Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

10 najlepších 32-palcových LCD TV na svete

Philips 32PFL9705, Priamy LED má jedinečnú kvalitu obrazu, je to najlepší 32-palcový TV všetkých čias!zdroj: http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/philips-32pfl9705-710993/review?artc_pg=4

BATISTUTA
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 10 najlepších 32-palcových LCD TV na svete

visper: můžeš dát odkaz na ten průzkum? Jsou tam i prodeje v různých uhlopříčkách? Ono je to jednoduché, plazmy se dělají od 42´ (37´ plazmu jsem už nikde v prodeji neviděl) Takže menší uhlopříčky jsou pouze pro LCD.

Vagi
Registrace: 9/2007

Visper kecá...

Visper kecá bludy. To je jeho osobní průzkum na jeho rodině, jinak nic jen tápání R^

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Nikdy nekecám. Zdroj byl teletext ČT1, ale nevím jestli to tam ještě bude. Myslíte, že by nějaký výrobce šel s cenama dolu kdyby se prodeje dařily?

visper
Registrace: 5/2008

@Tomik007:)

Do kuchyně si kup třeba český typicky česky znějící Changchong, enem bacha na páru z hrnce a do pracovny Panák dělá 37" pdp. A páč tv mám jenom v obýváku, v ostatních růmech je tv zakázána, tak je mi šumák, kde co máš. Pro mě za mě dělej bobek klidně u Ninja faktoru nebo FULLHDiTVH@VNA njůz rům z horní dolní a o půlnoci se sprchuj s LEO holkama v koupelně. Primární TV bude vždy v obýváku. Někdo si bez TV ani pérdel neutře pane Hrábě. :)))) Každý má svoje oči, svoji inteligenci a svoji důvěřivost ve svého odborného Datart prodavače z oboru. A tak si každý vybere, co mu vyhovuje. Co si budeme povídat, spousta lidí v minulosti vykouzlila ze svých CRT tak hnusnej obraz ke spokojenosti svojí, že je jim jedno na co čučí teď. :))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Neexistuje žiadna uniknúť fakt, že 32PFL9705 stojí takmer trikrát niektoré 40-42in televízory.

Na druhú stranu, je to najvýkonnejšie, najviac funkciami nabitý 32in nastaviť, aký sme kedy videli, pomocou skutočne špičkovou technológiou, ktorá zaisťuje vynikajúci obraz a zvuk. Tak sme myslím, že je to klasický prípad, ak chcete najlepší, stačí zaplatiť.

BATISTUTA

Ospravedlňujem sa,týmto prekladom!!Google!

BATISTUTA

Meduzka, přesvědčil jsi mě, to je bez debat.
A mimochodem "panák" žádné pdp 37 nedělá, ale to je jedno, stejně jsi to všechno akorát slyšel před kostelem. Přece jen, každý na ta svá moudra přišel jinak..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Visper kecá...

To ti tak žeru...ČT 1.Jedna pani povídala...že? :laughing:

Magicial

Magicial

V době šlechticů znamenalo někomu říct, že kecá jasnou výzvu na souboj. Ale v dnešní době obyčejných šmejdů je to normální, jak to vidíme i u politiků. Budiž ti odpuštěno. Pokud nevěříš, že prodej plazem klesá a pohybuje se jen kolem 10%, tak se poptej u svého obchodníka.

visper

@visper

Klesá to je jasné. Ale ne tak jak si psal ty, ani náhodou. A já jsem prodejce tak vím o čem mluvím. LCD předražené kolem 50 000 korun nikdo nekupuje, jen ty šmejdy za pár kaček.Ale zde na této stránce se bude být do hrudi každý, jaký má kvalitní LCD. LCD ve vyšší cenové hladině např.. Philips nebo Samsung D 8000 měj kvalitní obraz.Ostatné stojí za dýmku moču.Potom radeji plazmu za pár korun.Měj se.

Magicial

...jáááj - predajaca - pozooor, utekajmeeee, pred nestrannými názormi!!! R^ Rv :laughing: :bigeyes:

P. S.: predajca v postkomunistickej krajine - hotové nešťastie - minimálne do roku 2031!!! Prirodzený vývoj ani výber sa nedá urýchliť!!! :bomb:

brga
Registrace: 9/2009

S tím souhlasím, asi 65% lidí u nás kupuje levné šmejdy pod 10 tisíc. S tím ale nic nenaděláme.

visper

Do obchodov chodím zásadne 100% pripravený a predajcov sa pýtam čokoľvek len preto, aby som zistil kde sa v skutočnosti nachádzam... :)

brga

@brga

100 percent pripravený, neverím....u mńa neprideš pripravený. Aj keby si prišiel kúpiť len kabel HDMI za pár éček tak ta otočím že odideš s nakupom za pár stovák éček...neber predajcu ako predajcu. Jeden je ten ktorý len predáva a tam možeš machrovať a druhý je, čo si otestuje výrobok, predáva ho a je zaroveń majiteľom "krámpu". Tak sa ukľudni,a šúchaj nožičkami- priateľu!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

...presne to si myslí každý predajca - vitaj v priemernom klube priemerných predajcov... Rv

brga

@brga

Omyl, ale nechám Ťa v ňom.... :)

Milan C

...stále potvrdzuješ to, čo mám už overené...

brga

Přesně tak, brga...

Prodavačů je dobré se ptát jen pro představu o kvalitě obchodu a personálu. Zrovna dneska jsem vlezl do Datartu pro CAM modul do televize LG. Jdu najisto, protože tenhle modul beru do tohohle typu TV už počtvrté. A u pultíku povídám prodavači celou větou: Potřebuju CAM modul do televize LG 37... A borec mi sebevědomě skočí do řeči: Typ televize mě nezajímá, řekněte mi akorát, jaký je váš satelitní provider! Tak povídám, že jako Skylink. A borec mi hned cpal ten jejich slavný Neotion, který je zrovna v téhle televizi tuhý jak štolverk. :-) Holt odborník, no...

Louskacek
Registrace: 3/2007

Musíš chodiť inam a nie do....a stojím si za svojim!!! :)

Milan C

Fakt úsmevné téma založené pred koncom roka, a popravde úplne zbytočné. :lookaround:

Len tak ďalej. Veď nakoniec sa to pri takomto presadzovaní svojho názoru vždy zvrhne na vzájomné napádanie a osočovanie.

Aspoň pred koncom roku by si mohli dať niektorí unudenci pokoj :D PF 2012 :D

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Přesně tak, jen to vysvětli některým dospívajícím, že nemají pravdu a netřeba házet prodejce do jednoho pytle. Navštívil jedno-dvě obchodní centrum jako Dat... či Na... a je moudrý. To snad ne. Třeba jet jednoznačně k odborníkům.
Takže unudenci, vše nej v roce 2012 a amterizmus nechat doma v gauči. :)

Magicial

10 najlepších 32-palcových LCD TV na svete

Tomik535,alfasex,(žiadam o uzavretie alebo vymazanie ,vlákna!) nemá nič, spoločné , 10 najlepších 32-palcových LCD TV na svete! o čom Tu, píšu!!! :fuming:

BATISTUTA

No hlavně se z toho nepokakej. Proč jsi ho pak zakládal.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

brga

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Magicial
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra