![]() |
|
Poděkování TV PRIMATímto děkuji TV PRIMA za skažený Nový rok. Nutnost přelaďování a ještě v tuto dobu je opravdu "dárek" |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMANu,je to prima den po Silvestru a ještě v neděli prelaďovat. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
Orionto je taková práce to přeladit??? No a těm co to nezvládnou bych se na to v neděli vyšlal a museli by nějakej ten den počkat, nebo by jim nezbylo nic jinýho než najít manuál k settopboxu, nebo televizi a naučit se to. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMACo přeladujete? :lookaround:VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAAha,DVB-T...pardon ;)VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMANJ už som mal strach,že to preľaďujete kvôli tomu názvu a ono to sa musí kvôli DVBT.Ešte,že tu Prímu nechytáme v našom regóne. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAOprava:regióne.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAPřeladěním Primy u Skylinku či CS Linku se změní název kanálu, což třeba u Digi neplatí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAMoje lcd to zvládla sama(obyčejný grundig) :bomb: Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAOrion, za tu dobu co najede počítač, vypotíš svůj výtvor a vypneš počítač tak musíš mít dávno přeladěno. Navíc jsi ji mohl předladit dopředu.Jó, jestli ji musíš ladit více lidem, tak to je něco jiného. Ale i to šlo dopředu eliminovat. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Orionnechápu, proč si necháš kazit Nový rok. Když ti to vadí, tak nic nepřelaďuj. Bez takových TV jako je Prima se dá žít. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMAPřesně tak, za poslední rok jsem se na tu TV díval snad 5x, a to ještě že to zapnul někdo jinej a nechtělo se mně to přepínat jinam. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Podakovanie TV PRIMANeviem čo tu stále riešite.Ved každý lepší STB alebo TV s dig.tunerom má funkciu "STAND BY search " čo znamená že AUTOMATICKY naladí pokaždé nové programy v DVB-T príp.DVB-C zaleží aky tuner ma TV. Ja osobne som nemusel ladiť nič.Funkcia STAND BY search zapnutá naladilo samé iba pozíciu som musel upraviť podľa seba. PS: LED TV Panasonic |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Jak na Nový roktak po celý rok.Takže celej rok budeme přelaďovat a Orion bude celej rok nas***ej. :-D Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Mnozí to zjevně nechápouSerou mně lidi, kteří si to sami přeladit neumí a musí to mít hned. A za to může Prima. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
OrionA ty poskytuješ nějaký EXPRES Servis?Já bych počkal až zavolají a řekl bych, že zrovna nemám čas neb se léčím po Silvestru. Jenže to by se také mohlo stát, že netrpělivý zákazník se podívá do manuálu a zjistí, že naladit to není až zase takový problém. A ty bys byl dobudoucna bez kšeftu, viď? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMATak pri DVB-T stacilo preladit 1 kanal, my s DVB-S(2) sme museli preladovat skoro vsetky slovenske a aj par ceskych bezplatnych kanalov a teraz pride dalsie velke preladovaniena konci mesiaca - a ak ma niekto 4-5 prijimacov, prip. ak niekto musi chodit do par desiatok domacnosti a v kazdej je niekolko prijimacov, tak to sa neda ani porovnat s naladenim 1 kanala v DVB-T. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Poděkování TV PRIMA.. a za každý přístroj vezme nějaké to euro.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |