![]() |
|
Motor vs.multifokusřeším problém, jestli mám přejít od motoru k multifokálnímu příjmu...motor zase tak často nepoužívám,ale jen proto,že se mi nechce čekat až se to uráčí otočit...a ta doba!Na druhou stranu tím zase přijdu o možnost "lovit" na orbitu...parabolu k tomu mám, jen dokoupit pořádné LNB a nainsatalovat to...je tu někdo kdo už takto od motoru přešel a nelitoval potom?Chci 26-23-19-13 |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokusTak si dej ten multifokus na ten motor.Bez 26E.Ty tři pozice jsou nejsledovanější tam budeš stát a přepínat diseqem.A když budeš chtít si občas zatočíš jinam.Měl jsme to tak dlouho bez jediného problému (viz galerie zde). Motoru bych se nezbavoval nevíš co se kde šustne a pak budeš jen koukat z okna ;) ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokusRiesil som podobny "problem". Mal som motor, potom som presiel na multifocus, mal som ho na 8 druzic. Samozrejme po nejakej dobe som nebol spokojny lebo presne ako pise pat nieco sa niekde objavilo a ja som tam nemohol. Tak som skombinoval multifocus s motorom (mam dve paraboly). Aktualny stav je ze som sa vratil uplne na zaciatok. Dal som motor na vacsiu parabolu a som spokojny. Ale je pravda ze obdobie robenia rekordov v pocte prepnuti za minutu uz mam za sebou. Teraz pri tv vacsinou spim :))) |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokusJá jsem byl zarytej multifokusák /26, 28, 23 a 19/, pak jsem přešel k motoru /topfield si nerozuměl s přepínači / vadilo mi to čekání, skončil jsem se dvouma parabolami na motorech /jo, jsem trochu blázen, ale co s tím vybavením které se za ty roky nashromáždilo/, s jednou točím kolem 23, s druhou kolem nilesatu 7W. Největší legrace je, že kvůli novému přístroji hlavně koukám na dvb-t /t2 už skončila/, čeká mě koupě vu+ultima a vysoká škola linuxu. :)Skombinuj motor se šilháním a budeš mít všechno, jak už napsal milan69 Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokustak na 26-23-19-13 by bol naco motor? ved to sa vpohode spravi multifocus na obycajnu 80tku parabolu |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokus26E na 80tku, no ja ti nevim Bohumile🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
co je lepsie?Ak bez motoru, tak multifokus, alebo toroidna? Vyhody / nevyhody?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
lepsieje to se zelím, červeným |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokus...a nie so šípkovou omáčkou?! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokusPřece nemůžete klást otázku to, nebo to...Záleží na umístění, větru, atd. T90 je skvělá, ale jen tak za okno ve 12 patře se ta "kráva" nevejde. A multifokus na 80 parabolu s arabsatem je taky hovadina. Je to opravdu individuální...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
niekto sa uz nemoze dockatNedela, 20.00 hod. TV Novaze? Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
to uriPředpokládám, že v 6 poschodí fičí, nemůžeš tam dát nic velkého /T90/, takže motor. Nasadíš na držák a točíš, nemusíš nic nastavovat. Anebo hodit multibeam 85, nastavit si ji někde na zemi a pak celou sestavu "nastřelit" na držák. Najdi si nějakého šikovného člověka, co Ti to namontuje a nerozumuj. Anebo taky můžeš vypadnout z okna. /A jsme zase tam, kde jsme byli... :))) /Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@uriAk máš výhľad 270° od západu 30°W smerom na východ po 60°E, tak veľa zaujímavých satelitov veru nemáš..., pokiaľ nedáš parabolu nad strechu. :laughing:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Motor vs.multifokusdíky za rady, dát tam twin LNB to mně nenapadlo,je to skvělý nápad...znamená to ale,že na Astru 19 se nebudu točit motorem,ale musím tam zadat DISEc.A nevím,jestli to u mého Optiboxu Koala jde- jedna družice na motor, druhá na DISEc...a taky namontovat přepínač... |
Piller
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokus...ja mám motor a stanice zoradené podľa družíc - takže mi točí motorom iba občas, keď prechádzam "cez družice"... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokuszjistil jsem že nelze kombinovat multifocus a moptor,je to nesmyl.DISEC se vždy řídí motorem jako první.Díky hoši za další skvělou radu.Když jsem přišel do OMKA a chtěl koupit twin na dvě družice,a řekl jim, že mám motor,tak se mi vysmáli a řekli že to nelze takto kombinovat protože by se to hádalo.Takže to je vše,téma uzavírám. |
Piller
![]() |
|
ty das na domnenku podavace z omka ?radsi studuj sam - mas internet, ze? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Motor vs.multifokuspiller-radsej studuj a chod tam,kde tomu rozumia(bohuzial malo kde).Pre mna je idealne riesenie co mam doma-jeden stb multifocus pre clenov rodiny,druhy stb-motor pre mna(samozrejme vyuziva ho aj rodina),planujem este vybrat jeden stb zo skrine iba na radia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
![]() |