Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat HD8-S TSD file system problem

Dobry den, stala se mi takova neprijemnost pouzivam disk cca rok na Fat 32. A dnes jsem disk zapl a mam file system preveden na TSD disk je zaplnen tak jak byl na fat 32. Ale filmy co byly nahrany nejsou videt. Znate zpusob jak zachranit data a vratit disk do puvodniho stavu nebo do stavu aby satelit videl filmy ?
dekuji

Destik
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat HD8-S TSD file system problem

Odpověď je Testdisk

polulin
Registrace: 10/2007

trosku konkretnejsi ? Nedojde ke ztrate dat ? lze to spustit pod windows 7 ?

Destik

Konkretneji si to nastuduj na google, nebo si to dej nekomu udelat. Zadarmo delam jen pro rodinu.

polulin
Registrace: 10/2007

@Destik

no sam sa ti disk urcite nepreformatoval z FAT32 na TSD!
Si sa asi "hral" v menu prijimaca a prerobil to...!

krikri
Registrace: 3/2010

...ak je to korektne nahraté v TSD, tak jedine všetko vyexporovať a potom formátovať na FAT32...
...ale samo sa to isto neprerobilo a s dátami už duplom nie!!! :O

brga
Registrace: 9/2009

ale jiste ze samo se to predelalo, proste se posrala partition table. nic zvlastniho disk data nevidi ale hlasi ze je zaplneny fyzicky tam data jsou, akorad je potreba opravit partition table....

Destik

...a to hovoríš o SAT receiveri, alebo je to tak po zapojení HDD do PC...???

brga

Když jsem měl ještě HD8-SX, tak se mi myslím stalo něco podobného anebo vůbec najednou nešel disk načíst. Prostě jsem udělal tu kontrolu disku (nebo jak je to tam v menu) a vše bylo OK. Nahrávky se samozřejmě neztratily, ty by se snad ztratily pouze přeformátováním disku.

jirka67
Registrace: 2/2006

...ono keď HD8-S natrafí na nejakú chybu, alebo si samo zmrví "tabuľku", tak začne inicializovať HDD (vtedy je HDD cca 5 minút - podľa kapacity) neprístupný, ale v okne sa o tom objaví informácia - pokiaľ sa snažíme na HDD pristúpiť, vtedy sa obnovia všetky nahrávky - pokiaľ to násilím zastavíme a dáme príkaz na kontrolu HDD ručne z menu, tak sa niekoľko nahrávok pravdepodobne stratí...

brga

@Destik

Hlavne nič neformátuj, jedine že obsah už nepotrebuješ ;)
Pripoj k PC, Označ pravým, Vyber Vlastnosti, Nástroje,Zkontrolovat,Automaticky opravovat chyby - Spustit. Vydrž do konca procesu a korektne odpoj od PC. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

...nič do PC nepripájaj! - ak chceš zachrániť dáta, tak jedine v receiveri - sám ho mám (HD8-S), tak viem o čom točím!!! R^

brga

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra