Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Pokračování naladění TV Samsung

Před týdnem jsem psal,že nejdou naladit na TV Samsung PS59D6900 programy CS Link a Sky Link.Po tel.kontaktování podpory mně bylo doporučeno resetovat TV a to tak,že podržím tlačítko exit na DO asi 15 vteřin a TV přejde do původního nastavení a provede se nové nastavení a naladění TV.Vše proběhlo podle návodu,ale TV opět nenaladila CS a Skylink.Naladilo se opět 132 kodovaných programů na těchto kmitočtech:11635,11475,11515,11555,11595,11635,11675,11739 a 12129.Ještě musím dodat,že do seznamu se zapsaly i všechny kmitočty CS a Skylinku,ale kvalita ukazuje 0 procent,u těch kodovaných 100%.Kmitočet LNB je 9750/10600,Ton.22kHz nastaven na autom.,LNB je singl Smart.Režim DiSEqC vypnuto.Připadá mi to jako by na TV nefungovalo horní pásmo jak minule psal Saxon,ale nevím jestli ty všechny kodované,které jdou a vypsal jsem je nahoře,jsou v dolním pásmu.Asi budu muset zítra znovu kotaktovat servis.Pokud by měl někdo radu předem děkuji

Ludvík
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pokračování naladění TV Samsung

Radu mám - obrať se na toho, komu jsi dal vydělat. Já to nebyl.

polulin
Registrace: 10/2007

Jak jsi přišel na to že ti teda to pásmo nefunguje na tv , a lnb je v pořádku??

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

polulin: Naprosto přesně, někdo shrábnul prachy, tak ať se snaží!

Pitomec
Registrace: 9/2011

Asi to automaticky načítalo frekvencie a SR, ale FEC-ka nie. Treba parametre TP vložiť ručne.

fansat
Registrace: 7/2008

Vo firemných naprogramovaniach chýbajú TP pre naše platformy, lebo stroj niebol určený na naše trhy. Skúste pozrieť, či obsahuje v menu nastaveniach aj naše krajiny. Satelitné prijímače vzabudované v televízoroch sú zvyčajne "menej múdre" a tento zrejme nebude mať ani funkciu " vyhľadávanie siete" takže všetky TP bude treba zadať ručne.

fansat
Registrace: 7/2008

Nič netreba ručne nahadzovať,všetko ide naladiť,len to musí robiť ten,ktorý tomu rozumie.Už som minule písal,keď Ti naladilo programy a vzápätí Ti na ních ukazuje kvalitu nula,tak nás šiališ a nevieš čo vlastne robíš.Len cez tento víkend som ich ladil zopár a to som väčšinu z ních doteraz ani nevidel a všetko ide urobiť,včetko má logiku,len treba tomu aspoň trochu rozumieť.Tu Ti môžu radiť aj sto krát,keď nevieme vôbec o čo tam ide,z toho čo si popísal Ti nikto asi neporadí,lebo to nemá zmysel.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Re:letas souhlas chce to použít hlavu nebo si pozvi odborníka.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

No ja jsem četl že Samsungy se moc nechcou bavit s kartami Irdeto. Sám mám Ice a chytla se mi až tak na popáté.

mopet
Registrace: 3/2011

Re:Problém s naladěním

Re: Poluline a Pitomče, vaše technická pomoc v této diskuzi je na naprosto stupidní úrovni a je k zblití. Zákazník si koupil tv a nemůže naladit programy. Pak zde požádal o pomoc. Z čeho vy tupci usuzujete, že již dal někomu vydělat a že by se měl zas obrátit na něho. Běžte laskavě své rady a doporučení kydat na hnůj nebo alespoň držte huby.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Pepa 3 R^ přesně jsi to napsal právě jsem chtěl napsat to samé.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

pepa3

Co to sakra meleš, vořechu? Cos mu poradil ty? Moje rada mu k aspoň něčemu je, tvoje zvratky absolutně k ničemu. Jestliže není někdo schopen ten přístroj obsloužit podle dodaného návodu, tak se musí obrátit tam, kde koupil, popř. na výrobce. Naprosto normální věc.

polulin

Pepa 3: Já se dobrovolně přiznávám, že moje technická pomoc je na nule, protože dotyčný není mým zákazníkem, takže ani nemám nejmenší důvod mu nějakou pomoc poskytovat. Leda duchovní, pokud by měl zájem :)))

Pitomec

A co je špatného na tom, že se obrátí o pomoc na fórum?
Nutí vás někdo radit? Nebo čekáte složenku?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535: Psát dotaz na fórum by mělo být až to poslední, k čemu se člověk uchýlí, tj. až vyčerpá všechny možnosti počínaje prodejcem, providerem, placeným technikem apod. Ale vlézt hned na fórum a čekat, jak je tady nažhavený prapor znalců, kteří se už nemůžou dočkat, až budou zadarmo řešit nějaký problémy? To snad ne :lookaround:

Pitomec

No jo no když jste se na něm nemohli opeřit vy tak ať si dělá co chce. Zase jeden z těch podnikatelů co zadarmo nehnou ani chlupem. Nevím proč by si někdo nemohl nejprv napsat o radu na forum (sám bych to tak udělal taky). S takovým přístupem pujde vaše firma zachvíli do sraček a lidi o vás neopřou už ani kolo.

mopet

Právě naopak, já svým zákazníkům dávám takovou technickou podporu, že nemají potřebu somrovat po diskuzích a když cokoliv potřebují i novýho, tak se vždy obrátí na mě a tudíž o prosperitu strach nemám :8)

Pitomec

No já tedy než bych obtěžoval někoho v neděli (i prodejce) tak buď počkám do pondělí a nebo se zkusím zeptat na foru kde se blemcá spousta lidí a po jejich radě se to pokusím rozjet

mopet

Ovšem nesmí to být rady vašeho typu

mopet

Tú parabolu musel niekto nadstaviť,aby sa niečo chytilo.A možno si to nadstavoval sám majiteľ,doteraz vôbec nikto netuší či má tam A3.Z tých informacií sa dá málo vyčítať.Síce píše,že tam má všetky kmitočty Skylink a CS-link a z toho usudzujem,že vôbec ni je na A3,ale uplne niekde inde.A to bude zrejme jeho problém.Vychádza mi z toho to,čo dosť často radím,nerob to čo nevieš a čomu nerozumieš.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Tohle se řeší stále dokola. Kdo nechce neporadí, jak těžké. Zrovna tento tazatel se viditelně snažil. Nebylo to žádné vybafnutí hej počkej poraď..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Celkem by mě zajímalo, proč si tazatel nenechal funkčnost CZ/SK programů předvést u prodejce? To přece každý slušný udělá. A když ne, tak jdu o dům dál. Nebo to byl snad nákup z webu? Pak smůla a levně placený, dvakrát placený jak známo :lookaround:

Pitomec

Ale dyť vite jak to chodí vyberete si televizi dostanete placatou krabicu s tím že elektronický návod je nainstalovaný a po vyzkoušení doma si přiďte nechat orazit zaručák. Vytahnete kartu z sat. přijímače strčíte do televize a samsung naladí kde co, jenom ne to co chcete. Přečtete si znovu návod, překontrolujete nastavení,spustíte ještě parkrát ladění a když nic tak se poptate na netu kde by mohl být problém. Většinou se najdou lidi co jsou ochotni pomoct nějakou radou a ne posměškem ať radí ten co prodal.

mopet

Pokračování naladění TV Samsung

letas,jak můžeš tvrdit,že jsem na jiný družici,když již minule před týdnem jsem psal,že když na tuto parabolu připojím místo TV sat.přijímač Vantage 8000S tak jde vše v pohodě a taky jsi tam přispíval do diskuze.Tak si příspěvky pořádně přečti.Nikdy jsem nepsal,že mě TV kmitočty CS a Skylinku naladila,ale že jsou v seznamu.Když např.vyberu ze seznamu kmitočet 12525/V 27500 tak nic nenaladí a kvalita signálu je 0.Když,vyberu ze seznamu např.11475/V 27500 kvalita je 100% a naladí se kodované programy např.PRO TV atd.Toto jsem psal i v příspěvcích před týdnem.Taky jsem tam psal že jsem kontaktoval prodejce a jaká byla jeho odpověď.Shodou okolností jsem asi před měsícem ladil taky TV Samsung,který měl úplně shodné menu a vše chodilo v pohodě.Mimo jiné satelitní technikou se zabývám již od roku 1989.

Ludvík
Registrace: 3/2006

@Ludvík

Určite vieš, že štyri frekvenčné rozsahy univerzálneho LNB, ktoré sa niekedy nazývajú aj kvadranty, že sa ich diagramy prekrývajú. Dolné pásmo: 10700-11900 MHz V(13V)+H(18V)a Horné pásmo: 11550-12750 MHz V(13V)+H(18V. Podľa toho vidíš, že ti idú obidve pásma. Skontroluj pri manuálnom ladení priradenie správnej polarizácie pri jednotlivých frekvenciách, a či je vždy zapnuté napájane. Bolo by to síce zvláštne, ale čo ak napájanie treba potvrdiť pri každej frekvencii

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zdar,neznam a ani nechci znat zadnou TV s DVB-S/S2,nicmene byl jsem s kolegou u zakaznika,ktery mel jakousi LED 3D Smart Samsung UE asi 46".Vytahnul flashku se settingem od SKY LINKU,zasunul,nahral a spustil,nacez jsem ho oznacil za panaboha a nasledne vytahnul flasku:).
Tak mne napadlo,ze pokud to Tvuj typ TV pripadne umozni,ze to od neho stahnu a poslu,drive,nez na nejblizsim letisti od Tebe pristanou primo technici od vyrobce,aby prakticky predvedli sve kulturni vlozky:) (to jsem si spletl se soudrazkami svazackami):)

hdpe
Registrace: 11/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra