![]() |
|
LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink Boxhttps://www.parabola.cz/clanky/4528/linkbox-mini-maly-mensi-nejmensi-hd/nepřipomíná vám to menu Homecast? tenhle zaručeně ČeskoSlovenský HD box vypadá jako OEM produkt Made in Korea :))) nic proti Homecastům. můj starý HS-5101 CI strčí kvalitou obrazu a citlivostí tuneru do kapsy Vantage 7100S i satelitní PC kartu Skystar HD2 (z toho co mám doma. nic jinýho nemám) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxHomecast, Mascom, Linkbox, prašť jako uhoď. Akorát tohle bude spíše překopané z MC2600 se čtečkou Irdeto a omezeným nahráváním, než MC2000. Každopádně lepší než ten minulý uni mini AB.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink Boxjá bych ho vyměnil za ten stařičkej HS-5101 CI, ale jenom to menu bych si vzal z toho novýho. zbytek (jako například ten perfektní display, kvalitní tuner od LG a dobrou spolupráci s modulem Diablo 2) bych si nechalVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxHomecastov mi prešlo rukami veľa a len pár kusov sa vrátilo.Pri LinkBoxoch každý druhý išiel do servisu. Nemám k nim dôveru. |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxVorti sevas koniec ocistca? R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxJeden mám doma, zatiaľ no problém, stačí v kuchyni pri varení. :))) :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxPobavila mě informace, že to umí i příjem 3D kanálů :-)To přece umí každý HD přijímač, 3D ze satelitu je obyčejný HD obraz, akorát rozdělený na dvě políčka. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink Box"...je infračervené čidlo, které umožní celý přijímač schovat mimo zraky obsluhy (klidně i do zásuvky nebo skříně)...":laughing: WTF?! odkdy se elektronika zavírá do šuplíku? Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxSkoro vše je převzaté z MC 2600 včetně DO , veškerá nabídka shodná . |
fesoj
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: LinkBox Mini - ČeskoSlovenský Skylink BoxJa sa tejto značke vyhýbam.Namontoval som asi 5 kusov linkboxov (nie mini) a všetky som vrátil do ab-comu. Stále tam blbol soft , samovolne zamrzol a po vypnutí a zapnutí sa dal do výrobných nastavení. K zákazníkom som chodil ako na hodiny klavíru.Ani upgrejt softu nepomohol.Takže linkbox nikdy viac. |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
![]() |