Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Šilhání na parabolu Digi tv

Zdravím,nemá někdo praktickou zkušenost jestli jde na parabolu Digi tv z jejich pozice šilhat na HotBird ? a umožńuje to vůbec ten jejich přijímač ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Šilhání na parabolu Digi tv

přímo rozhodně ne. ale když dáš parabolu na 5W a budeš šilhat na obě strany, tak by to šlo. jejich přijímač to zvládá. otázka jak stabilně. to znamená jak dlouho pracně naladěné programy vydržíá v seznamu než se vyskytne nějaká softwarová chyba a budeš muset udělat reset do továrního nastavení

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

oprava: na 5E samozřejmě

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

na digi křáp samozřejmě FTA programy z Hotbirdu chytíš. Co se týše šilhání, na tu 80tku by to jít mělo (14°), běžně se šilhá s 80tkama na 13-28°E. Obecně ale ty jejich paraboly byly dost nekvalitní a co kus to originál. Já jsem měl na té novější šedé měl svého času 13,19,23 a bez problémů. Hodně štěstí...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

přesně jak napsal Vorti..samo nastavit střed na 5°E

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Ta parabola šilhá i při nastavení přímo na danou pozici a koroduje i v laboratorních podmínkách. :))))).
Střed 5st. a odšilhat zbytek. :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Já měl šedou 80cm DIGI TV parabolu ted 85 Gi.B. a neviděl jem velký rozdíl ani v % třeba DIGI TV parabola kvalita třeba 94 % a G.B 85 cm kvalita- někde i více někdy i zase méně % jen jsem utratil 1200 kč .
Nejhorší byli u DIGI TV béžová paraboly , ty chodoly špatně dokonce je i měnily .

standa111
Registrace: 11/2009

Já dokonce jednou nastavil na původní 80ce digi do ohniska a našilhal Astru 19 ( chtěli němce na fotbaly ) a maká to tam už pár let, jen nesmí padat trakaře.

Messner
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra