![]() |
|
LED Samsung 116 cmAhoj lidi, prosím o radu nebo pomoc s výběrem LED TV kolem 116 cm. Nějak se rozhoduji ohledně typu UE46D6100 nebo UE46D6530. Jedna za cca za 24 tis. a druhá cca za 29 tis.Zdá se mi, že pořádně nevyužiji ten plný internet a asi by i postačovala 200 Hz, ale třeba jsem na velkém omylu. Proto prosím o nějakou radu k čemu se přiklonit. Nebo opustit uplně myšlenku na samsung a jít do jiné značky ? |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
LubošTak ten můj paňák (ani nevím co to vlastně mám, asi g20???) zvládá 5/6 bez problémů :lookaround: (23.5E 11,817/V)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmje to veľmi rozličné z pohľadu jedinca,každému sa páči úplne iný obraz a každý má úplne iné nastavenie.Najdôležitejsie,samozrejme s prihliadnutím na financie je aby sa obraz páčil Vám osobne,Vy to budete pozerať a nikto iný. Niekedy skutočne dosahuje lepší dojem Plasma inokedy LED a neexistuje dobrá rada,vždy to je o kompromisoch a samozrejme pemiazoch :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmahoj, mám D6530 už od léta. mám na tom motor a integrovaný sat tuner jede bez problémů. ano přepínání kanálů je možná o 1/4 vteřiny pomalejší než na mém Vantage u druhé tv, ale to mě teda vůbec netrápí. můžete mi prosím někdo napsat důvody, proč sat tuner v samsungu je podle vás to nejhoší na trhu? já jsem spokojený |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmdiky vsem za rady, asi to nechám na menželce :)))ale asi vyhraje ten samsung 6100 |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cm@pejvl2. Točíš motorem přes USALS?? Zvládá to ten Samsung? Dík. |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmjj, točim usals a v pohodě |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmTeda to jsou rady:"plasma má daleko lepší obraz, kontrast všechno... a když přiškrtíš barvy a kontrast, tak nebude mít ani spotřebu jako cirkulárka" :))) .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmpejvl2, tak na to musím mrknout do menu...nějak jsem to tam neviděl, protokol 1.3. |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
eemilRe: U ledkovýho LCD se dá bez problému dostat pod 100w.To ano, ale taky u uhlopříčky pod 100cm. Při větších uhlopříčkách to je pouhé scifi. Dnes už plasma nebo LED se neliší zhruba o víc jak 30 procent ve spotřebě.Tak vem tužku a počítej o kolik to je navíc. Podle spotřeby se nevybírá televize. Zrovna před chvílí jsem viděl v krámě panaka LCD na SD signálu. Byl to žalostný pohled. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmJiž tu někdo psal, že koupit jedině nelvyžší model LCD který se jmenuje PLAZMA! R^ |
sidlo
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@kubaPodle spotřeby se dnes nevybírá jen televize,ale i spousta dalších přístrojů...při vzrůstajících cenách energií a životností přístrojů,to nejsou pro někoho zrovna malé částky. A začít můžeš třeba u blbých žárovek_žárovka-úsporka-LEDka. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cm"plasma má daleko lepší obraz" .. :)) - to je konstatovanie asi jak - "Brunetky su daleko krajsie jak blondinky" Ja osobne davam prednost LCD a konkretne Samsungu (50D7000) Pri vybere TV som pouzival rovnake vstupy na roznych TV /sat,terestr, hdmkv../,hral sa s nastaveniami farieb, rezimamy, cital vsetky mozne diskusie na nete a preto som dlhu dobu vyberal a snazil som sa sam seba nejako presvedcit - vsugerovat si, ze plazmy - tie vyssie rady maju krajsi obraz (skusal som ich kopec), ale bohuzial nene... (aj mi to bolo luto, lebo boli o dost lacnejsie...) Ale to boli moje oci, moj pohlad na vec, moj nazor, moje poziadavky.. preto vrdit teraz ze na D700ku nema ziadna plazma nebudem :-) |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmTato témata nemohou nikdy dopadnout jinak :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
LED Samsung 116 cmVem hned ty Samsungy 2 a dostaneš se na spotřebu Plazmy,pust je obě a budeš mít i stereo obraz.... :laughing: |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmVzájemné přesvědčování jestli plazma nebo LCD je úplně zbytečné. Když se chci oženit, tak si musím ujasnit svoji orientaci (homo nebo hetero) a nedám na žádné rady co je lepší. ;) Při koupi TV si musí každý vyzkoušet jestli má plazmové nebo LCD oči. Princip zobrazování je naprosto odlišný. LCD zobrazuje hotové snímky jako v kině, plazma zná jen dva stavy svítí-nesvítí a odstíny musí vyblikávat. Výsledný obraz se tvoří až v mozku. Někomu to velmi vadí a někomu to velmi vyhovuje. Nevnucujte své názory té druhé skupině, každý to vidí jinak. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmPories si tento model SAMSUNG ue55D8000 a mas po starostiach. |
fakmen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@vispernapsal jsi to dost dobře, souhlas R^zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
SamsungMám také zálusk na Samsung LED UE46D8000, mám dobrou cenovou nabídku na Samsung LED UN46D8000, nevíte jaký je mezi nima rozdíl, je to jenom určení pro různý trh a bude UN u nás chodit bez problému? |
ferdad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmKaždý den chodím po několika zákaznících a vidím jakoů kdo má TV, denně přečtu několik recení odbírám několik odborných časopisů, chodím samozřejmě i po značkových obchodech s elektronikou, ale vždy se těším domů abych se podíval na moji FULL HD PLAZMU. Plazma s těch všech TV má nejlepší a nejvěrnější obraz a že, má o něco vyžší spotřebu než LCD nebo LedLCD mi vůbec netrápí.(má zase nižší prodejní cenu a dnešní plazmy se spotřebou již srovnaly s LCD)TV jsem kupoval kvůli obrazu né k vůli spotřebě. Nenechte se masírovat reklamou a vyzkoušéjte si to na vlastní oči. Zatím PLAZMU v obraze LCD nepřekonaly a co bude následovat, jako OLED a jiné se ukáže. |
sidlo
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
sidloR^ R^ R^ :8)Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
sidloMy ti to věříme, ale popisuješ co vidíš ty tvýma očima. Každý to tak vidět nemusí. Já vidím na dobrém LCD a dobré plazmě stejný obraz, ale když k tomu pozvu 10 lidí a nebudu je ovlivňovat, tak asi 7 se vyjádří pro LCD a 3 pro plazmu. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmOdebírat můžu 20 odborných časopisů,pročíst 100 recenzí,ale pokud vidím,že plazma bliká,tak bliká.S tím žádný mudrc nic nenadělá.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Antošsouhlasím s tebou,proto jsem si koupil plazmu,co nebliká R^ :laughing: R^visper-"Výsledný obraz se tvoří až v mozku" tak jsem to nafotil,mám totiž foťák s mozkem,obraz perfektní a ani moc nebliká R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmČím jsi fotil? Délka expozice?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LED Samsung 116 cmto sidlo: Pokial sa mi paci ostrost, podanie cistych sytych farieb a proste obraz ako celok LEDkovej serie highend Samsungov, nepresvedcis ma na tu "najvernejsiu a naj" plazmu... sto oci, sto nazorov..A nikto ma reklamou nemasiroval. Proste som isiel ne podla casopisov, ale podla vlastnych skusok, fyzickych porovnavani, pokusov o upravu nastaveni tv atd... A velmi rad by som si chcel vybrat plazmu to mi ver.. /dost by som usetril/ btw: bavime sa pri "krmeni" TV obstojnou kvalitou - teda fullhdmkv, hdsat, prinajhorsom SD od lepsieho providera v dobrom HD stroji... (na digi jedine plazma vo tem pokoj) :8) |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |