![]() |
|
CSLINK - aktivacia mojich 6ako dlho trvá nabehnutie programov po zaplatení bankomatovou kartou a, zatial nič |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6Dnes som volal na ich hotline, aktivoval som jednu kartu a hodinu nic. Povedali mi, že dnes to trva dlhsie, že do kontajnera bolo dnes zadaných nejake velke mnozstvo novych kariet, takze len čakať..... na ct1, alebo nova |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6vďaka moc, pomohol si mi |
jklajban
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6dnes mi provedli aktivaci v Atosu 14hod a stale nic |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6V pátek.so.ne je za vším lidský faktor na jejich straně,už to bylo vzpomínáno mnohokrát.Jedině aktivace z nabitího konta csLinku se někdy podaří on-line. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
jklajbanv nejhorším to opět :laughing: spraví refreš Rv zadej číslo karty a uvidíš těch horlivců co na to čekají. Rv :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6U mě platba kupony aktivace do pár minut R^Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6tá karta mi ešte stále nenabehla, ja sa na nich vyserem číslo karty: 04295645226434 |
jklajban
![]() |
|
jklajbanDo Janové Lehoty se ptám proč ti to nejde když ti zápisy odcházejí z karuselu v pořádku, pak je chyba u tebe.Člověk se musí krotit nebo dostane dovolenou jako jiní i když nevím za co. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6Petře vím, že to myslíš dobře a chtěl bys mu ten střep opravit, ale uvědom si, že pokud tazatel dodrží pravidlo, má zde zatím na svou žádost nárok.Takže další komentáře jsou zbytečné a mohou být považovány za spam.. Jasný? ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6A nedejbože ještě nějaké hádky s vyjmenováváním seznamu domácích zvířat a posíláním do různých koutů lidského těla..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
petr33nejde to ani v certifikovanej čítačke a v certifikovanom prijímači pán "múdry" |
jklajban
![]() |
|
jklajbanJá nejsem žádný "múdrý"ale někdo ti tam poslal okolo 8:oo refreš tak co?To jich tam chceš těch refreší posílat xy?Takže pane "múdrý" copak s tím? :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Tomik535Beru to na vědomí ale?vždyť jste si ušily zde bič, viz víše-proč a na co chtějí refreš?A když se ho zeptám tak vidíš reakci.A to ti dobráci se ani neuráčí napsat ani to základní, takže teoreticky když mu chceš pomoct tak taková reakce??!! :-/ Podívej takové to debaty tady budou 2-3 dny na titulní stránce, koho to zajímá? Z 80ti% je vše zbytečné ,stačí toto téma dávat někam jinam -třeba vedle diskuse a tam ať se refrešisti vyřádí.A na to jsem už poukazoval a asi nejenom já.Postup jak postupovat je napsán tak proč přes týden kdy je k mání provider jse to zde objevuje?To se dá kvalifikovat jak?Třeba jako lenost někam volat?A můži ti napsat že s těch žádostí o refreš bylo tak asi 10 -15 oprávněných kde ty zápisy doopravdy na přijímač nešly.Za tu dobu co se to tady děje.Napsal jsem svůj názor tak doufám že nejsem perzekuován za to co si myslím. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6taky mi od patku mých6 nenajelo což se stalo po několika letech poprve co si přikupuji pay programy.Přitom zkoušeno v čtyřech přijimačích a stale tma.V pondělí jdu do prodejny kde jsem zaplatil aktivaci a uvidím co dál. |
miku
![]() |
|
mikuAno tak by to mělo být a možná se provider nad tím možná :lookaround: zamyslí.Dej číslo já se podívám-možná jsi ten jeden z mála co mu to karusel neposílá či neposlal. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr3304295638848830 Děkuji |
miku
![]() |
|
mikuAno problém je :) ale ne u tebe tak s tím něco uděláme co myslíš? ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: CSLINK - aktivacia mojich 6Chlapi ak som sa Vás dotkol, tak sa omlúvam. Ale fakt ma to už sere, lebo na Skylinku si predplatím a v momente nabehne ale u CS linku je problém v nás? Tak to ťažko! Nech idú s takou službou niekam stále refreše - u Skylinku to nepoznám. Zaplatím, tak to má ísť, a čo iní ľudia čo sa v tom nevyznajú, nepoznajú ani slovo refreš. Končím s nimi !!!! Ja som chcel len službu, za ktorú som zaplatil!!! |
jklajban
![]() |
|
jklajbanOK-ale :) brečíš na nesprávném hrobě-tak si musíš stěžovat a službu reklamovat u providera a žádat satisfakci.Jak je vidět tak ti refreš nepomohla/alespoň se někdo může zamyslet že není všemocná/tak asi tak. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33dík za zpravu byl bych rád kdyby se to rozjelo |
miku
![]() |
|
petr33v čem je problem? |
miku
![]() |
|
mikuVýrobní tajemství :))) :))) né-šly tam blbě zápisy ale teď by to mělo být v pořádku, zápisy chodí tak jak mají.Pak je to v něčem jiném.Míro leda to skusit znova naskenovat, pak už zbývá"vynadat" providerovi.Ale jak je vidět problém není jen u tebe a provider jako obvykle mlčí a má hlavu v písku.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33Veď vieš, že sa od CSlinku pomoci cez víkend nedočkám, hoci keď je služba nonstop mala by byť aj pomoc nonstop |
jklajban
![]() |
|
jklajbanv tom máš pravdu a proto je u mě "1" sky , tak jim napiš svůj názor že přecházíš ke konkurenci a uvidíš ten zájem.Jdu už konečně něco dělat jiného než být zde. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33zatím nic i když jsem přeladil ozvu se po 15hod ted budu mimo byt ale necham to ČT1. Zatím Dík |
miku
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |