Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Humax 5100s-usporiadanie programov a ci slot

Prosím o radu čo nastaviť,aby nerozhadzovalo poukladané programy.A ešte jedna prosba funguje ci slot s kartami,ja som vyskúšal dva moduly a nič.Jeden originál Cryptowrks s staršou kartou-nič,modul Irdeto s originálnou kartou -nič.Včera som nahral nový soft do tohto prijímača,objavila sa položka TV PORTAL.

slonpeter
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

novy soft

uz je novy soft? Nic mi tam neukazuje ,ako si ho nahral?

mbfin
Registrace: 10/2008

RE: Humax 5100s-usporiadanie programov a ci sl...

tak to by me taky zajimalo

miks
Registrace: 7/2008

RE:Humax 5100S-usporiadanie prog.

napíš nám,čo si vlastne nahral a ako? Cez čo?

pego097
Registrace: 3/2011

Tak jsem stahnul ten novy sw a uz jsem mel serazeny vsechny programy a po potvrzeni ulozit ano asi po paty se mi programy vratily do puvodniho stavu.Predtim to nedelalo.Jinak zmena je v serazeni kanalu,kde prvni radek neni editovat oblibene seznamy,ale editovat programove seznamy.je to prehozene.Dalsi zmena je v podminenem pristupu,kde je polozka pristup dospelosti.Zmena je take v detekci signalu, kde se nam uz nezobrazuje druzice s tabulkou kmitoctu bez obrazu,ale rovnou info tabulka druzice,TP a graf sily a kvality signalu s pozadim sledovaneho programu.Jinak jak jsem psal je aktivovana polozka TV Portal a pristup iternetu.V pristupu internetu je aktivni polozka v druhem radku pro LAN.V prvnim je pro Wifi.Jdu seradit seznam kanalu.Snad to uz bude ok.Zkusim mackat pri opusteni tl.EXIT.Predtim jsem mackal back.

HYPER
Registrace: 11/2010

To akože je to horšie ako predtym? Ved to rozhadzovanie kanalov uz mohli tym novym sw vyriešiť..

mbfin

RE: Humax 5100s-usporiadanie programov a ci sl.

Tá výzva ,že je nový soft sa objavila na joj alebo markíze,potvrdil som áno a nič sa nedialo.Až keď vypnete prijímač ,on sám sa spustí,na displeji prijímača sa rozblikajú ledky,na displeji to preblikuje medzi 3 a 4,potom medzi 7,zostane svietiť spodná ledka a vrchná,potom displej odratáva vyše 100,zrýchli,potom sa sám vypne do pohotovostného stavu a keď ho zapnete,na obrazovke sa objaví,že je stiahnutý nový soft.Tie zmeny sú ako písal HYPER,ale kanály stále rozhádže,a mne už z toho rašia parohy...Nevypínajte počas nahrávania softu prijímač,robí to asi 15 minút,možno menej,ani kanál už presne neviem na ktorom sa to objavilo,lebo som bol taký šťastný,že som sa toho dožil,že som hneď potvrdil áno.

slonpeter
Registrace: 3/2010

ano,je to tak

new firmware "naleznete" na Markíze.Pak zadejte *nastavení* *systém* a pak položka Aktulizace softweru Irdeto bude aktivní.Nechat na Markíze a dát ok.Ten potvrdí,že tam je nalezen new soft.Vypnu příjimač zapnu a pak by to mělo stahovat a probíhat update...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

a preco stale rozhadzuje kanaly myslel som že to bude priorita.. to si ho teda ani nemusim aktualizovat

mbfin

treba bombardovat Skylink..

mbfin

Tak nevím, jestli jsem jenom blbej, nebo jestli to tam zase neni, ale ani po upgrade sw nemohu nikde najít export/import settingu na usb. Našel jste to někdo?

petr71
Registrace: 6/2006

Tak ja jsem pri stahovani softu mel prijimac zapnuty.Potvrdil jsem akorat ano a mel jsem na lcd prubeh stahovani.Mel jsem naladen tp.12565/h.Ted uz nevim jestli to bylo na stv nebo markize.Tak sem to asi pohnojil,kdyz jsem ho nevypnul. :(( Po stazeni se prijimac sam restartoval a vypnul.Kdyz nabehl,tak jsem mel seznam rozhazeny.Po serazeni vsech stanic jsem to cele ulozil a bac opet to nabehlo na puvodni seznam.Pristroj jsem dal do tovarka a presto se to nezmenilo.Navic jsem zjistil,ze stanice ktere vymazete,se znovu nektere objevi v seznamu,kdyz vyjedu z menu uplne,ale v uprave kanalu nebyly a bylo to tak,jak jsem je vymazal a nechal pouze ktere jsem potreboval.To jsem mel na Astre3 polozku vsechny tp a opt+ byla sit zapnuta.Ted to znovu vse ladim a zkusim pak vypnout sitove vyhledavani a dam zadny tp. co to udela.Jinak je odstranen problem pri rychlem vyhledavani Astry3 a Astry1.Ted uz to naladi obe druzice komplet.Dalsi zmena je u pocatecniho nastaveni kde je uz nastaven obraz na 1080i a ne na 576i tak jako tomu bylo u predchoziho sw.I obraz se me zda ted trochu horsi nez byl predtim.Ten novy sw nic evidentniho neprinesl.Pouze par funkci navic a navic jeste s dalsimi problemy,ktere u sw z 8.srpna 2010 nebyly.Jak pise slonpeter mam hlavu nekde a jsem spis tentokrat zklaman a rikam si ze jsem to vubec srahnul. :-/

HYPER

Tak problem porad stejny.Zkusim to dat do oblibeneho seznamu.Tam je ale stale problem nevyresen s ciselnymi pozicemi.Soudruzi to nedomysleli.

HYPER

proste skvele hw a mizerny sw. a za vysoku cenu. no neber to :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ked tam nie je zaloha settingu tak necham tam ten co je od vyroby.

ivan22
Registrace: 4/2008

Tak sem polovinu presunul do oblibeneho seznamu a vse se ulozilo.Ale ten ciselny paskvil to je hruza!Misto aby se po presunu zobrazila 1,2,3 atd.,tak to prenese tu stavajici pozici co je z hlavniho seznamu 23 CT,30 Stv.Mam prosbu na vas chlapi co delate pro SKYLINK zdali by jste poslali upozorneni,ze tento sw co momentalne vysel je spatny a sepsali problemy ktere ma.Kdyby aspon opravily ten problem s ulozenim stanic v hlavnim seznamu a pri presunu do oblibeneho seznamu.Snad si to tu precte i pan Glisnik a upozorni dodavatele prijimace Humax na problem,ktery se da myslim opravit.Ted si asi reknete ze jsem spad z visne. :) Jinak ted davam vyvojarum tohoto sw Rv Ziskat ten puvodni sw uz asi nemam sanci.

HYPER

a to sa na tento fw cakalo ako na spasenie 3/4 roka....dalo sa cakat Rv

tulen

Lesky pochlub se, dela ti to taky ten problem s ulozenim stanic po stazeni noveho sw?

HYPER

Tak tu je názorne v reále predvedené ako sa dajú využívať pokrokové funkcie, ktoré Skylink avizoval už 8.6.2010:

? Irdeto podporuje pokrokové funkcie pre ovládanie prijímačov na diaľku (správy na obrazovku, preladenie, poradie programov atd.) a tým poskytuje nástroje pre jednoduchší zákaznícky servis a technickú podporu.

Rv Rv

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

a potom sa divia ze ludia radsej kupuju stb s unicitackami...amaterina cista toto Rv

tulen

Tak jsem zjistil,ze kdyz odpojim koax po naladeni a seradim si programy,tak se to ulozi.Po opetovnem pripojeni jeste ok,ale jak vlozim kartu,tak se to do pulminuty pri prepinani rozhodi.Mohlo by to byt kartou?Neni jeste registrovana a je to ICE HD.Taky me napada jedna vec, jestli Skylink neco nezkousi spustit s tim novym sw.Hodne mi to pripomina svym chovanim recievery od Digi tv,kdy se to po case rovnez rozladilo a musela se v menu potvrdit funkce aby se to nerozladilo.Myslel jsem ze zabere to serazeni od 1 do 200,kdyz si to seradim a pak presunu do oblibeneho seznamu a budu to mit od 1,ale jak sem to zapojil a dal kartu okamzite se cisla zmenila podle hlavnihi seznamu.

HYPER

Jeste doplnim,ze jsem zkusil na prodejne u firmy se satelitni technikou zasunout do ci slotu cam modul irdeto fialovy bez karty,ve ctecce karta rovnez nebyla a prijimac modul idetifikoval.Takze by to melo byt ok.Predtim nez jsem prehral sw jsem zkusil od mascomu se sw 1.23 a prijimac ho neidentifikoval.

HYPER

Tak to je docela brutal, u zebry tu dynamickou aktualizaci taky nejde vypnout, ale ty nové kanály aspoň řadí na konec seznamu. To se přežít dá.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Prosím mohol by to niekto kto ma ten novy sw nahlasit do skylinku, čo oni na to...dakujem

mbfin

Vše je hlášeno, čeká se na rozhodnutí o stopce OTA a nápravě FW výrobcem! Otázka je, kdy přijde rozhodnutí, jestli už všichni nebudou mít nový FW a přijímače proklínat tak, že se prodej zastaví.

Zip
Registrace: 1/2006

Dopadl jsem ůplně stejně (zaregistrovaná karta CS link Irdeto), a to jsem jich objednal několik na sklad kdyby chtěl někdo kvalitní příjmač - momentálně je nepoužitelný a neprodejný. Už mně ty certifikované skylink šroty lezou na nervy. Slušný se zdál Optibox Zebra, ale během tohoto týdne mám už 2 zákazníky, kterým na displeji svítí BOOT - naštestí nejsou ode mně, tak jdou na reklamaci. Asi začnu taky nabízet mašiny s UNI čtečkou a CI slotem (když tak modul)..........

zolik645
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra