Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Film Europe - stojí to vůbec za to?

reaguji na akci Skylinku na aktivaci tohoto programu ,jak ji má nyní bv nabíédce.Ale koukal jsem se na progrma,a musím říct,že mne nezaujal ani jeden film...má to již někdo z vás a jak je s programovou nabídkou spokojen?

Piller
Registrace: 8/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Film Europe - stojí to vůbec za to?

mam to predplatene na skusku na mesiac...uz asi tyzden ci 10 dni..este som na to ani neprepol :laughing: nebolo kedy..ale nepozeram ani ponuku v HD,,,ak to takto pojde dalej uz nic predplacat ani nemusim..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

filmovy klub

mne sa zda ze to je tak ze ci si co ja viem pocas studia radsej chodil na americke trhaky do multiplexku s pukancami a grgajucimi vypatlancami ale do filmoveho klubu kde si raz za cas videl dobry alebo dobre uleteny alebo dobre dr8nuty film...
Toto je to druhe. Teraz "skusam" za SMS, pozeram spanielske filmy s titulkami; horsie ked ide film bez titulkov.
Toto je taka "non-us HBO" kategoria, viac nezavisla ale aj viac roznoroda...
K

krikri
Registrace: 3/2010

on ale vůbec nepsal, že by měl v oblibě americké filmy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

mám už druhý měsíc a jsem spokojen

Když nepočítám sport, z placené nabídky by mi stačil tento kanál. Filmy, které jsem dřív stahoval z netu, opakování v různé časy + původní znění s titulky, což pokládám za daleko lepší než (obvykle zmršený) dabing. Ze začátku jsem nadával, jak je programová skladba nabitá a nestíhám sledovat, teď už sem tam něco opakujou na můj vkus až moc, ale recyklovatelnosti Filmboxu, ap. to zdaleka nedosahuje. Za pajcku měsíčně dobrej kauf.

miwa
Registrace: 8/2010

No s tou programovou ponukou je to tak 50:50, teda u mňa. Záleží na tom, aké filmy preferuješ. V programe sú niektoré naozaj dobré napr. Rembrandtova Noční hlídka, Kurz negativního myšlení, Intimita. No nájdu sa aj iné "skvosty" ako Johnny English alebo Deník Bridget Jonesové.
Je pravda, že filmy sa na môj vkus opakujú dosť často - snáď sa to neskôr zlepší...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Tu je vlastne podstata toho, ci to stoji za to. Ako vidno z odpovedi, pre jedneho to nestoji za naladenie, pre druheho uplne postacuje tento kanal. Preto aj odpoved si musis dat sam. U mna doma napr. film s DVB titulkami nikto pozerat nebude.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Tak je lepšie Sundance HD Polské titulky R^

Vladi
Registrace: 8/2006

krikri má pravdu, ked ti stačia americké drísty tak si zapni pripečenú TV Markízu,Joj, alebo Novu.Pokial máš rád europsky film, tak sa to dá, len tie otravné reprízy.Zopár filmov som videl, je to celkom dobré, no u mňa rozhodne lepšie ako komerčná grátis ponuka na skylinku.Každý ale musí vedieť sám, ved aj na to je tá ochutnávka cez sms, či nie? ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Dal jsem to v SMS na pár dní kvůli klidi doma a stejne na to nikdo nekouká . Prý to číst nebudou a přepnou na NOVU. Já na to ještě taky nekoukal , asi už mi i zkončila nabídka .

standa111
Registrace: 11/2009

@Piller

Ak sa učíš reči, určite využiješ ;) a budeš vďačný aj za opakovanie - nemusíš nahrávať :D

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

neeeeeeeeee jako všechny filmové programy od SPI potažmo od Skylinku

bojda
Registrace: 5/2009

Výborná možnost sledovat film v původním znění s titulky.
Zdokonalit se v cizím jazyce.
Není podmínka předplacení programu třeba na rok.
Zajimavá a prostě jiná produkce než ta prostoduchá emerická.
I emerická p. má svoje kvalitní independent movies.
Skylink dělá dobře, že dává možnost svým zákazníkům vzdělávat se.viz další programy v nabídce(Brava, unitel classic).
Ono čutajících pablbů nebo basket hightowerů už je přespříliš

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

meduzka

a vo tom to je, R^

Ufones
Registrace: 5/2010

Taky jsem si to koupil na měsíc a občas tam je něco hezkýho. Jenže oni vysílaji skoro furt to samý dokola. To je prostě zoufalý.

LubosD
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra