Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Akce slevový kód OMKO

Tak jsem to chtěl využít, ale koukám, že na omku je velmi malý výběr přijímačů a navíc za velmi vysoké ceny. Takže sice slevový kód mám, ale objednal jsem jinde a levněji (od autorizovaného distributora). Celá akce mi připadá jako: "nechci slevu zadarmo". Rv

rejča
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akce slevový kód OMKO

OMKO nemá špatný ceny, ale musí tam člověk nakupovat jako registrovanej na VO.

Pitomec
Registrace: 9/2011

jo, ta to asi bude tím..., koukal jsem jako koncový zákazník :8)

rejča

No, ze by ten VO byl nejaky terno....

J a
Registrace: 7/2005

Asi jak u čeho, já tam zase nekupuju všechno. Ale u toho co jo, tak mají cenu dobrou.

Pitomec

Jako VO jen za hotové a ani nepovolí platit kartou,protože jím sražejí marži....aspoň v práglu.Takže ,když jsem bral 4x dream 800hd tak jsem musel mít asi sebou kolik peněz?A to teprve když jsem jednou reklamoval dream tak to byl mazec,moje chyba,špatně jsem to nahral atd.Nakonec se podívali do odběru kolik jich firma kopila tak sklapli a ve výsledku reklamace zjistili,že byla vadná hlavní deska v boxu.

Fanyn
Registrace: 11/2007

To je normální skoro všude, třeba Softcom totéž, platba kartou jenom při MO cenách.

Pitomec

Taky mi to připadá jako kdyby už nevěděli jak zvýšit prodej u Omka. Nevím jak v Praze, ale v Brně Tuřany mají ceny dost vysoké, proto nákup zboží je tam aspoň pro mne nemožný a to i se slevovým kuponem - jak už je výše psáno.

člověk
Registrace: 3/2006

Atos

poslední dobou pěkně vyšrouboval VO ceny, dnes jsem bral Inverto bu twin ks/422,-Kč a držák lnb pro multibeam e-85 ks/111,-Kč :O kdejaký e-shop je levnější, jo a platí se samozžejmě cash jako všude ve VO...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

re: .....

Já tam beru Fuby.Jinak to,že se platí i VO hotově jim jen schvaluji,neboť vím jak jsme tady na tom s platební morálkou.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Airtime

Omko na VO nic moc. Určité konkrétní jednotlivosti tam mají dobrou cenu, ale zbytek utek. To, co je pro VO kromě ceny důležité, tedy kvalitní podpora, servis a reklamace, to dneska aby člověk pohledal...

AirTime
Registrace: 4/2010

Dobre uz bylo,zadne VO uz nebudou (resp.tak jak zazivate je to o cca 2,5 Kc bez DPH lepsi nez u normalniho zakaznika:)),protoze ceny jsou e-shopami srazeny do sracek.Aramis i jine firmy zabyvajici se "digitalizaci" pomalu s timto sortimentem skonci.Snad skodit jinde nebudou:) = silnoproud,PZTS+CCTV,EPS...):

hdpe
Registrace: 11/2007

nemusim ani jednoho ani druheho, ale kazdy ma moznost udelat si vlastni velkoobchod ci eshop, najmout si min 20-30 chodicu do prace-darmozroutu a tem zminovanym to poradne natrit,

rj45
Registrace: 6/2007

když jsem byl

blbej jsem bral v Omku kde mám dodnes registraci ale ceny držej hodně vysoko takže i kdyby se sleva zde nabízená sečetla s mojí tak jsou levnější dodavatelé

asi za to dostanu bednu banánů :lookaround:

tonek
Registrace: 1/2009

mimochodem - talířky máte, tak koukněte na ty slevy v UK. Se můžeme jít i s OMKOshopem ...

pf09
Registrace: 8/2010

Akce slevový kód OMKO

To bývalo za starých času nakupovat v omku dnes už poporostly a ceny jsou čím dál větší tam už jsem přestal nakupovat /sežene se vše a všude laciněji/

mila
Registrace: 1/2006

v OMku

jsem nikdy nekoupil ani F-ko,vždy byli dražší průměr českého trhu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

petře

to jsi ale udělal velkou chybu !
protože konektory z OMKA mají menší ztráty !!!

tonek

co se

děje?,zas ti dali vycházky?,vítej zpátky R^ :laughing: R^

pierrepetr

jo za vzorný chování

ale že tebe vypustily před půlnocí ??? :)))

tonek

hrozne rad bych se k tomuto kratce vyjadril...ale nemohu.Snad jen to,ze se zakladatelem tohoto vlakna bohuzel musimsouhlasit....staci googlit...

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

tonek

za to může rodina,přes svátky jsem vypnul mobil a tak už jsem před půlnocí doma R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak přečti

dětem pohádku a né že budou v září čtvrté křtiny!!!

tonek

dětem

už pohádky vyprávějí jejich partneři a křtiny budou dřív R^ :laughing: R^

pierrepetr

To:pierrepetr

Naprosto s tebou musím souhlasit už jsem tu na toto téma rovněž dříve založil vlákno kde už to zdejší admin nemohl rozdýchat tak ho raději ukončil a zavřel /škoda že nezavřel to jeho hlavní na začátku témat které tam neoblomně zachovává/ ,nicméně si myslím že to po tolika negativních odezvách je to reklama spíše kontraproduktivní v neprospěch OMKA a musí si uvědomit že lidé nejsou tak blbí aby nehodili oko na jiné e-shopy u nás či v zahraničí kde je defakto pro koncového zákazníka vše od A-Z levnější než v OMKU.Na druhou stranu se zde zjevně jedná o sponzora paraboly.cz čili sponzor nařídil admin vyřídil

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

@DVB, jistě. A teď "vyřídím" i tebe. Ty tvé výmysly mě zrovna přestaly bavit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra