam ! Toto je naozaj bordel. Ked sa Skylink rozhodol PRAVIDELNE zasielat magazin urcitej skupine svojich zakaznikov, tak by to mal dodrziavat. Ja im platby posielam vzdy nacas.
Zo schranky mi ho urcite nikto nevytahuje, lebo som si pred casom nechal zamerne zmenit adresu dorucenia, nechavam si to teraz posielat do firmy a stale to takto dochadza. Takze bud Skylink posiela ako sa mu chce, alebo posta nedodrziava dorucovaciu lehotu D+4. Nech vytlacia na obal aj datum podania, aby som mohol ist na postu a trosku im dohovorit. Lebo takto hadzem vinu na Skylink!

xpirin

xpirin
posielaju to hocako...posta to dorucuje okamzite..mne to tiez chodilo pravidelne..ale poslednu dobu to uz nechodi..alebo chodi vselijak..ale viac to nechodi ako chodi..skor to posierlaju pravidelne len abonentom ktori predplacaju na dlhe obdobie..ostatnych ignoruju by som povedal

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra