Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registrovat Skylink pro ČR nebo SR?

Mám již pár let kartu CS Link - region ČR (ale možná s ohledem na plánované vypnutí HD u CS Linku časem využiju migrace na Skylink) a protože mám 2 tunerový přijímač, pořídil jsem si před vánoci druhou kartu Skylink ICE. Už musím provést registraci a váhám, zda ji registrovat pro region ČR nebo SR s ohledem na příjem neplacených českých a slovenských TV. Je v současnosti nějaký rozdíl na Skylinku v tom, co mi bude fungovat po registraci pro ČR vs. SR?

Markil
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Registrovat Skylink pro ČR nebo SR?

V dnešní době je to úplně jedno, programová nabídka je zcela stejná. R^

Casio
Registrace: 1/2006

Tak pak bych si dal SK, abych měl oba regiony, kdyby se něco změnilo časem. Ale opravdu jdou dnes pro SK karty na Skylinku všechny české programy vč. včech programů Novy (HD), Primy, Barrandova apod.?

Markil

RE:Registrovat Skylink pro ČR nebo SR?

CS Link nechce rozšiřovat nabídku. Zákazníkům umožní migrovat na karty Skylink-Keď si tento článok prečítaš,prídeš na to,že je to jedno.

pego097
Registrace: 3/2011

TV Nova a slovenští operátoři

Možná budeme zanedlouho pro sledování všech neplacených stanic potřebovat dvě karty viz článek zde http://medialne.etrend.sk/digitalne-spravy/nova-chce-zo-slovenska-odist-aj-zalobou-operatorov.html

Oskarek1
Registrace: 1/2007

Díky za odpovědi, ale to vím :-) Jde mi jen o to, jestli si k českému CS linku přidat slovenský nebo český Skylink... Jak to bude do budoucna nikdo neví a nemá cenu spekulovat... Pokud se nepletu, tak na českém Skylinku mi dnes půjde ze slovenských stanic vše včetně HD Markýzy... Nejsem si ale jistý, jestli dnes jsou na slovenském Skylinku všechny české programy (vč. HD verzí). Pokud ano, dal bych si druhou kartu jako SK...

Markil

Včetně HD programů, nabídka je totožná pro SK/CZ region!

Casio

jednoznačne

druhú krajinu, domáce idú aj v DVB-T ... DM7020HD (S2+T/C) to istí

mmc

Sk region idu vsetky ceske hd aj sd na Skylink ;)

MarkYza sa spravne pise Markiza :))) s tym ypsilonom to vyzera fakt hrozne Rv

HornetF18
Registrace: 10/2011

Začínalo sa s dvoma kartami pre SK a CZ region a tak sa asi aj skončí, čo je dosť smutné... Samozrejme bol by som rád, aby sa tak nestalo. ;) Jediné plus je, že cena kariet sa postune znížila. 3990 Kčs za jednu kartu bolo fakt dosť...

A pre tých čo chcú vedieť čo je to markýza:

http://www.google.sk/search?q=mark%C3%BDza&hl=cs&rlz=1C1_____csSK447SK447&site=webhp&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=QzkKT9PyCIzrOcz3_M4M&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=681

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ajá myslel, že je to francouzský šlechtický titul. Nelze nevzpomenout třeba Angeliku.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

A Vortimond by také s váma rád pokecal o hovínku. :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Tomik535

Tak ty asi vela nenaspis 5 hodin ti staci :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra