Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto

Mate někdo skušenosti s tímto příjmačem?jdou tam ACkarty od skylinku?nebo jen irdeto?diky za odpovědi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frenk2
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto

tiez nerozumiem preco je pod recenzziou zamknuta diskusia ...cely ten clanok bez komentov inych ludi vyznie ako lacny reklamny clanok kde nieco vychvalia a nedovolia oponovat (alebo potvrdit?;)

quix
Registrace: 3/2006

Karty jedou ICE i Irdeto , co to je ACkarta ?

showboy
Registrace: 7/2008

a o tm to je, ne? :) Kdyz si to "recenzuje" sam prodejce, co by jste cekali? :laughing: Jinak box libi, pochopil jsem sypravne ze ma licencovane irdeto a spoucasne umi ukladat ODKODOVANOU nahravku - standardni .TS???

Lucifer
Registrace: 1/2006

zaujal ma ten clanok, mama potrebuje novy sat prijimac, uvazujem, ci jej ho nekupim

mjamriska
Registrace: 4/2003

Nase predajne ho uz realne na pultoch ponukaju cca 2 tyzdne pod znackou vlastnou znackou SkyTec 110 IR za MOC 129 €. Prijimac sa ihned stal najpredavanejsim. Nahravka je samozrejme kodovana vzhladom na licencovane Irdeto. Zatial to chodi stabilne a nebola zaregistrovana ziadna reklamacia /realne to samozrejme uvidime az neskor/.

ACD

@ACD

znamená to, že keď nahrávam priamo na NAS (tak ako píše článok) tak to síce mám na sieti ale nemôžem to prehrať na ničom inom? Napr. priamo na telke v inej izbe?

Ak áno - chápem že to nie je problém boxu ale certifikovanej irdeto čítačky - potom je to skutočne dobrá pomôcka. Ďakujem ale neprosím. Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

HD-BOX FS-9105

HD-BOX FS-9105 nebo 7110 udělá stejnou práci , a záznem je odkodovaný a přenositelný , s Mcasen no problem všechny běžné karty včetně IRD . https://www.parabola.cz/clanky/4303/hd-box-fs-9105-pvr-ctvrty-model-hodne-dobreho-boxu/

showboy
Registrace: 7/2008

Dagy2

Ano je to tak, osobne vyzkousene.

koudelka
Registrace: 4/2009

A jinak spokojenost? Silně zvažuji jeho koupi, bo moje ariva 200 mi začíná silně lést krkem :-/

kenu
Registrace: 7/2010

myslim ze nez ty shity, co mate vestsina z Vas doma, je toto opravdu dobry prijimac s certifikovanym irdetem. od fortisu se neda nic nefungujiciho cekat a navic je to prijimac urceny i podporovany hlavne pro nasince.

rj45
Registrace: 6/2007

jde i domací sdilení karty na dva přijmače?

frenk2

frenk2

nie, nejde. Aspon na SkyTech 110IR nie. Kedze ten hdbox je taky isty, ani tam.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Jelikož je to linux, tak stačí vypnout čtečku Irdeto a nainstalovat vhodný plugin a jedem ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

a co ice karta taky nic?

frenk2

@frenk2

umis cist nebo ne?

rj45
Registrace: 6/2007

takže ok doky?

frenk2

jede jak Irdeto tak ICE, s pluginem cryptoworks i další, bloker, emu.... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@drobeček

Jestli je to takový krám,jak 9200,tak je to zadarmo drahé.Některé příjmače reklamu nepotřebují a prodávají se dobře.HDboxu moc nevěřím.

Prosat
Registrace: 8/2005

prosat

Všechno je to o kvalitě FW, železo mají HDboxy dobré, možná lepší než předraženný drýmbox ;) :)))

drobeček

Nelze srovnávat Dreambox s Hdboxem, ani jednoznačně nemohu říci, že HDbox je krám. Jsou podstatně horší přijímače, a máš pravdu pravdu Prosate prodávají se.

RRabbit
Registrace: 12/2010

Jde na tom Webové zobrazení menu?

Něco jako na Dreamboxu že mohu ovladat přez webové rozhraní přepínaní kanalů a nastavení v menu?

Kultur
Registrace: 3/2010

čtení z ext. HDD

Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde může být problém v načítání některých souborů*.jpg a *.mp3. Externí HDD mám 1T WD, který jsem již dříve používal u Arivy 200 bez problémů. Teď se mi ale ve složce s hudbou zobrazí jen polovina složek a k tomu z té poloviny je ještě půlka prázdná. Podobně jsem na tom s fotkami (přitom všechny pořízené jedním foťákem). Filmy se mi zobrazují bez problémů. HDD původně naformátovaný v PC na NTFS, včera jsem ho zkusil naformátovat znova v HD Boxu a zpět nahrát soubory, ale nic. Stejné soubory s hudbou jsem zkoušel i na obyč flešce, ale také je to nezobrazilo, takže u HDD snad problém nebude.

kenu
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra