![]() |
|
TOPFIELD SRP 2411 500GBDobrý den, zvažuji zakoupení tohoto přístroje, ale není mi jasné jestli tento přístroj dokáže nahrávat i Skylink z obou tunerů současně. Někde jsem četl že nahrávka se stává v krátké době nečitelnou díky častým změnám klíče. Nejde toto obejít zakoupením další karty "Skylink next" a používat každý tuner jako samostatnou TV? Dokáže potom současně nahrávat 2 pořady na vestavěný disk z každého tuneru zvlášť? Jak se potom provádí dekódování nebo se to už bude nahrávat dekódované? V případě zakoupení i druhé karty mám zakoupit jaký modul? Mám již jeden, zakoupený: Mascom Irdeto/Cryptoworks, musím tedy dokoupit stejný nebo nějaké jiné? Pokud někdo máte doma, prosím podělte se o zkušenosti.Děkuji za odpověď. |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD SRP 2411 500GBtu máš k nemu recenziu a v nej to máš jasne napísané:https://www.parabola.cz/clanky/3845/topfield-srp-2411-twin-pvr-hd-satelitni-prijimac/ Topfield vždy nahrával kodovane. U CRW to moc nevadilo, len občas sa niečo nepodarilo pozrieť. U IRD budeš mať problém o mnoho väčší, pretože kľúče sa menia často a so zmeneným kľúčom na karte sa už nedá takáto nahrávka prehrať. Že či fungujú dve karty v tomto prijímači musí povedať niekto kto ho má. U TechniSatu sú riešením práve karty ICE+NEXT. Ale ten nikdy nenahrá kodovane, ak nie je karta k dispozícii nenahrá nič. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |