Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED Samsung 116 cm

Ahoj lidi, prosím o radu nebo pomoc s výběrem LED TV kolem 116 cm. Nějak se rozhoduji ohledně typu UE46D6100 nebo UE46D6530. Jedna za cca za 24 tis. a druhá cca za 29 tis.
Zdá se mi, že pořádně nevyužiji ten plný internet a asi by i postačovala 200 Hz, ale třeba jsem na velkém omylu.
Proto prosím o nějakou radu k čemu se přiklonit. Nebo opustit uplně myšlenku na samsung a jít do jiné značky ?

novotnj
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

Luboš

Tak ten můj paňák (ani nevím co to vlastně mám, asi g20???) zvládá 5/6 bez problémů :lookaround: (23.5E 11,817/V)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: LED Samsung 116 cm

je to veľmi rozličné z pohľadu jedinca,každému sa páči úplne iný obraz a každý má úplne iné nastavenie.

Najdôležitejsie,samozrejme s prihliadnutím na financie je aby sa obraz páčil Vám osobne,Vy to budete pozerať a nikto iný.

Niekedy skutočne dosahuje lepší dojem Plasma inokedy LED a neexistuje dobrá rada,vždy to je o kompromisoch a samozrejme pemiazoch :8)

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

ahoj, mám D6530 už od léta. mám na tom motor a integrovaný sat tuner jede bez problémů. ano přepínání kanálů je možná o 1/4 vteřiny pomalejší než na mém Vantage u druhé tv, ale to mě teda vůbec netrápí. můžete mi prosím někdo napsat důvody, proč sat tuner v samsungu je podle vás to nejhoší na trhu? já jsem spokojený

pejvl2
Registrace: 7/2009

diky vsem za rady, asi to nechám na menželce :)))

ale asi vyhraje ten samsung 6100

novotnj
Registrace: 1/2011

@pejvl2. Točíš motorem přes USALS?? Zvládá to ten Samsung? Dík.

Casio
Registrace: 1/2006

jj, točim usals a v pohodě

pejvl2
Registrace: 7/2009

Teda to jsou rady:
"plasma má daleko lepší obraz, kontrast všechno... a když přiškrtíš barvy a kontrast, tak nebude mít ani spotřebu jako cirkulárka" :)))

.................

kaspi

pejvl2, tak na to musím mrknout do menu...nějak jsem to tam neviděl, protokol 1.3.

Casio

eemil

Re: U ledkovýho LCD se dá bez problému dostat pod 100w.

To ano, ale taky u uhlopříčky pod 100cm. Při větších uhlopříčkách to je pouhé scifi. Dnes už plasma nebo LED se neliší zhruba o víc jak 30 procent ve spotřebě.Tak vem tužku a počítej o kolik to je navíc. Podle spotřeby se nevybírá televize.
Zrovna před chvílí jsem viděl v krámě panaka LCD na SD signálu. Byl to žalostný pohled.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Již tu někdo psal, že koupit jedině nelvyžší model LCD který se jmenuje PLAZMA! R^

sidlo
Registrace: 1/2008

@kuba

Podle spotřeby se dnes nevybírá jen televize,ale i spousta dalších přístrojů...při vzrůstajících cenách energií a životností přístrojů,to nejsou pro někoho zrovna malé částky. A začít můžeš třeba u blbých žárovek_žárovka-úsporka-LEDka.

Harnadek
Registrace: 6/2009

"plasma má daleko lepší obraz" .. :)) - to je konstatovanie asi jak - "Brunetky su daleko krajsie jak blondinky" Ja osobne davam prednost LCD a konkretne Samsungu (50D7000) Pri vybere TV som pouzival rovnake vstupy na roznych TV /sat,terestr, hdmkv../,hral sa s nastaveniami farieb, rezimamy, cital vsetky mozne diskusie na nete a preto som dlhu dobu vyberal a snazil som sa sam seba nejako presvedcit - vsugerovat si, ze plazmy - tie vyssie rady maju krajsi obraz (skusal som ich kopec), ale bohuzial nene... (aj mi to bolo luto, lebo boli o dost lacnejsie...) Ale to boli moje oci, moj pohlad na vec, moj nazor, moje poziadavky.. preto vrdit teraz ze na D700ku nema ziadna plazma nebudem :-)

zdenoh1975
Registrace: 11/2006

Tato témata nemohou nikdy dopadnout jinak :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

LED Samsung 116 cm

Vem hned ty Samsungy 2 a dostaneš se na spotřebu Plazmy,pust je obě a budeš mít i stereo obraz.... :laughing:

Cucerak
Registrace: 3/2008

Vzájemné přesvědčování jestli plazma nebo LCD je úplně zbytečné. Když se chci oženit, tak si musím ujasnit svoji orientaci (homo nebo hetero) a nedám na žádné rady co je lepší. ;) Při koupi TV si musí každý vyzkoušet jestli má plazmové nebo LCD oči. Princip zobrazování je naprosto odlišný. LCD zobrazuje hotové snímky jako v kině, plazma zná jen dva stavy svítí-nesvítí a odstíny musí vyblikávat. Výsledný obraz se tvoří až v mozku. Někomu to velmi vadí a někomu to velmi vyhovuje. Nevnucujte své názory té druhé skupině, každý to vidí jinak.

visper
Registrace: 5/2008

Pories si tento model SAMSUNG ue55D8000 a mas po starostiach.

fakmen

@visper

napsal jsi to dost dobře, souhlas R^

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Samsung

Mám také zálusk na Samsung LED UE46D8000, mám dobrou cenovou nabídku na Samsung LED UN46D8000, nevíte jaký je mezi nima rozdíl, je to jenom určení pro různý trh a bude UN u nás chodit bez problému?

ferdad
Registrace: 3/2011

Každý den chodím po několika zákaznících a vidím jakoů kdo má TV, denně přečtu několik recení odbírám několik odborných časopisů, chodím samozřejmě i po značkových obchodech s elektronikou, ale vždy se těším domů abych se podíval na moji FULL HD PLAZMU. Plazma s těch všech TV má nejlepší a nejvěrnější obraz a že, má o něco vyžší spotřebu než LCD nebo LedLCD mi vůbec netrápí.(má zase nižší prodejní cenu a dnešní plazmy se spotřebou již srovnaly s LCD)
TV jsem kupoval kvůli obrazu né k vůli spotřebě.
Nenechte se masírovat reklamou a vyzkoušéjte si to na vlastní oči.
Zatím PLAZMU v obraze LCD nepřekonaly a co bude následovat, jako OLED a jiné se ukáže.

sidlo
Registrace: 1/2008

sidlo

R^ R^ R^ :8)

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

sidlo

My ti to věříme, ale popisuješ co vidíš ty tvýma očima. Každý to tak vidět nemusí. Já vidím na dobrém LCD a dobré plazmě stejný obraz, ale když k tomu pozvu 10 lidí a nebudu je ovlivňovat, tak asi 7 se vyjádří pro LCD a 3 pro plazmu.

visper
Registrace: 5/2008

Odebírat můžu 20 odborných časopisů,pročíst 100 recenzí,ale pokud vidím,že plazma bliká,tak bliká.S tím žádný mudrc nic nenadělá.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Antoš

souhlasím s tebou,proto jsem si koupil plazmu,co nebliká R^ :laughing: R^
visper-"Výsledný obraz se tvoří až v mozku"
tak jsem to nafotil,mám totiž foťák s mozkem,obraz perfektní a ani moc nebliká R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Čím jsi fotil? Délka expozice?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to sidlo: Pokial sa mi paci ostrost, podanie cistych sytych farieb a proste obraz ako celok LEDkovej serie highend Samsungov, nepresvedcis ma na tu "najvernejsiu a naj" plazmu... sto oci, sto nazorov..
A nikto ma reklamou nemasiroval. Proste som isiel ne podla casopisov, ale podla vlastnych skusok, fyzickych porovnavani, pokusov o upravu nastaveni tv atd... A velmi rad by som si chcel vybrat plazmu to mi ver.. /dost by som usetril/
btw: bavime sa pri "krmeni" TV obstojnou kvalitou - teda fullhdmkv, hdsat, prinajhorsom SD od lepsieho providera v dobrom HD stroji... (na digi jedine plazma vo tem pokoj) :8)

zdenoh1975
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra