![]() |
|
Akce slevový kód OMKOTak jsem to chtěl využít, ale koukám, že na omku je velmi malý výběr přijímačů a navíc za velmi vysoké ceny. Takže sice slevový kód mám, ale objednal jsem jinde a levněji (od autorizovaného distributora). Celá akce mi připadá jako: "nechci slevu zadarmo". Rv |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Tomik535ale to nestačí jen tak někomu zavřít hubu,teď si každý může přečíst,že svůj názor zde nelze bez trestu prezentovat,chce to smazat celé,ale to je tvé rozhodnutí a ostatním nezbývá,než ho respektovat,hezký den R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Akce slevový kód OMKOPetře to nebylo poprvé, zjevně mé minulé vysvětlení nechtěl pochopit, proto já nepochopím jeho opětovné narážky.Kdo chce, si to najde, nebudu mu znova vyvracet jeho domněnky. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535já ,že dostal neobvyklý flastr,nevím,co bylo v minulosti,trošku to beru jako moji chybu,proto se tolik zajímám R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tý jó měsíc !tu předešlou kauzu neznám ?ale holt pořádek musí být i když zvonku to vyzerá na uraženou ješitnost :O :8) :-/ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Akce slevový kód OMKOtonek: to sa ti to lahko keca ze? vazne by som ti odporucil mat tak tyzden na starosti dospelych ludi, ktori sa tu dokazu chovat horsie ako deti v materskej skolke, potom tu mozes pisat o jesitnosti...vobec tu polemizujete o blbostiach, v roku pana 2011 ked clovek ma moznosti objednat snad i zo severnej koreii, mne akcie typu zlava ci uz predrazena alebo nie netrhaju a nezvysuju krvny tlak, mam zaujem kupim, nemam idem dalej a neriesim ... a skusenosti? no pokial neposlete niekam peniaze a tovar nikde, tak skusenosti su vzdy len pozitivne, moze sa este nieco horsie stat? ... v podstate ano, namiesto primaca tehla v krabici, no ale to potom ma clovek aspon tu tehlu, inak ma tak hole to... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexpromiň,že se do toho zapojuji,sice jsi nám vysvětlil,že drahá firma je spolehlivá firma,což není pravda,tady šlo o ten hnusný flastr,což nezasvěcený nechápe,ani já,hezkou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Akce slevový kód OMKOTak som bol zo začiatku jemne nsr.tý, že pre slovákov táto akcia neplatí, ale ako čítam z reakcií, nemám za čím banovať. Osobne keď kupujem nejaký výrobok (v spojitosti so sat príjmom), a poznám jeho technické parametre, prihliadam pri jeho kúpe aj na rýchlosť dodania, skúsenosti ostatných s daným výrobkom pri prípadnej reklamácii u predávajúcej firmy, výškou balného, poštovného a pod. A prípadných pár Eur navyše ma z biedy nevytrhne... :laughing:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Akce slevový kód OMKOpierrepetr: ja nemam potrebu obhajovat danu firmu, ale myslim, ze 99.9percenta firiem ma co to za usami, a asi by sme tazko hladali firmu, ktora vyhovela ku spokojnosti vsetkych zakaznikova ako som napisal, ja ako zakaznik mam na vyber, bud ma ponuka zaujme a kupim, alebo idem o dum dal btw to by sme tu ako v pripade tejto firmy mohli zacat rozoberat dalsich velkych hracov na trhu, a napriklad ich "kvalitnu" sw podpora pre produkty ktore tzv vyhradne distribuuju ze? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfíkukdyby jsi mne nejmenoval tak nereaguji ale ze slušnosti:já bych admina nedělal ani za peníze! do nového roku Tobě i jiným přeji ať to s námi vydržíte! Ostatní kidy ku konci roku již začínají výše. Já stejně do týhle hospody chodím čím dál méně a k tématu Omko se více nevyjadřuji. Zduř T. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Akce slevový kód OMKOJa som sa raz vyjadril a tyzden som oddychoval.Ale nemozem povedat,ze to nebol spravny pristup adminov. Kazdy si svojho chlebodarcu musi chranit. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |