![]() |
|
Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI 5500Nemá někdo přebytečný DO k Humaxu CRCI 5500? Případně zda mi někdo poradí, jaký a zda vůbec půjde nějaký univerzální DO. Děkuji MarcelVěnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....
|
Marcel,
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...Zkus jít na GOOGLE Je spousta prodejců co prodávaj DO.Třeba AME.CZ nebo TV služba Nova Ostrava.Zde můžeš sehnat i originál |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...Podívej se sem http://www.dalkove-ovladace.cz/do-pro-sat-a-dvb-t-humax-c-14_84/humax-rs-101p-dalkovy-ovladac-p-654 |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Marcel z malého mestaMarcel, prečo piješ ? |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Díky za tip na super stránkuděkuji moc za pomoc....Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
|
Marcel,
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...Koukněte na Aukro, je tam jeden k prodeji: http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=humax |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...Marcel, MOŽNÁ by Ti stačil univerzální dálkový ovladač z Lidlu za 169 Kč. Má i funkci učení z jiného ovladače. Já už s ním ovládám mimo vrat všechno. Vantage vzdoroval a přesto podlehl. R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...to je jednoduchý, zahoď i ten Humax a máš to vyřešený a nemusíš nic shánět.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...:))) Vynikající řěšení R^Co múžeš udělat dnes, nech na pozítří a máš dva dny volno. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
MarcelMyslím, že pro CRCI je stejný ovladač jako pro 5400 IRCI. Tak ten ti prodám i s tím Humaxem za 1000 kč. Pecka, né ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...No a pak už můžeš shánět ovladač k 5400..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Martin09Moje zkušenost je taková, že Humax se dá ovládat i třeba Laudmannem od Wonga do 100,-Kč. Pokud Ti stačí přepínat programy, zesilovat, vypínat. Omezeně se dá dostat i do menu. Ten stroj je dost starý, takže by ho měl umět každý dnešní univerzální DO. Ale jak píšu - omezeně. Jinak buď koupit samoučící DO a zajet k někomu pro "výuku", nebo originál http://www.dalkove-ovladace.cz/do-pro-sat-a-dvb-t-humax-c-14_84/humax-rs-101p-dalkovy-ovladac-p-654 za 250 kč bych to ani moc neřešil... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
Stratil som dialkovy ovladaččloveče to užsimal davno reciklovat to je stare musiš ist z dobou , ja som ho mal tiež a to už davno som zlikvidoval a to šlapal dobre dnes je ina doba sat .technike |
maria
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...http://www.aerial.sk/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1277&category_id=309&option=com_virtuemart&Itemid=1 |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...kdyby ti pomohl humax d.o od humax digi2 tak ti ho klidně nechám za nanuk ;) |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
DO mohuprodat , repliku originálu typ IR3473 ,v případě zájmu dej mail |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
DO-Humax 5500Pokud jseš blízko Teplic -Prodává na AVelektronik J.Pejchar original ovladač na Humaxe 5500 za 390,00 ,posílá i na dobírku.Hezké a krásné vánoční svátky. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Ztratil jsem Dálkový ovladač k HUMAX CRCI...Dekuji Vam vsem za rady, zkusim to z webu dalkove ovladace. Jinak Humaxe pouzivam jen pro ladeni signalu u znamych, zvykl jsem si na jeho hodnoty... Doma mam HD Box...Jinak všem krásné Vánoce.... Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
|
Marcel,
![]() |
|
@MarcelSkús najprv pozrieť či nie je zapadnutý v gauči... :)))DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Ovladač humax crci5500Mám ovladač na prodej satelit už nemam tak mi zbyl jen ten ovladač a prodal bych ho za 200,- |
mass
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |