![]() |
|
Samočinné vymaszání programůDobrý den. Jsem tady nový a mám na Vás totaz ohledně Satelitního přijímače TOPFIELD - TF 7700 HSCI. Ještě v záruce jsem ho 2x reklamoval A vždy mi bylo řečeno že přístroj je v pořádku.Jenže po určité době /nepravidelné/ po zapnutí jsou vymazané všechny stanice, a musím je instalovat znovu.jeto po měsíci, někdy po půl roce.Naposled jsem ho dal opravit jinde,zaplatil jsem 400,-kč za přehrání softveru a za týden se to opakovalo znovu.Chci se zeptat,jelikož to nebyl nejlacinější přijímač jestli se s tím někdo setkal a nebo o nějaké opravně,kde by tuto závadu odstranili. Děkuji jsem z Prostějova. |
lubosho
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůJedná sa už o starší satelitný prijímač. Mal by si rozmýšlať o niečom novom ;) Väčšinu odpovedí nájdeš na odkaze:https://www.parabola.cz/clanky/2521/topfield-tf7700hsci-set-top-box-pro-prijem-hdtv/ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůNemas nakupovat vyhodne akcni nabidky. Tenhle kram se min. 3 roky u serioznich prodejci neprodava, doprodaval se za zlomek puvodni ceny, casto i pod 3000Kc. Fakt je ze ma pekny obraz, ale HW je to strep a servis je taky lahudka.Jinak to co popisujes je bohuzel u tohoto zazraku normalni. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Jakéje ID toho tvého přijímače.Najdi to v menu.A jaká je tam verze FW?Pokud máš ID 23022 tak tam se dá přímo v přijímači udělat záloha nastavených programu a potom tedy i obnovit po případném vymazání během pár vteřin. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůTo iste sa mi raz stalo na Opticume X402P, este stastie, ze som si tyzden pred padom zalohoval soft. Je to urcite chyba softwera... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
Tak Vám mockrát děkuji.Takže, Za prve to žádná akční nabídka před dvěma lety nebyla , i s parabolou stál deset tisíc. po novém se tedy rozhodně ohlížet nebudu, a jelikož mám firmu na počítače,tak samnozřejmě softwer je tam stále aktuální, přistroj šlape jako hodinky.Jen jsem chtěl vyzkoušet jací machři tady jsou. A co vidím tak toho moc nevíte Samočinné vymyzání programů,/ne soft-ale TV/ stanic se může stát u všech Sat.přijímačů. Je to banální závada se kterou se setkáváme.Ne vše řeší soft. Takže ty Vaše rady si strčte někam a trochu si prostudujte elektoniku. ing Spáčil Luboš. |
lubosho
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
ing Luboshito si nás ale všechny pěkně P:O:S:R:A:La majitel počítačové firmy který dá za zasunití FLASHky 400Kč je určitě správný MACHR !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůInženýre, koupil jsi předražené harampádí za deset litrů a jenom tady blábolíš blbosti :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
nevím jestli jde nastavitnevím jestli jde nastavit |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůvypnutí nastavení kanálů, mě to dělalo na Humaxu II dal jem vypnout a mám klid |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
už víme co znaménáu chvaliny ta DVOJKA |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
luboshoMám doma 4 TechniSaty, nejstaršímu je 5 let, poslední mám necelý rok. Ani u jednoho se mi ještě nestalo, že by se mi vymazaly předvolby programů a musel jsem kvůli tomu znovu ladit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůto není žádný inženýr-akorát rejpal který si udělal nový nick, jestli je to co píše tak má titul asi zaplacen protože takového b..a svět neviděl-alespoň je vidět inteligence u některých lidí.Jednoduše provokace a citron. :-/O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
luboshoty jestli si inženýr tak já musím být děkanem na univerzitě. :laughing: Protože tolik hrubek ve 12ti řádkách nemá obdoby.to ten titul jsi koupil na inzerát?A jestli néé tak děláš akorát poctivým ostudu. :O :lookaround: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slávistanemohl bys ty HRUBKY ukázat?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůvymyzání-co to je?Další- softveru-softwer tak ktérý?Stačí číst ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůJistě, ale to jsou evidentně překlepy. Snad ten softwer ale spíš také překlep. Ale byla řeč o HRUBKÁCH.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůDobře-ale u pana inženýra?To i ty překlepy by se stát neměly.Akorát provokace. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůlubosho, raději už nikam nic nepiš. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůProvokace ano to byla. Ale proč trapně a hloupě napadat za neexistující hrubky?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Samočinné vymaszání programůA až teď jsem si přečetl pořádně/moje chyba/ nadpis.To vymaszání -asi taky překlep.Jinak to už neřeším. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
luboshoty jsi ale hodně mimo vid ;) Proč si neodpověděl na muj dotaz?Nebo ani to nedokážeš?Mimochodem jak ti šlape CT1HD-NovaHD?Záseky v obraze nemáš že ne? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |